1528
Francia bajnokság és válogatott |FFF|
-
#168 htx -
#167 emesenen küdöm -.- -
#166 ez ná semmi hallod -.-
remélem nem kiíbáltam le h nem tört el semmim -.- -
#165 téynleg a logódban a zászlót é nsi beakarom rakn ia logomba ha nem gond -.- (belinkelhetnéd vagy elküldhetnéd htx :D)
kicsit Zidanosra mek át ^.^
megtisztelem utóljára, msot megérdemelné ka franciák h VB-t ynerjenek -.- -
#164 nekem egyszer lábfejem 1 hét gipsz
egyszer kézujjam tört egész kezem gipsz 3 hét.
kézujjam, de nem mentünk orvoshoz
aztán csuklóm szilánkos 4 hét.
meg lábujjam többször de no orvos
jó peches vagyok:D
-
#163 fú nem tom miylen érzés ah eltörik egy csontom de enm akarok így járni
még sohasem tört el semmim, remélem nem kiabálom el :D
amúyg dizájn (Y)(Y)Y(Y)Y(Y)Y)Y)( -.- -
#162 logód fasza -
#161 topik dizájn jólesz? :) -
#160 jaja :S
olvastam az egyik cikkben,azt mondta az első törésnél nem érzett semmit hirtelen csak egy szúrást
(mondjuk ahhoz képest az arcán nem ez látszódott....vagy csak mikor meglátta a lábát akkor jött rá h mitörtént:S) -
#159 píí banyeg még nézni is rossz :o -
#158 jah -
#157 ott van alatta az első lábtörése is az is szörnyű :S -
#156 klikk :S -
#155 te jó isten :o -
#154 jaja elvégre francia mérkőzés volt :D -
#153 ha kell video az esetröl belinkelem -
#152 jah én úgy tudtam egy kínai cseszte el, midnegy ne mláttam telejsen az elejétől a emccset sajnos :( nekem így mondták :( -
#151 ez a mostani törés mondom nem amiatt volt mint anno hogy rátapostak a lábszárára,hanem egyszerüen szarul esett a foldre,teljes testsúlyával a jobb lkábára,ami bevolt kicsit döntve
de emiatt így eltörni,az tuti hogy rettenet gyenge a csontozata... -
#150 htx :)
hát azért az dúrva hoyg így eltörjön a lába vkinek :c
biztos h én nem akarok olyat összeszedni -.-
amúgy kis patkáy kínai vigyázhatott volna bár bízom benne h a franciák nyernek még Cissé nélkül is!!! -
-
#148 az akkori lábtörése :S
-
#147 persze :)
Cissé :((
-
#146 vki tud adni linket vagy tud beszúrni ide képeket a francia válogatott nevesebb játékosairól amikor nemzeti színű mezben vannak? :o (pl Zidane, Henry, Trezeguet, Viera, Cissé, Wiltord)
htx előre is -
#145 az szép :o
mondjuk Sissoko is majdnem megvakult :S -
#144 jaja
és ahogy a videókon is lehet látni nem attol törik el hogy rátapos az ellenfél a lábszárára,hanem egyszerüen a jobb lába kicsit megvan döntve,és arra esik rá az egész testével
hát én el nem tudom képzelni hogy kettétörne a sípcsontom attól hogy igy rosszul esek el...főleg füves pályán,nameg bokavédő -
#143 Djibril Cissé, az angol Premier League-ben szereplő Liverpool francia labdarúgója - aki október 30-án, a Blackburn Rovers ellen szenvedett súlyos sérülést - csak egy rendkívüli orvosi beavatkozásnak köszönheti, hogy nem fejeződött be végleg a karrierje.
"A kettős törés következtében több csont is elmozdult a helyéről. Szerencsére a mentőautóban kaptam némi fájdalomcsillapítót, a csontokat pedig kézzel helyre rakták, amit ha nem tesznek meg időben, elveszthettem volna a lábamat" - nyilatkozta a válogatott támadó, akinek James McEveley belépője nyomán a szárkapocs- és a sípcsontja is eltörött.
"Sokan látni se bírják az ilyesmit, de én a kórházban többször is visszanéztem az esetet. Semmilyen hangot nem hallottam a rúgásnál, csak egy aprócska szúrást éreztem a lábamban. Tudom, hogy nem fogok egyhamar felgyógyulni, de kőkeményen fogok küzdeni azért, hogy visszatérhessek" - mondta a 23 éves Cissé. -
Unreal1942 #142 Szerintem is. Ilyen nincs , hogy csak úgy kettétörik az ember lába. :( -
#141 hát jah...
amputálni? :ooooooooo
nem is hallottam róla bassza meg :\\\\\ -
#140 egy kicsit régebbi hír NSO-rol
A vb előtt egy nappal úgy fest, hogy Raymond Domenech kapitány számára körvonalazódott a kezdőcsapat nagy része.
E szerint Fabien Barthez áll a kapuban, előtte pedig Willy Sagnol, Lilian Thuram, William Gallas és Eric Abidal alkotja a védelmet.
A középpályán Claude Makelele és Patrick Vieira védekezik, Zinedine Zidane irányít.
Az ő helyük betonbiztosnak tűnik, és nagy valószínűséggel a bal oldalon Florent Malouda is kezdő lesz a svájciak elleni keddi meccsen.
Elöl Thierry Henry kirobbanthatatlan, ez eddig tíz ember.
Ami a tizenegyedik kezdőjátékost illeti, kezdődhet a kombináció.
A szakvezető két játékrendszerben is szerepeltetheti fiait: ha a 4–4–2-es felállást választja, Djibril Cissé kiesésével csökkentek a lehetőségei, így Henry David Trezeguet-vel vagy Louis Sahával párban rohamozhat elöl.
Domenech szavazhat a 4–3–2–1-es szisztémára is, ekkor a középpálya jobb oldalán Sylvain Wiltord, Franck Ribéry vagy Sidney Govou kaphat szerepet.
A helyettes: Sidney Govou
Csütörtök délben eldőlt, hogy ki lesz Cissé helyettese a keretben. A kapitány nem hazudtolta meg magát ezúttal sem, és a közvélemény által favorizált Nicolas Anelka, Ludovic Giuly kettőst hagyja nyaralni.
Választása az ötszörös bajnok Olympique Lyon 26 esztendős, 19-szeres labdarúgójára, Sidney Govoura esett.
A támadó biztos kezdő az OL-ben, de mégsem nevezhető igazán gólerősnek: a válogatottban összesen három, az elmúlt hét bajnoki szezon 173 mérkőzésén pedig mindössze 38 találat fűződik a nevéhez (az idén 35 találkozón 5 gólt jegyzett).
Összehasonlításképp említsük meg, hogy Cissé az előző három évadban 86 összecsapáson ért el 39 találatot, úgy, hogy ebből a 2004–2005-ös kiírás őszi felét sérülése miatt kihagyta.
-
#139 uhhh
azért megnyugodtam most egy kicsit,azt hittem komolyabb lesz a dolog
már nem mintha ez az 5hónapos sérülés nem lenne komoly,de a 2évvel ezelőtti törésénél majdnem amputálni kellett a lábát.......
amugy szerintem cissé-nek valami komoly gond van a csontrendszerével,mert ez már nem normális hogy 24évesen már két ilyen törése volt :( -
#138 Cissé leghamarabb novemberben térhet vissza :o -
#137 teszko de nem miskolciba
majd lehet aztkéne [gonosz] -
#136 hol?tesco?media?:D
akkor ellophatsz egy PES5-öt:D -
#135 árufeltöltő
-
#134 mit dolgozol te?:P -
#133 szted keddtől mért csak éjfél körül irtam pár kommentet? :P
ma meg hétvvégén szabi -
#132 "dolgoztam" :O -
#131 ;) -
#130 gondolom ez tetszett nektek :) -
#129 nem
dolgoztam
de most láttam éppen egy képet az eltört lábárol....uramisten...ugyanugy mint anno a bal lába :((