1528
Francia bajnokság és válogatott |FFF|
  • EmIn3m02
    htx
  • EmIn3m02
    emesenen küdöm -.-
  • SLICK
    ez ná semmi hallod -.-
    remélem nem kiíbáltam le h nem tört el semmim -.-
  • SLICK
    téynleg a logódban a zászlót é nsi beakarom rakn ia logomba ha nem gond -.- (belinkelhetnéd vagy elküldhetnéd htx :D)
    kicsit Zidanosra mek át ^.^
    megtisztelem utóljára, msot megérdemelné ka franciák h VB-t ynerjenek -.-
  • jbal
    nekem egyszer lábfejem 1 hét gipsz
    egyszer kézujjam tört egész kezem gipsz 3 hét.
    kézujjam, de nem mentünk orvoshoz
    aztán csuklóm szilánkos 4 hét.
    meg lábujjam többször de no orvos
    jó peches vagyok:D
  • SLICK
    fú nem tom miylen érzés ah eltörik egy csontom de enm akarok így járni
    még sohasem tört el semmim, remélem nem kiabálom el :D

amúyg dizájn (Y)(Y)Y(Y)Y(Y)Y)Y)( -.-
  • jbal
    logód fasza
  • EmIn3m02
    topik dizájn jólesz? :)
  • EmIn3m02
    jaja :S
    olvastam az egyik cikkben,azt mondta az első törésnél nem érzett semmit hirtelen csak egy szúrást
    (mondjuk ahhoz képest az arcán nem ez látszódott....vagy csak mikor meglátta a lábát akkor jött rá h mitörtént:S)
  • SLICK
    píí banyeg még nézni is rossz :o
  • EmIn3m02
    jah
  • R10
    ott van alatta az első lábtörése is az is szörnyű :S
  • EmIn3m02
    klikk :S
  • R10
    te jó isten :o
  • SLICK
    jaja elvégre francia mérkőzés volt :D
  • EmIn3m02
    ha kell video az esetröl belinkelem
  • SLICK
    jah én úgy tudtam egy kínai cseszte el, midnegy ne mláttam telejsen az elejétől a emccset sajnos :( nekem így mondták :(
  • EmIn3m02
    ez a mostani törés mondom nem amiatt volt mint anno hogy rátapostak a lábszárára,hanem egyszerüen szarul esett a foldre,teljes testsúlyával a jobb lkábára,ami bevolt kicsit döntve
    de emiatt így eltörni,az tuti hogy rettenet gyenge a csontozata...
  • SLICK
    htx :)

hát azért az dúrva hoyg így eltörjön a lába vkinek :c
    biztos h én nem akarok olyat összeszedni -.-
    amúgy kis patkáy kínai vigyázhatott volna bár bízom benne h a franciák nyernek még Cissé nélkül is!!!
  • EmIn3m02

• EmIn3m02
    az akkori lábtörése :S

• EmIn3m02
    persze :)

Cissé :((

• SLICK
    vki tud adni linket vagy tud beszúrni ide képeket a francia válogatott nevesebb játékosairól amikor nemzeti színű mezben vannak? :o (pl Zidane, Henry, Trezeguet, Viera, Cissé, Wiltord)

htx előre is
  • R10
    az szép :o

mondjuk Sissoko is majdnem megvakult :S
  • EmIn3m02
    jaja
    és ahogy a videókon is lehet látni nem attol törik el hogy rátapos az ellenfél a lábszárára,hanem egyszerüen a jobb lába kicsit megvan döntve,és arra esik rá az egész testével
    hát én el nem tudom képzelni hogy kettétörne a sípcsontom attól hogy igy rosszul esek el...főleg füves pályán,nameg bokavédő
  • EmIn3m02
    Djibril Cissé, az angol Premier League-ben szereplő Liverpool francia labdarúgója - aki október 30-án, a Blackburn Rovers ellen szenvedett súlyos sérülést - csak egy rendkívüli orvosi beavatkozásnak köszönheti, hogy nem fejeződött be végleg a karrierje.

"A kettős törés következtében több csont is elmozdult a helyéről. Szerencsére a mentőautóban kaptam némi fájdalomcsillapítót, a csontokat pedig kézzel helyre rakták, amit ha nem tesznek meg időben, elveszthettem volna a lábamat" - nyilatkozta a válogatott támadó, akinek James McEveley belépője nyomán a szárkapocs- és a sípcsontja is eltörött.

"Sokan látni se bírják az ilyesmit, de én a kórházban többször is visszanéztem az esetet. Semmilyen hangot nem hallottam a rúgásnál, csak egy aprócska szúrást éreztem a lábamban. Tudom, hogy nem fogok egyhamar felgyógyulni, de kőkeményen fogok küzdeni azért, hogy visszatérhessek" - mondta a 23 éves Cissé.
  • Unreal1942
    Szerintem is. Ilyen nincs , hogy csak úgy kettétörik az ember lába. :(
  • R10
    hát jah...

amputálni? :ooooooooo
    nem is hallottam róla bassza meg :\\\\\
  • EmIn3m02
    egy kicsit régebbi hír NSO-rol

A vb előtt egy nappal úgy fest, hogy Raymond Domenech kapitány számára körvonalazódott a kezdőcsapat nagy része.

E szerint Fabien Barthez áll a kapuban, előtte pedig Willy Sagnol, Lilian Thuram, William Gallas és Eric Abidal alkotja a védelmet.

A középpályán Claude Makelele és Patrick Vieira védekezik, Zinedine Zidane irányít.

Az ő helyük betonbiztosnak tűnik, és nagy valószínűséggel a bal oldalon Florent Malouda is kezdő lesz a svájciak elleni keddi meccsen.

Elöl Thierry Henry kirobbanthatatlan, ez eddig tíz ember.

Ami a tizenegyedik kezdőjátékost illeti, kezdődhet a kombináció.

A szakvezető két játékrendszerben is szerepeltetheti fiait: ha a 4–4–2-es felállást választja, Djibril Cissé kiesésével csökkentek a lehetőségei, így Henry David Trezeguet-vel vagy Louis Sahával párban rohamozhat elöl.

Domenech szavazhat a 4–3–2–1-es szisztémára is, ekkor a középpálya jobb oldalán Sylvain Wiltord, Franck Ribéry vagy Sidney Govou kaphat szerepet.

A helyettes: Sidney Govou

Csütörtök délben eldőlt, hogy ki lesz Cissé helyettese a keretben. A kapitány nem hazudtolta meg magát ezúttal sem, és a közvélemény által favorizált Nicolas Anelka, Ludovic Giuly kettőst hagyja nyaralni.

Választása az ötszörös bajnok Olympique Lyon 26 esztendős, 19-szeres labdarúgójára, Sidney Govoura esett.

A támadó biztos kezdő az OL-ben, de mégsem nevezhető igazán gólerősnek: a válogatottban összesen három, az elmúlt hét bajnoki szezon 173 mérkőzésén pedig mindössze 38 találat fűződik a nevéhez (az idén 35 találkozón 5 gólt jegyzett).

Összehasonlításképp említsük meg, hogy Cissé az előző három évadban 86 összecsapáson ért el 39 találatot, úgy, hogy ebből a 2004–2005-ös kiírás őszi felét sérülése miatt kihagyta.

• EmIn3m02
    uhhh
    azért megnyugodtam most egy kicsit,azt hittem komolyabb lesz a dolog
    már nem mintha ez az 5hónapos sérülés nem lenne komoly,de a 2évvel ezelőtti törésénél majdnem amputálni kellett a lábát.......
    amugy szerintem cissé-nek valami komoly gond van a csontrendszerével,mert ez már nem normális hogy 24évesen már két ilyen törése volt :(
  • R10
    Cissé leghamarabb novemberben térhet vissza :o
  • EmIn3m02
    teszko de nem miskolciba
    majd lehet aztkéne [gonosz]
  • jbal
    hol?tesco?media?:D
    akkor ellophatsz egy PES5-öt:D
  • EmIn3m02
    árufeltöltő
  • jbal
    mit dolgozol te?:P
  • EmIn3m02
    szted keddtől mért csak éjfél körül irtam pár kommentet? :P
    ma meg hétvvégén szabi
  • gabber_saviola
    "dolgoztam" :O
  • EmIn3m02
    ;)
  • R10
    gondolom ez tetszett nektek :)
  • EmIn3m02
    nem
    dolgoztam
    de most láttam éppen egy képet az eltört lábárol....uramisten...ugyanugy mint anno a bal lába :((