1528
Francia bajnokság és válogatott |FFF|
-
#208 az mien? -
#207 Kaposnet csomag:p -
#206 milyen UPC csomagod van? -
#205 bejön, csak vhogy más a kép meg a hang kicsit tompább.De a német rtl-hez képest a magyar rtl is xar...:) -
#204 rtl-en lesz.
mi az h nem olyan jól?bejön? -
#203 kár h a Sport Klubon lesz holnap a francia mérközés, nálunk az a csatorna nem jön be annyira jól, mint a rtlklub -
Monoton #202 Anelka -
#201 adidas+10 england vs. france -
#200 háttérkép -
Unreal1942 #199 Kemény lesz Svájc, de nem lesz gond. -
#198 hát bízzunk benne h csak a látszatot akarják fent tartani h nem erősek, majd végül mindenkit lealáznak :SSS -
Zséé #197 Jah! Amióta nem csókolgatja Blanc a fejét azóta elhagyta a szerencséje :) -
#196 ehh :DD -
Redvin #195 En is feltem a franciakat foleg mivel Barthez az elso szamu kapus, igy a franciak minden meccsen egy golos hatranybol indulnak. :D -
#194 sebaj, ott van Zidane, Henry, Trezeguet...:)) -
#193 :S
és az a gáz hogy az összes felkészülésimeccset amit láttam...hát mitmondjak enyhén szólva gyenkék voltunk
és a csapatban sincs oylan nagy változás,mint 4éve
ott vannak mondjuk a brazilok,akiknél van azóta egy ronaldinho,aki egy maga elviszi szinte minden meccsen a csapatot,vagy egy adriano,kaka
de nálunk szinte ugyanaz a csapat,pár fiatalt kivéve akik igazából még nem tudjuk hogy mire lesznek képesek
szal elég gázos,de reménykedem a jó szereplésben -
#192 én is tartok ettöl egy kicsit.. -
#191 én is remélem :S
csak attol fosok hogy nehogy megint ugy kezdjünk mint 4éve.... -
#190 hát okozhatnak meglepetést az igaz.. de nyerünk remélem :) -
#189 igen -
Monoton #188 Barthez az első számú kapus? -
#187 Franciaország
Ország Kód Zóna Csoport
Franciaország FRA Európa G
A gall együttes 1998-as világbajnoki címe után csúnyán lebőgött az ázsiai tornán, a három mérkőzésen még gólt sem szerezve esett ki a csoportból. Raymond Domenech hat világbajnokkal a keretben készül, akik közül Thuramnak, Makelelének, Bartheznek és Zidane-nak várhatóan ez lesz a búcsúfellépése. Némi meglepetésre Robert Pires és Ludovic Giuly nem tagja a keretnek.
Kapus: Gregory Coupet (Olympique Lyon), Mickaël Landreau (FC Nantes (PSG)), Fabian Barthez (Olympique Marseille)
Védő: Gaël Givet-Viaros (Monaco), Lilian Thuram (Juventus), Eric Abidal (Olympique Lyon), Jean-Alain Boumsong (Newcastle United), William Gallas (Chelsea), Pascal Chimbonda (Wigan Athletic), Willy Sagnol (Bayern München), Mickaël Silvestre (Manchester United)
Középpályás: Alou Diarra (RC Lens), Patrick Vieira (Juventus), Claude Makelele (Chelsea), Franck Ribery (Olympique Marseille), Florent Malouda (Olympique Lyon), Vikash Dhorasoo (PSG), Zinedine Zidane (Real Madrid)
Csatár: Sylvain Wiltord (Lyon), Sidney Govou (Lyon), Louis Saha (Manchester United), David Trezeguet (Juventus), Thierry Henry (Arsenal)
Szövetségi kapitány: Raymond Domenech
Alapítási év: 1919 FIFA-tag: 1924 óta Vb-részvétel: 11 (1930, 1934, 1938, 1954, 1958, 1966, 1978, 1982, 1986, 1998, 2002) Sikerei: 1-szeres vb-győztes (1998), 2-szeres Eb-győztes (1984, 2000), 2-szeres vb-bronzérmes (1958, 1986)
-
#186 svájc ellen szerintetek mit fogunk játsszani? :S
mondjuk én eléggé fosok megmondom őszintén -
#185 igaz... de msot jön még a java :o -
Unreal1942 #184 Azért még ne mondjunk le a mostani VB ről se! :)
Elnézve az eddig mutatottakat egyik "nagy"csapat se volt meggyőző még. -
#183 htx -
#182 igaz.. EB-t remélm még begyűjtjük :)
készüljetek kedden meccsünk van :D
jah és htx, ön lokoja is über -.- -
#181 azt teljesen kizártnak tartom hogy ő azt mondaná 24évesen,a világ legjobb csatárai között számontartva hogy kész abbahagyom,nem vállalom a kockázatot tovább
szvsz valami külön edzés vagy rengeteg csont erősités,kalcium-al elérhetné hogy ne legyen ennyire törékeny
-
Monoton #180 hát énis szeretném ha játszana dehát kockáztasson! -
november körül újra játszani fog,és felépül,2008ban meg henry-vel,és cissé-vel az élen eb-t nyerünk -
Monoton #178 miújlokó?
Cissé t de sajnálom!
Egy szép pályafutás szakadt meg /fejeződött be/ :( -
#177 D: -
Monoton #176 én kérek elnézést :D -
#175 szerinted? :D -
Monoton #174 házigazda! -_- -
#173 fordiccs-..- -
Monoton #172 no mivan nem lettél HG? -
#171 joag logoo (H)(H)(Y)(H)(Y) -
#170 az nekem is :| -
#169 törni nekem se tört még semmim