1528
Francia bajnokság és válogatott |FFF|
-
#1088 persze .asdass -
#1087 :OOOOOO -
#1086 geci,és MÉGSINCS OTT :|||||||||||||||||||||||
beszarok...miért?? :@@@@@ -
#1085 ja szal szted is fejel egyet nektek?:ASD:ASDA: -
#1084 öhöm..na utánanéztem kicsit,domenech ezeket a játékosokat hivta be:
Il a été retenu ^^
La liste des 22
Gardiens : Grégory Coupet (Olympique Lyonnais), Mickaël Landreau (Paris SG)
Défenseurs : Eric Abidal (Olympique Lyonnais), François Clerc (Olympique Lyonnais), Julien Escudé (FC. Seville), Patrice Evra (Manchester United), Gaël Givet (AS. Monaco), Philippe Mexès (AS Rome), Willy Sagnol (Bayern Münich), Sébastien Squillaci (Olympique Lyonnais), Lilian Thuram (FC Barcelone).
Milieux de Terrain : Claude Makelele (Chelsea FC), Rio Antonio Mavuba (Girondins de Bordeaux), Jérémy Toulalan (Olympique Lyonnais), Patrick Vieira (Inter Milan).
Attaquants : Nicolas Anelka (Bolton Wanderers), Djibril Cissé (Olympique de Marseille), Sidney Govou (Olympique Lyonnais), Thierry Henry (Arsenal FC), Florent Malouda (Olympique Lyonnais), Franck Ribéry (Olympique de Marseille), David Trézéguet (Juventus Turin). -
#1083 vagy csak az edzésen nemvolt ott,nemtom...de nagyon remélem h olaszok ellen ottlesz:S -
#1082 hát nemtom,francia oldalakat sasolom már pár napja ,de róla sehol sámli :|
pedig nem sérült,golokat is lövi a bajnokságba,meg amugyis ugyvolt h alap hogy behívják....remélem most csak kivételes alkalom h nem viszik el :\ -
#1081 nemhívták be Cissé papát? :O -
#1080 pár nagyobb felbontásu kép
Anelka
Coupet
Nasri
Malouda
Benzema
Toulalan
Diarra
[URL=http://www.fff.fr/fonds/Zidane-Ronaldinho-FE-1024.jpg]Zizou^^[/URL] -
#1079 hm Escude-t is behívták^^
-
#1078 a mester holvan,kérdem :| -
-
-
karajjj #1075 OMG -
#1074 :ASDASDsadsadsasa -
#1073 "fa**raváró" LOÁL :DAS:__?ASFasAS_ -
#1072 jah majd fa**raváró eldönti nektek a meccset :ADAsdads -
#1071 San Siroban 80ezer néző fogja az olaszokat a győzelembe hajtani-.- nézzük reálisan a dolgokat:P ... én csak a védelemtől félek:P nincs Materazzi,Nesta :x, de ezzel az egy problémával meg tud majd bírkózni az azzura:P -
#1070 hát ez számomra is itt vált etyértelművé :| még szerencse h ez az első alkalom na meg utsó is :D -
#1069 látod,egy örök szabály: bundásoknak sose drukkolj :c -
#1068 :D -
#1067 Zidane-os ügy miatt mégjobban gyűlölöm őket :c
világ életemben előszö szorítottam az olasz sikerét, ez a legutóbbi magyar - olasz meccs volt. Hát BAZZEG, egyszer szorítok nekik és ezeket a fikákat meg nem képesek legyűrni??? :\ -
karajjj #1066 tény, hogy jó meccs lesz, nem szabad kihagyni -
#1065 -
#1064 annyira nem, csak nem csípem ha egy csapat nem tisztességesen nyer meg egy világbajnokságot :) -
#1063 hú tenagy olasz ellenes vagy:D -
#1062 ennyi :D és mivel nincs más választása donadoninak kénytelen lesz berakni, meg azér francia csatárok nem magyarok, könyörtelenül mindent bevágnak :D -
#1061 nemmegynektekolaszba:> -
#1060 :| hát az tény hogy nagy fos mostanában:D -
#1059 hát ha cannavaro játszik 0-6 franciáknak :))) -
#1058 vagy de ^^ -
#1057 Meazza-ban nemigen -
#1056 lényegtelen,olaszok cumilni fognak^^ -
#1055 aza Domenenech ritka nagy pancser azért... behívja Vieira-t válogatottba... nemjátzsot még egy kurva meccset szezonban mert sérül tés közel sincs 50%os állapotban Inter orvosai szerint erre meg behívíja és azt mondja lehet jáccani fog... istnem sztem csak olaszokal akr kibaszni... -
#1054 ::DD: tuti -
#1053 3-0 olaszoknak -
#1052 Lerendezzük őket! Csak ne sérüljön le Franck :S:S -
#1051 én azzal tökéletesen tisztábban vok. De azért akkorsem, olyan béna mint itt volt O.o -
#1050 :D!!
-
#1049 madridba se játszik jobban :D