1528
Francia bajnokság és válogatott |FFF|
-
#1528 18.-án duplával tér vissza sérüléséből. 21.-én kiállíttatja magát. Pályáról levonulva még celebkedik egyet és odaadja a mezét egy szurkolónak, majd leüti a kamerást. Nincs vele bírás.
-
Rudee #1527 Balotelli duplával tért vissza a sérüléséből. -
#1526 ámen! ^^ -
#1525 na mondom én geciek, alázni fogunk idén!! :D -
#1524 Lloris, Sagna, Varane, Koscielny, Evra, Pogba, Matuidi, Cabaye, Valbuena, Benzema, Griezmann kezdőt várok -
#1523 jaja:D viszont ah nézem most a keretet, giroud helyett remélem griezmann lesz a kezdő, nagyot dobbanthat ő is a vb-n -
#1522 végülis ahány csapatban megfordult már, mindegy milyen mezt vesz magára :D
amúgy kiváncsi leszek én is, hogy mi lesz kihozva a keretből. Nasrit azért sajnálom, hogy nem jöhetett. A fiatalok viszont tényleg jók, Varane, Pogba... Remélem sokáig jutnak, vagy akár meg is nyerik a VB-t :P
-
#1521 buzi anelka még belga mezbe feszít
-
#1520 szerintem most meglepetést okozhatunk, szvsz egész jó a keret 1-2 kivétellel ( giroud pl) , de sok a fiatal akik kurvajók lehetnek..én spec jobban is örülök hogy ribery nem jöhetett. -
#1519 mit vársz, hogy szereplünk majd? :D -
#1518 patay úrfiag!!! c: -
#1517 up! :D -
#1516 Yann M'Vila miért nincs a keretben? Mégsem annyira jóvagy sérült vagy mi van vele? Pedig fel volt kapva nyár elején... -
#1515 erős kis keret -
#1514 huhúú tényleg,nekemis ő ugrott be ,szerintem valamilyen formában megfog jelenni a bajnokavatáson...:DD -
karajjj #1513 rémi gaillard keresztbe leszopja magát :D -
#1512 azért durva,hogy a Montpellier lesz(?) a bajnok,eszem faszom megáll,amióta végetért a Lyon nagy sikerszériája,azóta Bordeux,Marseille,Lille bajnoki címek,idén meg az előbbiekhez képest kiscsapat nyeri :O -
karajjj #1511 Gomis? :O -
#1510 A FRANCIA VÁLOGATOTT BŐ EB-KERETE
Kapusok: Cédric Carrasso (Bordeaux), Hugo Lloris (Lyon), Steve Mandanda (Marseille)
Védők: Gaël Clichy (Manchester City), Mathieu Debuchy (Lille), Patrice Evra (Manchester United), Laurent Koscielny (Arsenal), Philippe Mexes (AC Milan), Adil Rami (Valencia), Anthony Réveillere (Lyon), Mapou Yanga-Mbiwa (Montpellier)
Középpályások: Yohan Cabaye (Newcastle), Alou Diarra (Marseille), Yoann Gourcuff (Lyon), Florent Malouda (Chelsea), Marvin Martin (Sochaux), Blaise Matuidi (Paris SG), Yann Mvila (Rennes), Samir Nasri (Manchester City), Franck Ribéry (Bayern München)
Csatárok: Hatem Ben Arfa (Newcastle), Karim Benzema (Real Madrid), Olivier Giroud (Montpellier), Jérémy Ménez (Paris SG), Loic Rémy (Marseille), Mathieu Valbuena (Marseille) -
IXEMGabeo #1509 ez nagyon nagy meccs lehetett
9 gól esett és a 92. percben dőlt el a meccs -
Redmer #1508 Ligue 1 4. forduló
Eredmények
Tabella
Góllövőlista
-
karajjj #1507 In the 2009-2010 Season, a final day of the season away defeat relegated Strasbourg to the National as they suffered their second relegation in three seasons. The 2010-2011 season saw them narrowly miss out on promotion back to Ligue 2 as they finished 4th behind Guingamp.[22] on July 17 2011, Racing Club de Strasbourg entered total liquidation and were removed from the National in favour of AS Cherbourg. -
Gaba94 #1506 Srácok, nem tudja valaki, hogy a Strasbourg miért csak a 4. osztályban szerepel, mikor tavaly 4.-ek lettek a Nationalba? -
#1505 na meg a Monaco 2004-ben még BL döntőzött...anyagi gondok vannak ott,vagy mi az oka? ahogy nézem transfermarkt-on elég fiatal a keret,és tele van (számomra) ismeretlen kölykökkel -
karajjj #1504 úgy jártak, mint az mtk -
#1503 Monaco , Lens a francia utánpótlás fellegvárai... érthetetlen -
karajjj #1502 jó kis szezon volt, az biztos, kár, hogy a digisport hanyagolja -
#1501 -
#1500 Up!
Bajnok a Lille, 2. a Marseille. Rajtuk kívül még a Lyon indulhat a BL-ben.
Gólkirály: Moussa Sow (Lille) 25 góllal.
EL: indulók: PSG, Sochaux, Stade Rennais FC.
Kiesett: Monaco, Lens, AC Arles-Avignon
Hát kemény... -
karajjj #1499 nagyapám ilyenekben járt kapálni... -
geo91 #1498 a hazai még hagyján, de a vendégmez nagyon gány azokkal a csíkokkal... :D -
geo91 #1497 hát beszarok :D -
karajjj #1496 komolyan
-
#1495 neszopass,te jóég -
#1494 jesszusom -
karajjj #1493 a fehér az idegenbeli, ez a hazai
-
#1492 jesszus de szar ez a mez...ebből találja ki valaki,hogy a francia válogatott játszik...kezdőben kb. 6 néger,2 marokkói,2 algír,a mezből meg fullra nem derül ki milyen ország játszik...:DDDDD -
karajjj #1491
-
geo91 #1490 micsoda????? :O -
#1489 Adidas mindig sokkal jobb mezeket csinál, kár volt lecserélni :(