A Google Earth segítségével üzent a világnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feleslegesen? Bekerült a hírekbe, és talán épp ez volt a lényeg.
egesz svajc megtalalhato itt:
map.search.ch
szupernagy felbontasban. az autokat/kisebb bokrokat is ki lehet venni. bejelolheted h aerdekelnek a hotelek, tomegkozlekedes stb. enyhen franko.
map.search.ch
szupernagy felbontasban. az autokat/kisebb bokrokat is ki lehet venni. bejelolheted h aerdekelnek a hotelek, tomegkozlekedes stb. enyhen franko.
Nudizó csajok? 😊 max a nudizó öregasszonyokat, meg nagypapikat láthacc 😄 az pedig sztem senkinek nem hiányzik.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Én biztosan jól arconrúgtam volna a tábla gazdája helyében, fõleg, hogy így be is jelentette a kis "Franz". Mellesleg ez ez egész hír elég szánalmas...
lehet hogy majd jönnek valami vicces kedvû ufók és szegény srácnak elrontsák a mûvét mire megjelenne a google earthon 😊
Jó lenne ha a bányatavaink mellett nudizó csajok is rajta lennének már végre!!!
Jó lenne ha Székesfehérvár is rajta lenne nagyfelbontásban.
Feleslegesen csinálta, mire frissítik a térképet, addigra már rég nem lesz meg a mûve.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
maradjunk abban hogy Mo. eléggé le van maradva a frissítési és felbontási listán.. pedig állítólag mo elég szép ország.. csak így semit sem lehet belõle látni
"A "Hello, World!" üzenetre nem véletlenül esett a választása, ugyanis a Bauhaus Egyetem hagyománya szerint egy programnyelv megtanulásakor mindig ezt a mondatot kell elõször megjeleníteniük a hallgatóknak számítógépük képernyõjén."
Ez az egész programozóvilág hagyománya, nem egy egyetemé.
Ez az egész programozóvilág hagyománya, nem egy egyetemé.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Én látom. De csak azért, mert az utca végén van, és nagy nehezen sikerült kivnnem a falu alakzatát a térképrõl.
De sajna azt is csak egy negyed pixel nagyságban. Pedig már nagyon szeretném felülrõl megnézni,
hogy a legutóbbi vihar melyik cserepeket vitte le...
De sajna azt is csak egy negyed pixel nagyságban. Pedig már nagyon szeretném felülrõl megnézni,
hogy a legutóbbi vihar melyik cserepeket vitte le...
Vagy Bács-Kiskun megyét. Nem ilyen hülyeségekkel foglakozni. Az én házamat még mindig nem látom GE-ben 😞
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Inkább MO. más részeit - pl: Zala megyét - kellene nagy felbontásúvá varázsolni.
A jelenlegi kiosztás már kezd egy kicsit unalmasabb lenni.
A jelenlegi kiosztás már kezd egy kicsit unalmasabb lenni.
a napokban(?) felvitték Bp térképét is a google maps-re... így már akármilyen javas mobilról is tudsz térképet böngészni
Ez a Hello World sztem nem csak annak az egyetemnek a hagyománya 😄😄😄
Kretén...😄 Bp-t is frissíŧhetnék lassan, bs mareleg reg felepult...
A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.
2. bekezdes...
lol 😄 és mit irt
http://www.lohere.net - a MagyarChan