A Google Earth segítségével üzent a világnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Feleslegesen? Bekerült a hírekbe, és talán épp ez volt a lényeg.

egesz svajc megtalalhato itt:

map.search.ch

szupernagy felbontasban. az autokat/kisebb bokrokat is ki lehet venni. bejelolheted h aerdekelnek a hotelek, tomegkozlekedes stb. enyhen franko.
enkido
Ez se rossz 😊 De tudod mi az igazán veszélyes? Egy medve...

DON\'T PANIC!!!

Sanyix
Nudizó csajok? 😊 max a nudizó öregasszonyokat, meg nagypapikat láthacc 😄 az pedig sztem senkinek nem hiányzik.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Én biztosan jól arconrúgtam volna a tábla gazdája helyében, fõleg, hogy így be is jelentette a kis "Franz". Mellesleg ez ez egész hír elég szánalmas...
lehet hogy majd jönnek valami vicces kedvû ufók és szegény srácnak elrontsák a mûvét mire megjelenne a google earthon 😊
Jó lenne ha a bányatavaink mellett nudizó csajok is rajta lennének már végre!!!
Jó lenne ha Székesfehérvár is rajta lenne nagyfelbontásban.
atlagember
Feleslegesen csinálta, mire frissítik a térképet, addigra már rég nem lesz meg a mûve.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

maradjunk abban hogy Mo. eléggé le van maradva a frissítési és felbontási listán.. pedig állítólag mo elég szép ország.. csak így semit sem lehet belõle látni
QuippeR
"A "Hello, World!" üzenetre nem véletlenül esett a választása, ugyanis a Bauhaus Egyetem hagyománya szerint egy programnyelv megtanulásakor mindig ezt a mondatot kell elõször megjeleníteniük a hallgatóknak számítógépük képernyõjén."

Ez az egész programozóvilág hagyománya, nem egy egyetemé.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

craesh
usa ban a world trade center is ott van még vagy mi? 😄

cSuwwi
arra még várhatsz pár évet...

shit happens

Én látom. De csak azért, mert az utca végén van, és nagy nehezen sikerült kivnnem a falu alakzatát a térképrõl.
De sajna azt is csak egy negyed pixel nagyságban. Pedig már nagyon szeretném felülrõl megnézni,
hogy a legutóbbi vihar melyik cserepeket vitte le...
cr3ativ3
Vagy Bács-Kiskun megyét. Nem ilyen hülyeségekkel foglakozni. Az én házamat még mindig nem látom GE-ben 😞

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

Inkább MO. más részeit - pl: Zala megyét - kellene nagy felbontásúvá varázsolni.
A jelenlegi kiosztás már kezd egy kicsit unalmasabb lenni.
Pharaoh
ja, jó pár éves képek vannak Bp-rõl.

a napokban(?) felvitték Bp térképét is a google maps-re... így már akármilyen javas mobilról is tudsz térképet böngészni

Ez a Hello World sztem nem csak annak az egyetemnek a hagyománya 😄😄😄

MetaMórfózis
Kretén...😄 Bp-t is frissíŧhetnék lassan, bs mareleg reg felepult...

A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.

2. bekezdes...

lol 😄 és mit irt

http://www.lohere.net - a MagyarChan