24
-
dez #24 Feleslegesen? Bekerült a hírekbe, és talán épp ez volt a lényeg. -
gere1 #23 egesz svajc megtalalhato itt:
map.search.ch
szupernagy felbontasban. az autokat/kisebb bokrokat is ki lehet venni. bejelolheted h aerdekelnek a hotelek, tomegkozlekedes stb. enyhen franko. -
#22 Ez se rossz :) De tudod mi az igazán veszélyes? Egy medve... -
#20 Nudizó csajok? :) max a nudizó öregasszonyokat, meg nagypapikat láthacc :D az pedig sztem senkinek nem hiányzik. -
Ryuuzaki #18 Én biztosan jól arconrúgtam volna a tábla gazdája helyében, főleg, hogy így be is jelentette a kis "Franz". Mellesleg ez ez egész hír elég szánalmas... -
Sepu #17 lehet hogy majd jönnek valami vicces kedvű ufók és szegény srácnak elrontsák a művét mire megjelenne a google earthon :)
-
HUNIgor #16 Jó lenne ha a bányatavaink mellett nudizó csajok is rajta lennének már végre!!! -
HuMarci #15 Jó lenne ha Székesfehérvár is rajta lenne nagyfelbontásban. -
#14 Feleslegesen csinálta, mire frissítik a térképet, addigra már rég nem lesz meg a műve. -
Szefmester #13 maradjunk abban hogy Mo. eléggé le van maradva a frissítési és felbontási listán.. pedig állítólag mo elég szép ország.. csak így semit sem lehet belőle látni
-
#12 "A "Hello, World!" üzenetre nem véletlenül esett a választása, ugyanis a Bauhaus Egyetem hagyománya szerint egy programnyelv megtanulásakor mindig ezt a mondatot kell először megjeleníteniük a hallgatóknak számítógépük képernyőjén."
Ez az egész programozóvilág hagyománya, nem egy egyetemé. -
#11 usa ban a world trade center is ott van még vagy mi? :D -
#10 arra még várhatsz pár évet... -
szombi #9 Én látom. De csak azért, mert az utca végén van, és nagy nehezen sikerült kivnnem a falu alakzatát a térképről.
De sajna azt is csak egy negyed pixel nagyságban. Pedig már nagyon szeretném felülről megnézni,
hogy a legutóbbi vihar melyik cserepeket vitte le... -
#8 Vagy Bács-Kiskun megyét. Nem ilyen hülyeségekkel foglakozni. Az én házamat még mindig nem látom GE-ben :( -
szombi #7 Inkább MO. más részeit - pl: Zala megyét - kellene nagy felbontásúvá varázsolni.
A jelenlegi kiosztás már kezd egy kicsit unalmasabb lenni. -
#6 ja, jó pár éves képek vannak Bp-ről. -
oneman #5 a napokban(?) felvitték Bp térképét is a google maps-re... így már akármilyen javas mobilról is tudsz térképet böngészni -
oneman #4 Ez a Hello World sztem nem csak annak az egyetemnek a hagyománya :D:D:D -
#3 Kretén...:D Bp-t is frissíŧhetnék lassan, bs mareleg reg felepult... -
Remetix #2 2. bekezdes... -
Shadow_THH #1 lol :D és mit irt