tanárokról

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
hat eltartott egy darabig mire rajottem mit irt az elso kommentbe.

melyik suli is ez?

Sadist
*ne számíts

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
El kell, hogy szomorítsalak, de ilyen helyesírással szakmunkásképzõn kívül másra nem számíts :| A magatartás meg már nem oszt nem szoroz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

gordon 24
Nem is azért irtam hogy vicces legyen! Én igy gondolom a dolgot és leírtam, aztán ennyi.

Downhill!!

nf1
ez már úgy nem vicces, hogy elõtted már elmondták kb 20an.

nf1
lol

vaaa
"Aki engem akarna szekálni,elöbb gondolja át,ö benne nincs-e hiba!"
te is hasonló szinten vagy a sráccal.

hi

gordon 24
Nem tom de ez egy eleg jó hejesirásu gyerek lehet.Szerintem it nem csak abioszal van gond.Lehet a nyelvtan tanár néni/bácsival kene beszelni.
Egyebknt meg ezt kõ neki mondani: Bazeg te hülye pöcs szorakozzá anyádal.
Remélem mindent hejesen irtam!!!!<#nevetes1>

Downhill!!

avcom
Tomcat mindig kitalál valamit, de kiváncsi lennék, hogy a legparasztabb szakmunkások közül is hányan vállalnák ezt be mondjuk egy töri órára (filozófiát akartam írni, de az szerintem ott nincs :-DDDD)

:-))))

SLICK
"énekem ilyen nem túl jó iskolám van"
ez sajnos látszik :|

bár ha ez vígasztal, én se voltam ügyes bioszból, nem azért emrt engem szekált a tanár, henem egyszerûen hülye voltam hozzá :|

kõsz nem felejtem el <#puszis><#rinya>
igazi buta g*ci vagy

engem nem szált meg a nyelvtan tudás<#wilting>
ok sztem is<#taps>
ok sztem is<#taps>
ja sorry álmos voltam és nem áltam neki keresni:)
tigeroo
én 1sõ dikes vagyok a gimiben..

szólnijunk be az összes a tanaraknak hogy szájjanak le rólam?? legyél teis vagyány, horgyon minden tanulo ijen polót
Krezga
az szép 8-ban :)
Tarajos Sül
én meg kutyaugatást hallok...
avcom
egyébként az ilyen jellegû problémákra találták ki az OF-et, a diákönkormányzatot, az igazgatót, az ombudsman-t és Strassburg-ot

csak tudjátok azért kérdem mert nem akarok 2 magatartásal szakõzépbe meni
vaaa
tarajos sül szagot érzek :ooooo

hi

100 szóból 56 hibám van
ha tudni akarjatok 2 es vok nyelvtanból de sztem az is csak azért mert tanulom a szabályokat<#falbav>
avcom
nem túl jó iskolának nem túl jó diákja lehetsz
én nem akarok itt papolni, mert én is utálom a biológiát (igaz itt már gimi 4-rõl beszélünk), de eminenseket valahogy nem szoktak szórakoztatni mindenféle gagyi dumával meg rossz, sértõ megjegyzéssel...

Rage47
nem vagy köteles válaszolni magánügyekre
Snecie Smicie
<#wink>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Alexease
Ez valami kisegito iskola?! <#wow2> A Magyar-nyelvtan tanaroddal szerintem rosszabb viszonyban lehetsz:)
Sadist
Mondd, hogy ezt csak hülyeségbõl nyitottad!

Lacc
Most tényleg nem tudom eldönteni, hogy valaki ennyire debil, vagy be van baszva és szórakozik.
Snecie Smicie
nyelvtantanár kell ide, srácok........

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

8 osztályosba jársZ ? :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Barney Tech
Sztem kérdezd meg hoty: nem unja hogy állandoan engem szivat?

Barney Tech
Simán....
:D

hello mindenkiek én azt szeretném meg tud hogy én 8 dikos vok énekem ilyen nem túl jó iskolám van és bioszból most tanuljuk a szaporodást az az me.eg biosz tanár mindig enkem basztat minden hûlyeségel még a saját dolgomba is bele okoskodik.
Én anyit akkarok meg tudni hogy meg mondthatom-e neki hogy száljon le rólam és menjen a fra.. ba ?