tanárokról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Downhill!!
te is hasonló szinten vagy a sráccal.
hi
Egyebknt meg ezt kõ neki mondani: Bazeg te hülye pöcs szorakozzá anyádal.
Remélem mindent hejesen irtam!!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Downhill!!
:-))))
ez sajnos látszik :|
bár ha ez vígasztal, én se voltam ügyes bioszból, nem azért emrt engem szekált a tanár, henem egyszerûen hülye voltam hozzá :|
szólnijunk be az összes a tanaraknak hogy szájjanak le rólam?? legyél teis vagyány, horgyon minden tanulo ijen polót

én nem akarok itt papolni, mert én is utálom a biológiát (igaz itt már gimi 4-rõl beszélünk), de eminenseket valahogy nem szoktak szórakoztatni mindenféle gagyi dumával meg rossz, sértõ megjegyzéssel...
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Én anyit akkarok meg tudni hogy meg mondthatom-e neki hogy száljon le rólam és menjen a fra.. ba ?