37
mit lehet és mit nem?
-
#37 hat eltartott egy darabig mire rajottem mit irt az elso kommentbe.
melyik suli is ez? -
#36 *ne számíts -
#35 El kell, hogy szomorítsalak, de ilyen helyesírással szakmunkásképzőn kívül másra nem számíts :| A magatartás meg már nem oszt nem szoroz. -
#34 Nem is azért irtam hogy vicces legyen! Én igy gondolom a dolgot és leírtam, aztán ennyi. -
#33 ez már úgy nem vicces, hogy előtted már elmondták kb 20an. -
#32 lol -
#31 "Aki engem akarna szekálni,elöbb gondolja át,ö benne nincs-e hiba!"
te is hasonló szinten vagy a sráccal. -
#30 Nem tom de ez egy eleg jó hejesirásu gyerek lehet.Szerintem it nem csak abioszal van gond.Lehet a nyelvtan tanár néni/bácsival kene beszelni.
Egyebknt meg ezt kő neki mondani: Bazeg te hülye pöcs szorakozzá anyádal.
Remélem mindent hejesen irtam!!!! -
#29 Tomcat mindig kitalál valamit, de kiváncsi lennék, hogy a legparasztabb szakmunkások közül is hányan vállalnák ezt be mondjuk egy töri órára (filozófiát akartam írni, de az szerintem ott nincs :-DDDD)
:-)))) -
#28 "énekem ilyen nem túl jó iskolám van"
ez sajnos látszik :|
bár ha ez vígasztal, én se voltam ügyes bioszból, nem azért emrt engem szekált a tanár, henem egyszerűen hülye voltam hozzá :| -
boleta #27 kősz nem felejtem el -
FLeK0 #26 igazi buta g*ci vagy -
boleta #25 engem nem szált meg a nyelvtan tudás -
boleta #24 ok sztem is -
boleta #23 ok sztem is -
boleta #22 ja sorry álmos voltam és nem áltam neki keresni:) -
#21 én 1ső dikes vagyok a gimiben..
szólnijunk be az összes a tanaraknak hogy szájjanak le rólam?? legyél teis vagyány, horgyon minden tanulo ijen polót -
#20 az szép 8-ban :) -
#19 én meg kutyaugatást hallok... -
#18 De jó,hogy lenézitek a topikom!
-
#17 egyébként az ilyen jellegű problémákra találták ki az OF-et, a diákönkormányzatot, az igazgatót, az ombudsman-t és Strassburg-ot -
boleta #16 csak tudjátok azért kérdem mert nem akarok 2 magatartásal szakőzépbe meni -
#15 tarajos sül szagot érzek :ooooo -
boleta #14 100 szóból 56 hibám van -
boleta #13 ha tudni akarjatok 2 es vok nyelvtanból de sztem az is csak azért mert tanulom a szabályokat -
#12 nem túl jó iskolának nem túl jó diákja lehetsz
én nem akarok itt papolni, mert én is utálom a biológiát (igaz itt már gimi 4-ről beszélünk), de eminenseket valahogy nem szoktak szórakoztatni mindenféle gagyi dumával meg rossz, sértő megjegyzéssel... -
#11 nem vagy köteles válaszolni magánügyekre -
#10 -
#9 Ez valami kisegito iskola?! A Magyar-nyelvtan tanaroddal szerintem rosszabb viszonyban lehetsz:) -
#8 Mondd, hogy ezt csak hülyeségből nyitottad! -
#7 Most tényleg nem tudom eldönteni, hogy valaki ennyire debil, vagy be van baszva és szórakozik. -
#6 nyelvtantanár kell ide, srácok........ -
Cat 02 #5 8 osztályosba jársZ ? :D -
#3 Sztem kérdezd meg hoty: nem unja hogy állandoan engem szivat? -
#2 Simán....
:D
-
boleta #1 hello mindenkiek én azt szeretném meg tud hogy én 8 dikos vok énekem ilyen nem túl jó iskolám van és bioszból most tanuljuk a szaporodást az az me.eg biosz tanár mindig enkem basztat minden hűlyeségel még a saját dolgomba is bele okoskodik.
Én anyit akkarok meg tudni hogy meg mondthatom-e neki hogy száljon le rólam és menjen a fra.. ba ?