789
Final Fantasy XIII, XIII-2, Lightning Returns
Várható megjelenés: 2013-
#63 Vazz, ezek a ritmusgémek nem könnyüek; nekem ezekbe törik bele a bicskam vhogy...reflexekkel, "pályabetanulassal" sohasem volt gondom; sőőőt...de a ritmuskombok kifognak rajtam... -
#62 trainerrel lenne az igazi; nem tudom, h. hogyan lehet a trainert hozzaepiteni az ISO-hoz...Anyone? Nekem a Legend of D. traineres alapban... -
#61 Ja, a Legend of Dragoon sem könnyű, minden kombóhoz meg kell tanulni a gombnyomásokat ugyanúgy, mint a Vagrantban. :) Némely magasabb szintű kombónak igen cseles ritmusa van... :) -
#60 nem tudom, lehet h. nem szantam neki eleg idöt; de a ritmusgémek nekem sohasem mentek... majd vmikor nekiallok, a környezet/a vilag/ a szereplök bejöttek... majd FF8+Chrono C. utan nekiallok Legend of D.-nek meg Vagrant Storynak..kb. 1 év mulva, vagy több...PC-n még vár az OUTCAST + KOTOR1... mennyi mission!:-) -
#59 Nem volt nehéz, kombózni kellett,rá lehetett érezni mikor kell nyomni, meg mindíg a megfelelő testrészt kellett támadni,meg minden szörnynek megvolt a gyengéje, viszont nagyon idegesített a fegyverkészítés túlbonyolítottsága(vagy csak én voltam hülye hozzá)meg az hogy újratermelődtek a szörnyek.Kimentem egy szobából, jajj otthagytam vmit, vissza, megint harc.
Olyan verzióm volt,amibe be volt építve a trainer(örök hp,mp,bp anyámkínja (Kalisto asszem) -
#58 Nem, sokkal könnyebb.
-
#57 nem tudom, nekem NAGYON nem emnt..max. 1X kombot tudtam összehozni, mindig idegböl tul gyorsan nyomtam a gombokat... :-| A Legend of Dragoon is hasonlo stilus..az is olyan nehez mint a Vagrant? Megvan az is, de még nem alltam neki.. -
#56 Gyorsan pótold be, mert kötelező darab.
-
#55 Pedig nem volt olyan nehéz, ha az embernek megvoltak a megfelelő cuccai. Nekem szinte minden fajhoz volt külön fegyverem. Zombikat pl. egy kis staff-fal irtogattam. Voltak olyan helyiségek, ahol időre lehetett legyakni a főellenségeket, mire oda jutottam, egy sárkányt pl. 10 másodperc alatt lenyomtam. :) De tény, hogy kellett hozzá ritmusérzék is rendesen. -
#54 Bazd+ ez kimaradt az eletembol :( -
#53 trainer vagy vmi cheat volt hozza? Az erdekelne;kivancsi vagyok gémre; de szenvedni nincs kedvem vele... Anno a Kőgolemet vagy mit sem tudtam agyonvágni, azonnal kinyirt... -
#52 Nekem a Vagrant Story annyira nem tetszett (azért végigtoltam párszor ,100%-ra csináltam:D, de sajna csak örökélet trainer-rel volt hozzá kedvem--valahol az erdő(na ez egy szemét hely volt,azt se tudtam hol vagyok) utáni városkában döntöttem így)A grafika fasza volt, főleg a karakterek kidolgozása, plussz volt 1-2 olyan effekt amit nem gondoltam volna hogy ps1-el meg lehet csinálni. De egy idő után nagyon monoton lett szerintem, egyedül a story miatt vittem tovább, az elég jó és érdekes -
#51 ehh... A vagranttal az a bajom, h. szivesen tolnam+amig el tudtam vinni; addig nagyon tetszett a story, a latvany+az egesz stilus; de nagyonnehez gémnek tartom...(vagy az en ritmuserzekem sz*r; vagy tenyleg dögnehez a gém?) :-( FF8-nak még az elejen vagyok, de nagyon tetszik már most... :-P -
#50 Vagrant Story és utána a 8. és az ö.többi mind1.
-
#49 nekem az FF8 pont a sci-fi téma miatt tetszik (vagy nem is sci-fi...inkabb fantasy-fiction... :-P ) Meg a harcrendszer is bejött...Amugy Chrono hangulatra nagyon ott van; bár még csak elejen tartok...de FF-ek+Chrono elött le a kalappal; örökös kedvencek; anno laikusbol mentem at atmenet nélküli extrabeteg FF-freak-ké, ugyhogy vmit tudnak a SQUARE-esek(hala az FF9-nek, az fertözött meg)... :-P -
#48 Én úgy vagyok a Final Fantasy-kel, hogyha megérkezik egy újabb rész, akkor minden más félre van téve egészen a végéig. Eleddíg mindegyik rész fantasztikus élmény volt, imádom mindet, az alább írott rangsor tulajdonképpen egy "mégis melyik volt a legnagyobb élmény" toplista. A 7. rész egyértelműen No1, hisz akkoriban ez vmi hihetetlen nagy újdonság volt(mekkora látványosságok voltak az idézők, meg maga a harc az snes-es 6-hoz képest, csak tátottuk a szánkat.Plussz az átvezetők, amik a 8. részben olyan bődületesen jól voltak megcsinálva és megkoreografálva,még mai szemmel nézve is , hogy külön fel lett véve videókazira az üsszes :D)
A 9.résznek a renderelt hátterei asszem kihozták a gépből a maximumot, gyönyörűek. Egy baja volt, a történet nem fogott meg annyira, ráadásul a Chrono Cross 1-2 hónappal előtte jelent meg, azon látszott hogy több időt fordítottak rá(3 év körül, míg a 9 mindössze 1-1,5 év alatt készült el) az jobban tetszett.
A 10. rész megint vizuális orgazmus volt a ps1-es pixelekhez szokott szememnek, de a linearitás és térkép hiánya miatt nem éreztem akkora felfedezői szabadságot, mint a korábbi részekben. Sok helyre csak a végefelé lehetett visszamenni, egészen addíg 1 szálon húztak. -
fanatifo #47 pedig a 9 nálam a no1 imádtam a zenéit a karaktereit vivit és tsait!igaz nekem a X-2-n kívül az összes tetszett igaz a 8 nekem már nagyon elvont volt! -
Shadow_THH #46 szar volt a marketingje -
#45 Valoban az egyik leg fantazia dusabb volt minde kozul. Talan az nem teccet a nepnek? Nem tudom. -
#44 jo volt a 9, én imadtam... Idöt kell neki hagyni, késöbb "ért be" vhogy nalam is; de nagyon megszerettem..helyenkent picit nyáli volt+volt benn pár dramaturgiai hiba (miért pon tiniknek kell megmenteni a vilagot; miért nem emgy ki senki a külsö kontinensre; mikor nem is oylan "durva" hely..); de ezeken tuljutva : qrvajo, poenos, megaatomjo hangulatu gém! :-P De Chrono is istenseg! :-) -
#43 Chrono Cross -
#42 10 -
Dajin #41 nemtom mértnem teccik sokaknak a IX, pedig varázslatos volt:( -
#40 Hát nekem játékélményben 7,10,8,9 -
#39 7 és 10 -
Shadow_THH #38 6
7-től felfele?
hát 7 és 10 -
#37 Hatarozottan a X -
Dajin #36 mesésebb mint a 8 -
Dajin #35 9 -
#34 Szintén a 8 -
#33 8 -
#32 Szerintetek eddig melyik a legjobb FF game?
(Mondjuk úgy 7től fölfele:)) -
#31 Jo csak eddig nem igy csinaltak es nagyon elhamarkodotnak tunhet... -
#30 ne legyél már ilyen naiv. gondolod ha square komolyan foglalkozna csak elmélet szintjén is ezzel, már nem ettől lett volna hangos az idei e3 ?! -
#29 De vajon ezt is ugy baxak el mint a FFX2-ot?
Mert nem igazan ertem milyen fejlesztesi teoria mellet megyen most a Square.
Alig jott ki japanba a FFXII maris tudunk ket uj FF cimrol. -
Shadow_THH #28 nem fake -
#27 De de... kijaz a csaj? Nem Rini vaze... bar a haja.... -
Shadow_THH #26 vagy nem -.- -
#25 Na....
Baszki ez mekkora fake... vagy nem?? -
#24 Hat mivel a mester keze van benne szerintem nem fogunk csalodni. De eloszor ott van meg a XII szal.
Egyebkent meg soha se volt ilyen hogy meg kell jelenyen egy resz es mar mindeki tud akovetkezorol. Alitolag mar masfel eve dolgoznak a XIII-mason.