PlayStation 3 bemutató az E3-on

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A HDMI -nek mi köze a bule-ray hez? Semmi! Ne akard nagyfelbontásban nézni 50cm-es színes TV-n. Nem igazán értelek, de mind1.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

"+ TV + 20k-s szoftverek. +5 jateknal es rendes nagyfelbontasu TV-nel rakoltesz + meg 400K-t, raadasul meg dolgozni se lehet vele .Hulyenek is megeri hat meg nektek 😛" <--Ha erre gondolsz, ezt nem nekem írtad, de ezzel sem értek 1-et, mert miért ne lehetne hagyományos TV-re rákötni? Idõvel erre is meg fog jelenni a werez. Fél évet nem adok neki.

[Jakuza]
Jo duma. De senki nem irta elotte, hogy nem csak jatszani lehet vele.
De hagyjuk magyarazd meg. <#ejnye1>

Amugy a HDMI hianya mellett a kisebb verzional OHNE Blu-ray lejatszas.
600 euro europaban azert emberes ar. 156k

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá.....figyelj már oda! Te nekem válaszoltál! Én+ a legelsõ hozzászólássomal nem neked, hanem a témának megfelelõen fejtettem ki a véleményem!<#ejnye1>

[Jakuza]
Olvasol is, hogy mire valaszoltam ?
Vagy csak irkalsz az orakrol es TVkrol ?

"130e? lehet tényleg jobban megéri mint pc-t buzerálni."

Egy kicsit mellelottel.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Az biztos, hogy a design odabasz😊

Nem természetesen! Ez szórakozásra van, ha nem tûnt volna fel! TV-vel tudsz pénzt keresni, vagy az óráddal? Mégis van /gondolom/.

[Jakuza]
Miert dolgozni lehet vele, ill penzt keresni a gepen vegrehajtott munkaval ?

Jaja, és tegyük hozzá, hogy a PS3 elõállítási költsége kb. 200 k Ft., magyarán veszteséggel adják el a gépeket.

A pénz meg a játékgyártásból, liszenszekbõl fog bejönni. Bár késõbb kevesebb lesz a gyártási költség… Amúgy érdemes megvenni. 😊

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Most az , hogy csak játtszani lehet vele az sem igaz! Gondolom a DVD-t is fogja támogatni+ a blue-ray tényleg az ütõkártyája. Bár BD meghajtót lehet kapni 200-ért is asztalit, lehet, hogy az valakinek jobban megéri. 😄 PS végigveri ismét a konzolokat úgyérzem. Vehetsz Xboxot is + Wii-t de egyikben sincs BD+ ekkora vinyó+ 9 magos proci, na és persze a Sony konzoljai azért is mentek mindíg is, mert rengeteg játék készült rájuk, és nagyon sok jó minõségi játék.

jaja, az olcsóbb verzióban nincs WiFi, HDMI csatlakozó és memóriakártya (memstick?) csatlakozó sem.

Lehet tudni, h. milyen linux disztrib lesz rajta?

Ez a cikk, nem pontos. Szerintük csak a winyó méretében különbözik, holott a többi oldal szerint sem HDMI-t sem wifit nem fog tartalmazni.
En nem ismerem, talan az, de valljuk be, van valami abban, amit mond.
Höhö, van rajta linux, höhö... 😊
UNREG
LOL, már megint fröcsög a konzolgyûlölõ kisgyerek.

[Jakuza]
+ TV + 20k-s szoftverek. +5 jateknal es rendes nagyfelbontasu TV-nel rakoltesz + meg 400K-t, raadasul meg dolgozni se lehet vele .Hulyenek is megeri hat meg nektek 😛

Nem meglepõ, hogy európában drágább lesz kicsivel. USA-ban honos az Xbox360 szóval olcsóbban kell ott adni, hogy vegyék...
Mellesleg Japánban is drágább lesz mint az USA-ban.

TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu

Szerintem ez a masina nem csak a Pc-nek basz oda hanem ami él és mozog mindennek,ugyanis ez a szonyi terve.
A 130 ropi meg sztem megy még lejjeb is januárban...
dirty dogg
130e? lehet tényleg jobban megéri mint pc-t buzerálni. egy rohadt videokari kerül már ennyibe.
a sony jól odaver a pc-s játékpiacnak szerintem.

If it ain\'t broken, don\'t fix it.

Ennek és is örülök hogy nem lesz ez a buzi bumeráng fos, hanem megmarad az erdeti formaájú kontroller...
Hát a warezt baráto még egy jó darabig elfeljtheted, ugyanúgy mint Xbox360-ra...
De azé nagyon buzi ez a szonyi hogy 500$ itt európában 500 eur-ra változik...
jeh nemlesz aza randa bumeráng kontroller😄
amugy ha leköveti a kézmozdulatokat, akko picit hasonlo lesz a WII-hez mer az meg kifejezetten erre épül
Ha ez is firmware-es megoldású lesz mint a PSP, akkor nem lesz sok warez... <#rinya>