17
  • rosemberg
    #17
    Elöbb olvasd végig a "Persze az ebek csak a DVD-ket szúrják ki, a munka többi részét már rábízzák a gazdáikra, tehát nem képesek megkülönböztetni a gyanús tartalmú DVD-ket az eredeti vagy a legális tartalmú lemezektől."
  • Ryuuzaki
    #16
    Szerintem lehet valami a dologban, mivel az írható lemezek más anyagból készülnek, mint műsoros társaik (főleg a tokokra kell itt gondolni). Ez csak langyos víz... már megint. A hamis CD-t/DVD-t is ugyan az az üzem állítja elő, mint az eredetit... Legyártanak még 300.000 db-ot. Ez így működik. Az egyetlen különbségek a hologrammos matrica, a tok és a fedőmatrica.
    kereskedelmi mennyiségű DVD-t meg CD-t meg nem repülőn seggbe rejte, hanem hajón, kamionon szállítanak.
  • cr3ativ3
    #15
    Ezek a dögök, még a tartalmat is leszagolják a DVD-kről? :D
  • aaaaa
    #14
    "Ez csak részben igaz, mert a hamisítványok révén az állam (bármely is legyen az) elesik az ÁFA és profit adó befizetésétől is...."

    Miért is kell szajkóznod a szoftvercégek hazugságait ? Többször is, többen leírtuk , hogy ez nyilvánvaló hazugság. Az a pénz, amit szoftverre költenének, ha más terméket vásárolnak rajta, ugyanolyan adót hoz az államnak, sőt bizonyos esetben még többet is (pl. jövedéki termékek...) Szóval ha Pista Bácsi iszik egy mindennap felest, ahelyett hogy venne egy "legális vindózt", az állam sokkal jobban jár, ha tetszik, ha nem.
  • Kaadi
    #13
    Ez csak részben igaz, mert a hamisítványok révén az állam (bármely is legyen az) elesik az ÁFA és profit adó befizetésétől is, ami azért elég jelentős. A nyereség valóban az, hogy a licenszdíjak nem terhelik az ország külkereskedelmi mérlegét. Gyakori érv még a munkahely-teremtés is, de ebben én nem nagyon hiszek, mert sokkal több kalóz él meg hamisításból mint amennyit a szoft- és lemezcégek alkalmazni tudnának.
  • echo
    #12
    AZt nem értem, hogy kínának miért lenne érdeke a másolás, megállítása? Így bent marad a gazdaságban az a pénz amit kifizetnének amerikai cégeknek...
  • oneman
    #11
    Szerintem inkább a nagyobb cd/dvd mennyiséget veszi észre... több dvd-> erőteljesebb illat
  • drizzt1666
    #10
    "köztük volt például a Mission Impossible III is."
    Ennek vmiért olyan reklám szaga van. És még kutya se kellett hozzá
  • AgentKis
    #9
    Ide vezetnek a pénzért vásárolt törvények. Higgyétek el ez csak a kezdet...
  • Fikusz Kukisz
    #8
    "Mégis potenciális "bűnözővé" válik bárki, aki megvásárol egy írható lemezt. Innen látszik mi történik, ha a hatóságok már nem tudják mit csináljanak "jó dolgukban", és a valóban veszélyes bűnözők helyett, a közbiztonságra egyáltalán nem veszélyes, csak a multik zsebére káros "bűnözökre" vadásznak."

    aaaaa neked 100%-osan igazad van!!!
  • Fikusz Kukisz
    #7
    Ezt írja egy kriminalisztikai szakkönyv:
    "A nyomozó kutya fontos lehet a nyomonüldözésben, mivel szaglása 6 milliószor jobb az emberénél"

    Én is érzem egy DVD lemez szagát ha megszagolom.
    Ergo mindenkit megállítanak ellenőrzéskor akinél DVD lemez van, legyen az legális vagy illegális.
  • aaaaa
    #6
    Az a gyalázat az egészben, hogy a drognak már a birtoklása is büntetendő, míg egy irható DVD-é nem. Mégis potenciális "bűnözővé" válik bárki, aki megvásárol egy írható lemezt. Innen látszik mi történik, ha a hatóságok már nem tudják mit csináljanak "jó dolgukban", és a valóban veszélyes bűnözők helyett, a közbiztonságra egyáltalán nem veszélyes, csak a multik zsebére káros "bűnözökre" vadásznak.
    Szánalmas gusztustalan és undorító az egész.
  • Fen3gyerek
    #5
    mé más a szag aa legálisan és az illegálisan írt dvdknek?
  • Ashcroft
    #4
    Nekem akkor koppant nagyot az állam, amikor egy rendőrkutya 40 méter víz és némi iszap alatt is kiszagolta a lezuhant kisrepülőt, amit lokátorral már régóta kerestek...

    Még a K9-esek sem nagyon akarták elhinni, ezért többször is átmentek a hely fölött más search patternben, és mindíg ugyanott jelzett a kutyus - ott is volt a repülő.

    Ezekután a dvd-hez használt szerves szubsztrátokat nem is olyan nehéz kiszagolni...
  • pemga
    #3
    Hát ez nem semmi. Mire használnak kutyákat: keménydrogok, robbanószerek, embercsempészek, írott lemezek kiszűrésére. Pár éve még röhögtünk volna rajta, hogy ebből mi a kakukktojás.
  • sathinel
    #2
    Még ha friss dvd(most bonották ki egy fél órája, és a cégnél használt vegyianyagok) talán van valami szag ami mindre jellemző, de egyébként max röntgenszemű kutyusokat kell használni)) Aki ezt beeszi az ideges lessz a vámnál, és kiszúrják? Pszihológiailag lehet benne valami de szagok???.
  • Fen3gyerek
    #1
    kiszagolják?

    mi alapján?
    hogy lehet?
    miez a hülyeség?

    kiszagolják a biteket , vagy mi?