113
sorozat
-
a 4. az rtl-en is megy :) -
Nuki #32 basszus bocsi, hirtelen egy másik topicban éreztem magam XD
igazad van :P -
visszaolvastam kicsit, retekék már leadták 1.2.3. évadot. 4. meg szerintem axn-en mehet. -
Az illegális sorozatletöltő helyen már a 4. évad epizódjait is lehet tölteni szinkronosan. baj az hogy első évad már nincs fent, második 1-2 k-val csordogál, 3at meg még nem rakták föl. mondjuk nem nagyon értem hogy lehet fent a 4. is, ha még csak a 2.at adják. Lehet másik csatornán is vetítik?:O
[4x01 - The Cure - piTy [DVDRip - Hun/Eng] (Új!)
2006-09-22 14:10:38 (6 hete)], csak azért másolom be hogy lásd nem hüleséget beszélek:P -
Nuki #29 csak az első évad van szinkronizálva, mert csak azt adta le a TV2, a másodikat szerintem most szinkronizálják.
a többit maximum ilyen egyéb illegális helyről tudod ;D -
Sziasztok, nincs meg véletlenül valakinek szinkronosan az első 3 évad? sajna most tudatosult bennem hogy ez egy nagyon jó sorozat. Úgy ahogy van lemaradtam róla, csak 2 részt láttam eddig.:( -
én csak a 2x nél tartok remélem többihez is lessz felirat -
Nuki #26 a mostani részt nem láttam, de az új rendőrfőnök jót alakít eddig =)
mi volt most? valami említésre méltó? -
Glen Close zseniáokis válsztás volt ehhez az évadhoz azt leszögezhetjük -
2x hez van felirat
durván indul :o -
Nuki #23 végre egy kis vérfrissítés :D -
éved=évad -
indul az új éved az rtl-en most. lesse aki szereti :) -
Nuki #20 ööö annyira nincs kipallérozott angoltudásom hogy angolul megnézzem :| -
Sokkal durvábbak állítólag a folytatások. Én nem fogom kivárni reteklubbéket. letöltöm angolul a 4 5 évadot és megnézem. -
Nuki #18 az jó lenne :D
rtlen láttátok végig? nem akarom lelőni a poént de a fojtatásra igazán kiváncsi vagyok =) -
valószinüleg folytatják -
Nuki #16 és van remény hogy fojtassák? -
1 2 3. -
Nuki #14 nem tudjátok az retekklubb hanyadik éveadot vagy szezont(okat) adta le? -
nagyon jó kis sorozat szerintem is! -
igen közben imdb -ne látom hogy 2006-tol szerepel :I -
WTH #11 Ő az 5. szezonban szerepel.
És egyetértek az előttem szólókkal, nagyon-nagyon jó ez a sorozat. -
Nuki #10 csütörtök esténként a retekklubbon ment én is rendszeresen néztem amíg vége nem lett :|
amúgy marha jó sorozat csak ajánlani tudom :]] -
:D az jo -
Nem csak szimplán jó ez a sorozat, hanem ZSENIÁLIS!!!! Ezzel nm hibázol ha letöltöd. Nekm az abszolút kedvenc sorozatom!!! Nekem is megvan az öszs rész ami eddig lement a tv-ben és félelmetes. Elkezdtem megnézni őket újra és nem bírtam abbahagyni. -
a forest whitaker sokat szerepel benne? őt birom :) -
Kemény Zsaruk a magyar cime tudtomal multkorában ment késő esténként az RTL en én szinte mindegyik részt láttam, jokis sorozat érdemes megnézni :) -
:) remélemis -
nyomzós még énsemtudok többet most töltöm :) -
kis infót plz, milyen sorozat ez? -
CUCLI #2 én nyáron néztem az AXNen vagy min. szerintem jó -
gondoltam letöltöm szerintetek jo a sorozat?