9
Video vágással én konvertálással kapcsolatos topic
  • bertino
    ha már megnyílt ez az általános szerkesztő tápig: valami program, amivel speckó világosítást lehet alkalmazni a képen ? :))
    teszem fel ha esti a felvétel és nagyon sötét, igencsak hasznos lenne számomra valami használható infó
    Vegas-al effektel lehet játszadozni, de az se 100%os javulás :|
  • ssolitude
    Persze csak akkor ha van fenn hozzá kodek.
  • stp4trick
    akkor vmit nem jól csináltál
    nekem egy 35 perces video kb. 7,5 giga
    ugyanis a legjobb tömörítetlen aviba feltenni, azt szerkeszteni és utána
    konvertálni amivé akarod, akár dvd-vé is és még így szép tévén nézva, hiszen jobb a felbontása mint a tv-nek
    a minőséget és a méretet meg az alkalmazott encoder határozza meg
    tedd fel a legjobba és sűrítsd amekkorára akarod, ha kicsi file-t akarsz
    aviból avit szinte bármelyik konvertálóval tudsz csinálni
  • bertino
    xvid/divx-el tömörítetted, vagy ez közvetlen DV minőség ? mert ha DV, akkor lehet, tovább tömörítve említett codec-ekkel, ha viszont eleve abban vannak, akkor csak minőségromlással
  • LSSAHPAUL
    Már régóta van egy kérdésem csak nem tudtam hol megkérdezni.. hátha ez a topik megfelel. :)
    Digitális videó kamerával felvett cuccból avi-t csináltam. 640x480 de a mérete hihetetlen nagy. kb 1 óra 1 Gigabyte. A kérdés: Ezt az avi file-t lehet-e kisebbé tenni úgy hogy nem romlik az amúgy szar minőség ?
  • Schwarz
    virtualdub, bár ilyen szarnaksejó .wmv meg .rm fájlokkal nem foglalkozik, csak .avi meg .mpg
  • stp4trick
    a windows movie maker miért ingyenes? meg kell hogy legyen hozzá a windows, ami ugye pénzbe kerül... elméletileg
  • ssolitude
    ingyenes--kis igényű--nagy tudású.Ez a három dolog még egyetlen szoftverben nem teljesült egyszerre szerintem.
    Amúgy van már egy-két videozássaql kapcsolatos topic.

Kereső
  • kytron
    Nos, szvsz ide kerülhetnének a video vágási dolgok / konvertálási dolgok. (Nam beszélve arról, hogy elgépeltem a hosszu címet)
    Nos, a kérdés:
    Van-e ingyenes (freeware) kis igényű, nagy tudásu vágóprogram (a windows movie makeren kívül), illetve wmv to rm freeware konverter program?