9
Video vágással én konvertálással kapcsolatos topic
-
#9 ha már megnyílt ez az általános szerkesztő tápig: valami program, amivel speckó világosítást lehet alkalmazni a képen ? :))
teszem fel ha esti a felvétel és nagyon sötét, igencsak hasznos lenne számomra valami használható infó
Vegas-al effektel lehet játszadozni, de az se 100%os javulás :| -
ssolitude #8 Persze csak akkor ha van fenn hozzá kodek. -
#7 akkor vmit nem jól csináltál
nekem egy 35 perces video kb. 7,5 giga
ugyanis a legjobb tömörítetlen aviba feltenni, azt szerkeszteni és utána
konvertálni amivé akarod, akár dvd-vé is és még így szép tévén nézva, hiszen jobb a felbontása mint a tv-nek
a minőséget és a méretet meg az alkalmazott encoder határozza meg
tedd fel a legjobba és sűrítsd amekkorára akarod, ha kicsi file-t akarsz
aviból avit szinte bármelyik konvertálóval tudsz csinálni -
#6 xvid/divx-el tömörítetted, vagy ez közvetlen DV minőség ? mert ha DV, akkor lehet, tovább tömörítve említett codec-ekkel, ha viszont eleve abban vannak, akkor csak minőségromlással -
#5 Már régóta van egy kérdésem csak nem tudtam hol megkérdezni.. hátha ez a topik megfelel. :)
Digitális videó kamerával felvett cuccból avi-t csináltam. 640x480 de a mérete hihetetlen nagy. kb 1 óra 1 Gigabyte. A kérdés: Ezt az avi file-t lehet-e kisebbé tenni úgy hogy nem romlik az amúgy szar minőség ? -
#4 virtualdub, bár ilyen szarnaksejó .wmv meg .rm fájlokkal nem foglalkozik, csak .avi meg .mpg -
#3 a windows movie maker miért ingyenes? meg kell hogy legyen hozzá a windows, ami ugye pénzbe kerül... elméletileg -
ssolitude #2 ingyenes--kis igényű--nagy tudású.Ez a három dolog még egyetlen szoftverben nem teljesült egyszerre szerintem.
Amúgy van már egy-két videozássaql kapcsolatos topic.
Kereső -
kytron #1 Nos, szvsz ide kerülhetnének a video vágási dolgok / konvertálási dolgok. (Nam beszélve arról, hogy elgépeltem a hosszu címet)
Nos, a kérdés:
Van-e ingyenes (freeware) kis igényű, nagy tudásu vágóprogram (a windows movie makeren kívül), illetve wmv to rm freeware konverter program?