42
-
chitarel #42 Jelentem minden erdeklödönek, hogy atmentem. Javaslom a vegigjatszas szegyenteljes elolvasasat az idevonatkozo reszre, aztan mar csak nemi szopas kerdese. Föleg PC-re. -
chitarel #41 Haha, most jöttem ide, hogy ugyanezt kerdezzem :-))
Latom nagy a forgalom, nem leszünk okosabbak. Amelyikünk elöbb felvilagul irja mar4 ide oke?!
köszi, Chit -
Wickah #40 Segítsetek lécci, elakadtam.
West Afrika 35%, kiszedtem a szobor karját, folyt a víz. megyek egy folyósón és egyszer csak egy baromi nagy golyó kezd mögöttem gurulni. azt jelzi a játék hogy lőjek, de mégis mire, mert megfordulni sincs idő, nemhogy elfutni előle?! -
joe1980 #39 én tagja voltam -e honlapnak. -
Norsz #38 gyertek el a honlapomra www.northanime.atw.hu -
#37 Valaki megmondaná hogy, hogy lehetne megszerezni a SoulReaver fegyvert??? -
sanyi150 #36 Ha valaki játszott már Prince of Persia(PoP) valamelyik korábbi részével(Sands Of Time, Warrior Within) annak kevés újdonságot nyújt a TR játék. A PoP irányítása szenzációs, a mozgások, kivégzések nagyon látványosak. És sokkal izgalmasabb is, hiszen az "ötlépésenkénti" checkpoint a TR7-ben igazi adrenalingyilkos.
Újdonság azonban az átvezető videókban való interaktív szereplés, amely sajnos kimerül a felvillanó nyilacskáknak megfelelő gombok nyomogatásában. Jó ötlet, kár hogy néhány hiba után már fejből tudja mindenki hogy milyen sorrendben kell nyomogatni a gombokat.
Az billentyűzetről történő irányítás közepes alá; egy-két apróságtól eltekintve használható. Mondjuk a csáklya és a fegyver közötti váltás lehetne zökkenőmentesebb. Egyes főszörnyek kiiktatásában nagy segítséget jelentene a gyors váltás (pl.: a vizikígyónál).
A tűzgomb megnyomásakor - ha épp nincs nálad a fegyver - akkor előrántja és azonnal lő is egyet. Nem igazán lőszertakarékos, főleg akkor ha gránátvetőt viszel a hátadon.
Félreértés ne essék, én is imádom a Tomb Raider sorozatot. Az Angel of Darkness azonban annyira nagy csalódás volt, hogy több évig tudtam csak kiheverni. A Legend kellems csaláódás és remek időtöltés, bár szerintem túl könnyűre sikerült (én Advanced fokozaton játszom). -
mikike16 #35 Ha érthetőbben leírod melyik pálya melyik része tudok segíteni -
#34 Már voltam ott és nincs róla infó!
Nem azért van ez a topic hogy kérdezzünk és beszélgessünk róla?
Akkor a választ mond ne 1 linket jó?
(Ha valaki kimondja a HELP! topicot én nem tudom mit fogok csinálni!) -
scheitz601 #33 Üzenem Druidnak a május 12-én 21:30-kor tett hozzászólására, hogy a Tomb Raider játék első részében szó nincs UFO-ról. Nem is tudom, honnan szedi. Az a női alak a nyitó videóban sem nem UFO, sem nem Lara Croft. Az a nő egy régi, letűnt kultúra (Atlantis) egyik vezére, akit örökre bebörtönöztek gonoszsága miatt, mert a világ ura akart lenni. A nyitó videóban azt látjuk, hogy egy XX. századi kisérleti atomrobbantás során e gonosz lény börtöne a felszínre kerül és kiszabadul belőle ez a lény. Ezúttal napjainkban akarja leigázni a földet, és ehhez Lará-t is felhasználja, hogy az ehhez szükséges eszközt (melyet az ősi Atlantis urai 3 felé törtek és a világ 3 távoli helyén rejtették el) megtalálja és elhozza neki. Csak későn jön rá, miben segédkezett és hajszálon múlik, hogy megmenti-e a világot és hogy ezúttal végképp legyőzze azt a gonosz, immár többezeréves szöszit...
Mellesleg sztori és játékmenet szintjén a mai napig a Tomb Raider 1-et tartom a legjobbnak. Más kérdés, hogy mivel régi, elég ronda, és a későbbi részekhez képest jóval szegényebb Lara mozgáskultúrája. Nagy bánatomra Windows XP alatt nemigazán akar működni, a zene és a párbeszédjelenetek a CD-ről mennek audiosávokról, ami szintén annyira elavult megoldás, hogy az sem működik jól manapság.
Pedig mennyire szívesen végigjátszanám megint!
Nem tud valaki az első rész felújított változatáról a Tomb Raider Gold-ról valamit? Az talán jobban működne XP alatt. Valaki írjon, légyszi!! -
mikike16 #32 http://tombraider.hu/vegigjatszasok_tr7.htm -
#31 Szal az 1 pályán!!!!!!!!!!!!
A nagy teremben amikor ott fent 1 kaput kell kinyitni!!!
Meg a víznél 1 macsek is van okkkkk?????
-
#30 Figyuka elakadtam az elején!!!!!!
Mikor a nagyteremben vagyunk és körülöttünk olyan vízféleség van, van ott 1 katapultféleség! meg 3 doboz az 1ik fent van a másik 2 lent a 2. a katapul(féleség) alatt van ! ! !
Na most ott mit kell csinálni??????????????????????????????????
Várom a választ!
Vagy itt az e-mail címem!!
[email protected]
Figyelmeztessetek ha az e-mailcímemen van a leírás mert párszor nem nézem meg!!!!!!!!!!!!!!!!! -
dav1d #29 "2. Lara croft multja: nézd meg a TR1 nyitó videóját. Szó sincs semmiféle családról, Lara egy ufó :)"
Na azon régen sokat gondolkoztam h mi lehet :) megoldodott a rejtély -
espfan #28 szerintem szar. -
#27 Bazzzeeeeee ez nem lehet igaz, NEM LEHET IGAZ! Az EIDOS kinyitotta csipáját és végre vissza adta a TOMB RAIDER kalandjáték igazi mámorát!
VÉGRE, végre, MEGVAN A 2 PISZTOLY AMIBEN ÖRÖK A LŐSZER ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Végre rájöttek hogy a tomb raider-ből nem hiányozhat ez az icipici dolog!!!!!!!!!!!!
(;-Ð)
A csáklya naon állat!!!
Jóltették hogy 1 kis újítást raktak Lara formás kis popójára!!
:-P
Ez szörnyű az ellenség úgy lő hogy az szörnyű!
Én már úgy szoktam kilőni őket hogy megállok az ellenség közben lő (mind1ik golyó elmegy MELLettem (vajon sajnálják a golyók lara formás hátsóját?)) én előhúzom a stukit, még van időm a töltésre (az életcsík a maxon) bemérem az ellenség fejét mikor bemérte odamegyek hozzá fejbekólintom és amikor a földön van lövök. Szal pocsékul lő az ellenség (szerencsére). -
#26 Hat igen...
Ezt sem tudjak megunni...
Ujitunk, demarad a kaka grafika... -
#25 A grafikánál ugyanúgy négy csillagot kapott, mint a WOW. Azért next gen graffal is meg kéne ezt nézni. Kicsit Ég és Föld ... -
Rastafunrise #24 A negyedik oldalon a 14-edik képen látszik, hogy elkövettek egy "ősi" hibát, amit egy ilyen új játékban már nem illett volna: a csőnek nincs árnyéka és így Lara árnyéka a levegőben "kapaszkodik". -
Yoda2005 #23 szerintem jó kis játék! mit jó? király!!!az irányítás egy picit gagyi de meg lehet szokni! grafika szép gyönyörű de 1-2 helyen akad pixelhiba! picit nehézkes az irányítás de az is elmegy teljes kidolgozottság! rég nm láttam ennyire kidolgozott játékot! Le akalappal igy tovább! reméljük lessz Tomb raider 8 is!!! akinek 8 szögben van a melle gondolkozon egy uj konfigon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
irkab1rka #22 A játék legnagyobb trükkje hogy a LOD a nézési iránytól függ. Nagyon álat, mikor távcsővel nézegetsz egy nyilt terepen :)
2. Lara croft multja: nézd meg a TR1 nyitó videóját. Szó sincs semmiféle családról, Lara egy ufó :) -
#21 úr isten -
aDannyBoy #20 9.9 Giga alatt nem engedi feltenni.
Igaz, hogy "csak" 7,4Gigát telepít. -
#19 nem kell annak 10 giga szabad hely....minek kellene
De én csak azért raktam fel, hogy megnézzem Lara melleit, meg popooáát :-Ð -
#18 Rendszerkövetelmények:
Minimum: Intel Pentium III 1 GHz, 256 MB RAM, 10 Gbyte szabad hely
WTF -
sylverangel #17 nagyoooon jó lett, tényleg az eddigi talán legjobb tomb raider rész (még a 3-al is felveszi a versenyt).
És a zene... Szintúgy zseniális :) -
#16 http://www.lara-double-diana.de/ -
blackgamer #15 nem egy Turok feeling, de aki szerette az előző részeket annak bejöhet -
#14 hát hát .. mit is mondhatnék a szereplő jó de egyébként -1 -
#13 Tomb Raider Girl Model
hát az tény, hogy megpaskolnám az idomait alul fölül -
#12 Minek kéne rá hasonlítania? Nem a filmböl készűlt a játék. -
#11 Szokatlan, de meg lehet szokni. -
#10 1. kép...featuring lara croft..és a 8szögű mellei -
#9 szerintem nagyon szar az irányithatósága,kár volt megváltoztatniuk, és teljesen elveszett az a régi tr-es hatás! a grafika az sokat fejlödött a régihez képest! A tomb raider volt az egyetlen sorozat amit eredetibe vettem meg, a kettö és a négy volt a legjobb! -
Egerwin #8 "a két év alatt tapasztalható grafikai fejlődés nagyon jó irányba terelte a pixelcici körítését. "
már csak ezért is megéri játszani -
aDannyBoy #7 Itt az új modell, lehet nyammogni :)
http://tombraidergirl.com/pics/models/karima002.jpg
-
jzombi #6 Inkább Angelina nem hasonlít rá, az eredeti Lara-ra:) -
Carbine #5 Nem is hasonlit Angelina Jolie-ra!!! :D -
Yv@n #4 Nagyon jó játék, de sajnos nagyon rövid is egyben. Komolyabb elakadás nélkül, normál sebességgel játszva az össz játékidő talán eléri a 6 órát, time trial módban meg sem közelíti azt. Én személy szerint kevésnek találtam a dzsungeles romos pályákat, ebből összesen talán van 3, pedig ez adná a játék legjavát. A motoros üldüzéseket én leginkább a halálba kívántam. Jó pont volt azonban hogy teljesen megszünt a négyzetrács alapú pálya. -
kvarga #3 Ja most nézem, a cikkhez a képek nem NextGen módban készültek. Ég és föld! Igaz, eszi a vga-t, de abszolute megéri, ha van hozzá vas!