693
Fifa 94-től kezdve 2003-ig,illetve más régi focisjátékok
  • guardian hero
    Igazán nagy újítások már úgy 98-tól nem voltak. Minden évben betettek pár új dolgot, megoldottak néhány régi problémát, de közben elkövettek korábban már kiküszöbölt hibákat újra, hogy legyen mit javítani a következő évben is...
  • hunbasser
    egyébként meg sztem a 2003-ig voltak nagy újítások fifa környékén,aztán meg cak továbbfejlesztgették őket.bár sztem a 06 hasonlít kicsit a 99 menüjére,talán a betűtípus miatt
  • hunbasser
  • XenonIceX #49
    kr.e 103 Nintendo Fifa
  • Bankrupt #48
    Egyébként 2001-ig valahogy jobb volt a Fifa játékok hangulata, azután egy kicsit mintha romlott volna, annyira már nem jöttek be.
  • petersz
    98
  • Marcell
    En is Microprose Soccer fan voltam/vagyok. Az egesz lakotelepet vegigvertem :)
    Csak sajna hamar konnyu lett (mivel az iranyitott csapatok kozott nem voltak kulonbsegek).
    Az a durva, hogy meg mostanra is megmaradt a tudas (C64 emulatorral, billentyuvel is verek mindenkit ;)
  • Bankrupt #45
    Kb. 4-5 éve volt meg, mostmár csak a '99 van meg.
  • Lammer
    loaaal naigen emlexem a regi c64es focira...(hmm nemtudtam, hogy volt +4re is :DDD) enis komplett vbt gyartottam hozza, rangsoroltam a csapatokat, bealitottam a gep erosegget es go :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd
  • Csacsi
    Hogy érdemben is hozzászóljak, nekem a fifa street ami mostanában kedvencem. Azelőtt meg az actua soccer volt menő sokáig.
  • Breki33
    azt hiszem az benne volt vmelyik új fifaban ajándékként
  • guardian hero
    Engem a Fifa 96 érdekelne, vajon honnan lehetne megszerezni?
    Az volt ez első lépés a 3D felé, és akkoriban letettük az állunkat, olyan jól nézett ki! Emellett nagyon jól játszható és élvezetes is volt, kevés játék van, amivel annyit toltam, mint azzal... a FIFA 97-ben a teremfoci volt a legnagyobb poén, régebbről a Sensi és a Striker voltak nagy kedvenceim. Az első fociprogramom a Commodore Plus4-es World Cup volt, azzal is sokat játszottam, pedig csak két csapat volt (sárgák meg lilák, vagy ilyesmi :) 5-5 játékossal, nevek nélkül :). Ehhez képest simán bele tudtam élni magam, egyszer vébét játszottam, máskor magyar bajnokságot vagy BEK-et :).
  • Lammer
    abszolut World of Sensible Soccer 96/97 eees van hozza 2005-2006 roster update meg minden :DDD Le kell scrollozni :DDD
    jah es "10 Reasons why PC SWOS is crap compared to Amiga SWOS

1.) PC SWOS is either ridiculously fast (Windows) or annoyingly slow (DOS). Amiga SWOS is absolutely spot on.
    2.) Partly due to the above problem, player stats are not accurately demonstrated on PC SWOS - on Amiga SWOS, you can easily tell a players strengths and weaknesses after playing with them for a few games.
    3.) The graphics on the Amiga are better. The resolution on the PC is too low - the players look big and blocky, and the colours don't look right.
    4.) Jonathan Pearce.
    5.) There is something strangely compelling and mesmeric about the crowd constantly chanting "More goals!!!, More goals!!!"
    6.) Differences between different classes of teams is much more obvious in Amiga SWOS.
    7.) The sound was much more atmospheric and in stereo on the Amiga.
    8.) The filght of the ball was much smoother, and more believable on the Amiga version.
    9.) Neat, complicated, and stylish passing moves were easier to pull off, and looked much nicer on the Amiga.
    10) It was just, simply, much more playable on the Amiga."
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd

SZERK: HOPP van AMigara is Update!!!! behalas
    !!!KATT!!!
  • ZsirosKenyer
    volt egy focis gém régen super nintendora, amiben nem voltak szabályok, mindnekit fel lehetett rúgni ahogy csak kívántuk, és minden csapatnak volt egy 'unique' kapuralövése, amit egy combo segítségével lehetett előhívni (pl. a braziloknál piranhává változott a labda, és megette a kapust stb.)

Ha valaki tudja a címét nagyon megköszönném. Sajnos nekem import verzióban volt meg, kizárólag japán betűkarakterekkel, így nemis emlékezhetek a címére..
  • Breki33
    a demo igen
  • The FlashBack

• cenobite
    Microprose és Sensi Soccer rulez!!! A Sensivel rendesen kupameccseket játszottunk miközben lógtunk a suliból. Nagyon jó volt!
  • The FlashBack
    ja,
    és az fellelhető valahonnan a zinternetről?:D
  • Breki33
    terem az rtwc-ben van

jobban jársz előbb a demo-t szeded

fifa 98-hoz kell patch hogy kezeni tudja a kártyád rendes minőségben
  • Terminátor14
    Pfff, annak idején nagyon imádtam :D
    Asszem akkor még csak egy p1-em volt, és vmi demógyülteményen találtam rá az aktuális részére a cuccnak, de nagyon bejött :)
  • The FlashBack
    mázlista:D
  • Bankrupt #31
    Fifa '98, persze azelőtt meg Nintendo játék ;)
  • The FlashBack
    nem a sima, asszem
  • The FlashBack
    Jah
  • The FlashBack
    most kedvet kaptam, és lehúzom a fifa 98-at:D
    elis felejtettem már, ebben volt ahol teremben is lehetet nyomulni?:D
  • Breki33
    az a demo

ez meg teljes előfizetés esetén
  • The FlashBack
    most nem wc2006ot?
  • R0nin
    nekem fifa 96om volt 486on :) és nemvolt arca az embereknek még, de a mozgás már jó volt
  • donoki
    Fifa 2002 asszem World cup :DD
  • Breki33
    Erről jut eszembe képes sporthoz eredeti fifa 2004-et adnak
  • Csacsi
    Ha ennyire ragaszkodsz hozzá, akkor miért nem veszed meg? Milyen gyűjtemény az már, ami warez gamekből áll? :DD LOL
  • Breki33
    azt rtwc?

a másik nekem megvan
  • hunbasser
    az engem is:)
  • The FlashBack
    engem a fifa98 érdekelne, de sehol nem találom:S
  • Breki33
    vhol meg

csak már nemtudom hol

sztem le lehet
  • hunbasser
    wow!neked ez megvan?vagy lelehet tölteni vhonnan full verzióban?
  • Breki33
    az egyes szerintem jobb volt mint a 2-es

A svédek nagyon jók voltak benne

Volt harmadik része is havas pályával.
  • hunbasser
    nembaj,most újra van:) az ilyen topiknak sztem helye van az sg-n!
  • hunbasser
    júj,ezzel az actua soccerrel demoban játszottam még nagyon régen,asszem a 2 demojával,és nagyon tetszett.
  • Breki33
    De volt már ilyen topic