693
Fifa 94-től kezdve 2003-ig,illetve más régi focisjátékok
-
Gabe18 #92 -
Gabe18 #91 Sensi az alap.Csodálatossan eltalált játék volt a maga idejében.A World of... változata pedig elképesztő adatbázisal rendelkezett. -
#90 mármint season update... -
#89 Sensible World of Soccert keress, az a legkiforottab verzió, asszem megy DosBox-szal is, és van hozzá friss upgrage :). -
#88 mostmár én is gondolkodom rajta,h meglesem ezt a sensible soccer-t,nagyon dícséritek:) -
#87 Egyébként a régi nagy focik örökségét méltón viszi tovább a New Star Soccer, egy kis csavarral ugyan, de érdemes csekkolni, van itt az SG-n is topikja. Az utóbbi évek egyik legjobb focijátéka! :) -
#86 Sensible Soccer úgy 92-93 környékén,mekkora powa volt!!
Akkoriban életem első sensi meccse éppen egy fradi(egyetlen magyar klubcsapat)-Univ.Craiova(román) csapat volt bl selejtezőn, ki is kaptam 2-1-re
Haverokkal később rengeteget nyomtuk egymás ellen is bill+joy.
Azok a régi szép idők... -
#85 250:D -
#84 akkor majd hagyd már fent légyszi,szerdán majd leszedem,és megintcsak thx!
figy,szedd már le azt a fifa 94-et,amit belinkeltem,és nézd már meg,h neked megy e dosboxxal! -
Zséé #83 hány mega lett? -
#82 Na kiszámoltam,6 óra alatt tudnám feltolni.Éjfélkor elkezdem és majd reggelre tudjátok tölteni -
#81 Jah elírtam:Dnem .hu hanem .info:D -
Zséé #80 hát ilyen oldal nincs ami aláírásodban van -
#79 Miért nincs rajt semmi? -
#78 ya,okés,amúgy néztem,honlap nincs rajta:)
kb mikor tudod feltenni?majd ha feltetted plz ne töröld már le szerdán,mert elutazok pár napra,és szerdán jövök,szal akkor tudom majd csak leszedni -
#77 van tárhelyem,aláírásba pillants be:) -
#76 okkke,de ez nekem nagyon kéne,atw-n regisztálj,és nyomd fel oda zipben!
előre is thx!!! -
#75 directx 150 mega azt törlöm majd,nyelvijájlokat is törlöm,cask angol legyen:)Mindjárt kiderül hány mega lesz.Ha 150 alatt akkor feltöltöm -
#74 hú,ezt told már fel vhová! -
Zséé #73 nekem is megvan de az 104 mega rarba :) -
#72 directx 5.0 -
#71 Na már jó:)400 mega -
#70 Megvan a cd,de olyan karcos h nem olvassa be:D -
#69 a füvet lehetne cserélni :-) -
#68 Nkem a 98 rtwc megvan teljesben.Mindjárt előkotrom a cd-t és ha nem olyan nagy a mérete,feltölötm valahova:) -
#67 UBEEEEEEEEEEEERLOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAL!!!!!!4444444444neeeeegz :DDDDDDDDDDDd
ez kesz -
#66 Akkor már ne maradjon ki ez sem:
Wheel Soccer - tolószékes foci C64-re. -
#65 Azaz!!!444 (#44)
UBERLOOOAL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddd
/meg talan a kárdridzs is megvan neki :DDDD -
#64 ez az a cartridge-es C64 progi, jókat játszottunk vele '89-'90 körül. -
:) -
Cat 02 #62 mire ? :D -
#61 Mert nem jatszottal velem. :P -
#60 erre lennék kíváncsi
-
Cat 02 #59 Fifa 98 RTWC ruleZ !!! abban volt terem :P -
#58 Fifa 94
ha vkinek sikerült elindítania dosboxxal,az kérem jellezze! thx -
#57 kár:) -
#56 Nem próbáltam... -
#55 ya,ez a 94,kösz!
azt hiszem mintha ezt már régebben letöltöttem volna,de dosboxxal sem ment:(
neked megy?:) -
#54 FIFA International Soccer
Tudtommal csak ez jött ki PC-re a '96 előtt, nem tudok róla, hogy lenne külön 94-es és 95-ös változat. (letölteni a "Télécharger" linken lehet) -
#53 most szorgosan keresem a fifa 94-et és a 95-öt dosjátékokkal foglalkozó oldalakon,kíváncsi vagyok rá,h milyenek.:) meg most töltöm a 98-at is:)