693
Fifa 94-től kezdve 2003-ig,illetve más régi focisjátékok
-
#132 szal akkor tök hibás, és ne is szedjem le?:oO
-
Cat 02 #131 hmm Install mappa tök üres xD -
#130 Nekem a kicsomagolás tökéletesen megy,a telepítésnél nekem is az,de megpróbálom képfájlal -
#129 Addigis aki akar feltölteni valamit tárhyelyet tudok adni:)Van 100 giga -
#128 kicsomagolásnál 3-szor irja h "hibás jelszó?". aztán meg kér cd-t, ha telepítem akkor meg más baja van :( -
Cat 02 #127 kell insallálni is ? :D -
#126 Tényleg.Nemnagyon értek hozzá,de sztem kellene csinálni belőle cdképfájlt és deamon toolsba benyomni és akkor jó -
#125 Mármint a jelszó nemjó? -
#124 nálam hibát ír ki :( -
Cat 02 #123 most akartam beírni :D -
#122 oh köszz, bár még nem ért le:D
-
#121 Na a jelszó a rar-hoz:)Már majdnem elfelejtettem
www.ingyencuccok.info -
#120 első kettő érdekel, mer a 98rtwc, már meg van/lesz:D
-
#119 Nem majd en fogok azzal is foglalkozni. :P
Amugy ami ripben nalam figyel ebbol a sorozatbol (a regi konzol ROM-okat nem sorolom fel):
Fifa 97 - 72Mb
Fifa 99 - 42Mb
Fifa 2000 - 48Mb
Fifa 2001 - 232Mb
FifaWc 2002 - 149Mb
Fifa 2003 - 184Mb -
#118 ingyenes szerver?:D
atw, uw, stb.
-
#117 Majd ha adtok helyet, ahova feltolthetem. :P -
#116 és csak most szólsz? töltsed felfelé valahova, de azonnal:P
-
#115 leszedek még pár cuccost, utána első dolgom lesz:)
-
#114 Nekem a fifa97 is meg van 72MB a RIP warez. -
#113 nemte kérdeztél a pes-ről vhol? -
#112 sztem először mindenki próbálja ki a demo-t megy-e
15 mega telepíteni nem kell simán megy -
#111 Na már lehet tölteni:)és az rtwc az -
#110 hm és még megy is
a hang mondjuk furi de jó -
#109 ő, a fifa2003 nékem megvan:D
-
#108 ezekhez a verziókhoz még én csináltam gameplay update-ket :-) -
#107 ha valaki ki akarja próbálni az rtwc demóját innen leszedheti
klikk -
#106 mert a másik megvan
Amúgy a fifa 2003-as kimaradt azis jó játék
-
#105 úgynézki, mivel 98rtwc.rar a fájl neve:)
-
#104 Ez most az RTWC? -
#103 27% fentvan,az óra szerint még 3 óra 34 perc van hátra.Utána lehet tölteni innét:
www.freestuff.atw.hu/98rtwc.rar -
Gabe18 #102 Kösz,eszkábáltam kicsit én is,addig eljutok hogy játék elindul (már ez is csoda) de hang egy szál se,a config file-ben hiába mahináltam semmi eredmény.Meg én a Joy-t se tudtam belőni.
Na mindegy,nem szenvedek ezzel,megtartom szép emléknek. -
Zséé #101 majd ha dűlőre juttok, hogy melyik a legjobb progi amivel el lehet indítani a játékokat, akkor majd össze kéne foglalni, hogy mit hogyan kell egészen pontosan :) -
#100 Alkezdem feltenni a 98rtwc-t.
www.freestuff.atw.hu/98rtwc.rar címen tudjátok majd leszedni kb 6-7 óra múlva -
#99 nekem a Dfenddel most gyult meg a bajom... hiaba allitok be mindent egyszeruen hulye mert elinditom full screenbe es idiota modon 85Hzen akarna jaratni a ajtekot... hiaba turtam szet a konfigot nem LEHET beallitani normalisan, jahogy a Frissitesi ertekek FELULIRASRA(nvidia beallitas) is nagy ivben tesz, az is LOL! ugyhogy szepen Dfend kuka... maradok a sima Dosboxnal... GG (jah TFTm van itt is meg otthon is es nvidia kartyam mind2 gepben igy 75Hz mert utana szepen megy feketebe a moncsi :CCCC erdekes Atiknal tudok 85Hzet is okositani, de ezt mar leteszteltem rengeteg Nvidias karival ez eleg LOL, de ez mar mas teszta...)
plász, asszem a dzsojpaddal is szorakoztam egy szivatos kort Dfendnel... ugyhogy... -
#98 De még egyszerűbb leszedni a D-Fend Dosbox frontendet, és akkor nincs mountolás, stb... -
#97 pedig pofon egyszeru!
EZT a DOSBOX custom buildet hasznaljatok ez a legQLosabb!!! LEgutolso CVS leszed...
ALAPJATEK LESZED...
DATA Update
EXE Update!!!
felulir a data, exe bemasol, Dosbox elindit(folmountol ahova kitomoritetted a jatekot), install.exe(beallit), SWS.exe(indit) GOGOGO!!!
decoll
nekem sikerult az usb atalakito+eredeti sony ps2 joyt mukodesre birni a DOSBOXban...(CTRL+F1 bebindoltam a digitalis iranyzekokat a billentyu iranygombjaira meg a loves gombot az 'X're... sajnos az analog iranyokat hiaba bindolom be a bill. iranygombjaira, nem mukodik... :C)
erdemes meg taktikakat vadaszni, mert vannak nagyon jok a neten... nem romlanak a jatekosok es "orulni" fognak, mert joak a taktika :DDDD -
Gabe18 #96 Akkor ajánlom ismerd meg.
Én is feleleveniteném az élményeimet ha azt a DosBox csodát be tudnám üzemelni... -
Zséé #95 én csak kinézetre mondom. azt a sensible-t nem ismerem -
Gabe18 #94 Hát mondjuk játékmenetben a Sensible sokkal jobb.Persze az egész felépitése is más.Maximium az alkalmazott nézöpont hasonló. -
Zséé #93 Gondolom ismeritek :) Nagyon hasonló...