17
-
#17 nem tom nekem meg van a film de nem tom hogy eredeti e a szinkron ? -
liberty2 #16 Én a mai napig megszállotja vagyok a sorozatnak, persze mértékkel.
Viszont amit nem találok ( más forumokba már beírtam ) az az eredeti 1986-os filmnek a legelső magyar szinkronja. Nem az ami manapság kapható a DVD-ken meg VHS-en, hanem az azoknál régebbi, amit talán egyszer, ha vetítettek a TV-ben. Onnan tudom, hogy az unokatestvérem annó felvette kazira és azon néztem addig, míg a kazetta meg nem adta megát.
BÁRKI aki tud valamit esetleg a szinkronról, kérem írjon nekem, nagyon hálás lennék és kidobnám DVD Rip-el. PLZZZZ,a kár még fizetek is érte -
Tauren5 #15 Nem tom, hogy melyik a dedós. Az hogy Transformers-t nézek vagy ha inkább Teletabit.
Szerintem igy nem lesz dedós ha filmben megcsinálják mert végülis felnőt emberek készitik a filmet. nem?
Magyarul szerintem király lesz a film, mert gyerekkorom ótta imádom a Transformerst, és bevallom még néha nézem a mesét is a TV. -
viizo #14 -
#13 oh my god (jaj Istenem) -
viizo #12 OMG? az mi? -
#11 OMG -
#10 Láttad a Citroen C4 reklámot?
Na, úgy fognak átalakulni. Kész.
:-) -
viizo #9 szerencsére most nem izgulok a megvalósítás miatt, mert a hatalmas költségvetés a Michael Bay neve nekem garancia a minőségi akcióra, a Sziget eszméletlen jóra sikerült legutóbb. ami nem tetszett tőle az a Bad Boys 2 volt, ami teljesen más irányba vitte el az első rész színvonalát.
-
viizo #8 igeeeeen! vééégre! eszméletlenül várom, tényleg nagyon sokan ezen nőttünk fel, a képregény, a rajzfilmek, a játékok tizenéve milyen jók voltak...
imádtam őket egytől egyig.
valami manga transformers rajzfilmet adnak valamelyik rajzfilmadón, de mit mondjak, attól a hideg kiver, annyira gagyi, és alapból gyűlölöm a mangát...
remélem mihamarabb a moziban látjuk Megatront és Optimusz fővezért :)
-
#7 Álmom válik most valóra! Végre... 14 évet vártam baz'meg :D -
Librarian #6 Imádtam a Transzformer-eimet! :P Annyi volt mint egy rakat... persze a mostani sorozatot nem szeretem, szar, de régen volt egy mese, EGY NAGY FILM, láttam vagy 20-szor!!! Várom... -
loga #5 Ezen nottem fel johogy érdekel -
Yfel #4 Engem is :o)
Ezen nottem fel, kivancsi leszek a filmre :o)
Y -
#3 engem érdekel minden ilyen hülyeség :D -
#2 Lehet, h ovis marhaság, de én már várom (nem, nem vagyok ovis). Főleg a látványvilágra, és a megvalósításra vagyok kiváncsi, meg h hogyan fognak átalakulni. -
#1 Ehelyett az ovis marhaság helyett csinálnák végre meg az első Mechwarrior múvit.