147
Blitz 1941 - Tank MMOG
  • Muki100
    13-án úgyis leáll :(
  • syscoHUN
    Kezdodik,szerintem valami idolimit van benne,ugyhogy varhato hogy hatvanyozotabban tobben lesznek,akiket kidob.
  • joebacsi
    \o/

()
  • Neoncsoves
    Ááááááááá engem is kidobott :(
  • syscoHUN
    Na hazajottem sulibol,olvastam a hsz-okat.
    Joe en is router-rn keresztul nyomom,ugyhogy nemtudok rajonni mi lehet a hiba.
    A szemuveg hasonloan a lent emlitett forumhoz semmi extrat nem kozol a dologrol,csak azt latom belole,hogy vannak szinten akiknek hasonlo a gond.Ma viszont mar olyat is csinalt,hogy a szokasos hibauzenet jott:gameguard execution error :115 am emelett lentmaradt az ora melett a guard,igy meg el sem tudtam inditani a gammat,kozolte velem,hogy nyomjak egy harmbetus restart-ot.Teljesen en vagyok kenodve. 8(
  • joebacsi
    Legnépszerűbb témák
    1. Football Manager
    2. '80 as évek zenéi
    3. Battlefield 2
    4. Paradise
    5. SilkRoad Online
    6. KONAMI Soccer kiegészítők
    7. Régi focis játékok
    8. Blitz 1941 - Tank MMOG
    9. A Pc-s játékoknak leáldozott
    10. TOCA Race Driver 3
  • Neoncsoves
    Van egy rendes jatekos, nem NPC! azaz volt :D
  • Neoncsoves
    Gyertek Varsóba lécci kell a segítség!!!
  • joebacsi
    egy biztos, a fejlesztők b*sznak ránk :(
  • Thanatos
    rakd magad dmz-be és rögötn kiderül
  • joebacsi
    jó, azért megpróbálom inkább kizárni (ha sysco nem routeren keresztül netezik, akkor tuti, hogy nemaza gond), mert erre a 115ös hibára írta valahol egy oldal, hogy azért lehet, mert nem tudja magát frissíteni...
  • Thanatos
    szvsz routernek ehez nem sok köze (nekem is van routerem amugy...)
  • Neoncsoves
    A 7et érjuk el srácok aztán mehetünk stalingrádba muszkákat irtani
  • Neoncsoves
    Aki eléri az lvl2-t az már pro :D
  • Neoncsoves
    Én is routeren keresztül játszok! Igen én vagyok NeOSG a játékban :)
  • leveskocka
    jah,en csak balfaszmodra nemtudok vele jaccani:)
  • joebacsi
    te nemérdekelsz, mert neked rendesen megy, nemfagyogat a gém a b*zi gameguard hibaüzik miatt :)
  • leveskocka
    enis:)
  • joebacsi
    áhh végre valaki :)
    routeren keresztül használod a netet?
  • leveskocka
    hiaba figyelek a tutorialban,ha az angoltudasom konvergal a 0-hoz.
  • joebacsi
    jah, az elején jóljön egy kicsike angoltudás :)
  • Lacc
    Figyelni kellett volna a tutorialban, nem? :)
  • leveskocka
    aham.asszem ez a jatek nekem magas,mint malacnak a zsebora.egymas lojuk kozvetlen kozelrol,en sosem talalok,a srac meg minden lovesevel.raadasul gyengebb a tankja is.
  • Muki100
    Mert ahhoz a zöld félörön belül kell ellőnöd és a piros a critical. Ha a zöldön kívül lősz akkor nem talál általában.
  • Lacc
    Szerintem én átállok az oroszokhoz, mert így áll az egész játék.
  • leveskocka
    mostmar csak azt nem ertem,miert lo a kurva tankom allandoan melle...
  • leveskocka
    te voltal a neosg?:)
  • leveskocka
    koszi az infot!van mar uj tankom,ezert nem ertem miert nem tudom eladni a regit
  • Neoncsoves
    huh de jot jatszottam Leveskockával meg Darkhorsehun-nal! Kár hogy még nem engedi a game hogy clant csinaljunk mert akkor csinalhatnank SS Hunyadit,
  • Muki100
    A skillre jobb klikk amikor megtanultad és kirakod a hotkeyekhez. A tankodat meg szerintem csak úgy tudod eladni ha már vettél újat. Szerintem az a gondod hogy nem a jobb gombbal fogod meg a dolgokat ^^
    Basszus már diszkrimináció folyik, az oroszok folyton 25% plusz xpt kapnak mert kevesebben vannak és így már tök kemények :\
  • leveskocka
    hogy lehet a skilleket hasznalni?nyomom c,aztan learn repair,de azt utana hogy lehet hasznalni?meg a regi tankomat se tudom eladni...
  • Muki100
    Emberek kezdenek elfogyni a ruszkik. Danzigban most hogy lejöttem 50-50 volt de azelőtt végig 70-30 körül és prágában is hasonló természetesen a németek javára :(
  • leveskocka
    nem megoldottam:)a tutorialban van valami azonkivul,hogy maszkalok a tankkal egy bazisepulet korul?
  • Lacc
    Talán ott, hogy ruszkinak álltál?
  • leveskocka
    regisztraltam.megnyomom start.megjelenik 4 ruszki muki.egyikre kattintok.elindul a jatek aztan maszkalok a ruszkival.de nem ruszki akarok lenni.valamit elcsesztem,de hol?
  • Lacc
    Na Danzig-ban végre már kitörtek az oroszok a sarokból, és normális csata ment :)
  • Muki100
    Nekem semmit se szól a gameguard, de egyszer amikor a felbontást állítottam kidobott hogy indítsam újra erre elindítom és egy kurva jó dialógust feldobott tele kérdő és felkiáltójellel, hát végülis csingcsang mentalitás :)
    Velem egy fura dolog szokott történni: néha lövöm az npcket és nem sebez semmit de tuti eltalálom. Másnál is van ilyen? Lag nem hiszem hogy lehet mert emberi játékost meg felaprítottam és egy időben történt.
  • Tuvok #70
    Asszem feladom, kár érte, pedig kipróbáltam volna :(
  • Lacc
    Nekem is van ezekből, és nekem is fut a dolog :)
  • bigfoot
    ma game?