Blitz 1941 - Tank MMOG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
routeren keresztül használod a netet?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Basszus már diszkrimináció folyik, az oroszok folyton 25% plusz xpt kapnak mert kevesebben vannak és így már tök kemények :\
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Velem egy fura dolog szokott történni: néha lövöm az npcket és nem sebez semmit de tuti eltalálom. Másnál is van ilyen? Lag nem hiszem hogy lehet mert emberi játékost meg felaprítottam és egy idõben történt.
Olyasmit is írtak, hogy ha gondod lenne, akkor helyezd át egy másik partícióra, hátha.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
(nekem is dettó, és persze szétfagyasztja a gémet)
Valami olyan szoveggel,hogy mar futtat egy peldanyt belole.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Egyszer össze kéne jönni és egy nagy csatamezõn kisebb-nagyobb mészárlást végezni. Csinálni kéne egy companyt, valaki?
Mondjuk még csak 4es vagyok de majd mindjárt igyekszek 😛
Hmuda: Cousins in Arms!
Amúgy szvsz mindenki menjen németekhez, kicsit egyszerûbb lesz megtalálni egymást.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Varsó tök üres volt orosz részrõl, beküldtek hogy nyírjak ki egy ember játékost azt nem volt egy se....
Amúgy meg nem hiszem hogy havidíjas lenne, hisz egy ilyen gagyi játékért max 1x6000 forintot kérhetnének el oszt' jó napot. Fun game de nem egy komoly cucc. Jól néznénk ki ha már mindenért havidíj kéne.