147
Blitz 1941 - Tank MMOG
-
13-án úgyis leáll :( -
syscoHUN #106 Kezdodik,szerintem valami idolimit van benne,ugyhogy varhato hogy hatvanyozotabban tobben lesznek,akiket kidob.
-
\o/
(
)
-
Neoncsoves #104 Ááááááááá engem is kidobott :( -
syscoHUN #103 Na hazajottem sulibol,olvastam a hsz-okat.
Joe en is router-rn keresztul nyomom,ugyhogy nemtudok rajonni mi lehet a hiba.
A szemuveg hasonloan a lent emlitett forumhoz semmi extrat nem kozol a dologrol,csak azt latom belole,hogy vannak szinten akiknek hasonlo a gond.Ma viszont mar olyat is csinalt,hogy a szokasos hibauzenet jott:gameguard execution error :115 am emelett lentmaradt az ora melett a guard,igy meg el sem tudtam inditani a gammat,kozolte velem,hogy nyomjak egy harmbetus restart-ot.Teljesen en vagyok kenodve. 8( -
Legnépszerűbb témák
1. Football Manager
2. '80 as évek zenéi
3. Battlefield 2
4. Paradise
5. SilkRoad Online
6. KONAMI Soccer kiegészítők
7. Régi focis játékok
8. Blitz 1941 - Tank MMOG
9. A Pc-s játékoknak leáldozott
10. TOCA Race Driver 3 -
Neoncsoves #101 Van egy rendes jatekos, nem NPC! azaz volt :D -
Neoncsoves #100 Gyertek Varsóba lécci kell a segítség!!! -
egy biztos, a fejlesztők b*sznak ránk :( -
Thanatos #98 rakd magad dmz-be és rögötn kiderül -
jó, azért megpróbálom inkább kizárni (ha sysco nem routeren keresztül netezik, akkor tuti, hogy nemaza gond), mert erre a 115ös hibára írta valahol egy oldal, hogy azért lehet, mert nem tudja magát frissíteni...
-
Thanatos #96 szvsz routernek ehez nem sok köze (nekem is van routerem amugy...) -
Neoncsoves #95 A 7et érjuk el srácok aztán mehetünk stalingrádba muszkákat irtani 

-
Neoncsoves #94 Aki eléri az lvl2-t az már pro :D -
Neoncsoves #93 Én is routeren keresztül játszok! Igen én vagyok NeOSG a játékban :) -
jah,en csak balfaszmodra nemtudok vele jaccani:) -
te nemérdekelsz, mert neked rendesen megy, nemfagyogat a gém a b*zi gameguard hibaüzik miatt :) -
enis:) -
áhh végre valaki :)
routeren keresztül használod a netet? -
hiaba figyelek a tutorialban,ha az angoltudasom konvergal a 0-hoz. -
jah, az elején jóljön egy kicsike angoltudás :) -
Figyelni kellett volna a tutorialban, nem? :) -
aham.asszem ez a jatek nekem magas,mint malacnak a zsebora.egymas lojuk kozvetlen kozelrol,en sosem talalok,a srac meg minden lovesevel.raadasul gyengebb a tankja is.
-
Mert ahhoz a zöld félörön belül kell ellőnöd és a piros a critical. Ha a zöldön kívül lősz akkor nem talál általában. -
Szerintem én átállok az oroszokhoz, mert így áll az egész játék. -
mostmar csak azt nem ertem,miert lo a kurva tankom allandoan melle... -
te voltal a neosg?:) -
koszi az infot!van mar uj tankom,ezert nem ertem miert nem tudom eladni a regit -
Neoncsoves #79 huh de jot jatszottam Leveskockával meg Darkhorsehun-nal! Kár hogy még nem engedi a game hogy clant csinaljunk mert akkor csinalhatnank SS Hunyadit, -
A skillre jobb klikk amikor megtanultad és kirakod a hotkeyekhez. A tankodat meg szerintem csak úgy tudod eladni ha már vettél újat. Szerintem az a gondod hogy nem a jobb gombbal fogod meg a dolgokat ^^
Basszus már diszkrimináció folyik, az oroszok folyton 25% plusz xpt kapnak mert kevesebben vannak és így már tök kemények :\ -
hogy lehet a skilleket hasznalni?nyomom c,aztan learn repair,de azt utana hogy lehet hasznalni?meg a regi tankomat se tudom eladni... -
Emberek kezdenek elfogyni a ruszkik. Danzigban most hogy lejöttem 50-50 volt de azelőtt végig 70-30 körül és prágában is hasonló természetesen a németek javára :( -
nem megoldottam:)a tutorialban van valami azonkivul,hogy maszkalok a tankkal egy bazisepulet korul? -
Talán ott, hogy ruszkinak álltál? -
regisztraltam.megnyomom start.megjelenik 4 ruszki muki.egyikre kattintok.elindul a jatek aztan maszkalok a ruszkival.de nem ruszki akarok lenni.valamit elcsesztem,de hol? -
Na Danzig-ban végre már kitörtek az oroszok a sarokból, és normális csata ment :) -
Nekem semmit se szól a gameguard, de egyszer amikor a felbontást állítottam kidobott hogy indítsam újra erre elindítom és egy kurva jó dialógust feldobott tele kérdő és felkiáltójellel, hát végülis csingcsang mentalitás :)
Velem egy fura dolog szokott történni: néha lövöm az npcket és nem sebez semmit de tuti eltalálom. Másnál is van ilyen? Lag nem hiszem hogy lehet mert emberi játékost meg felaprítottam és egy időben történt. -
Asszem feladom, kár érte, pedig kipróbáltam volna :( -
Nekem is van ezekből, és nekem is fut a dolog :) -
ma game?