Blitz 1941 - Tank MMOG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
jó, azért megpróbálom inkább kizárni (ha sysco nem routeren keresztül netezik, akkor tuti, hogy nemaza gond), mert erre a 115ös hibára írta valahol egy oldal, hogy azért lehet, mert nem tudja magát frissíteni...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

szvsz routernek ehez nem sok köze (nekem is van routerem amugy...)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

A 7et érjuk el srácok aztán mehetünk stalingrádba muszkákat irtani <#violent><#eljen><#hehe><#zavart1><#buck>

Aki eléri az lvl2-t az már pro 😄

Én is routeren keresztül játszok! Igen én vagyok NeOSG a játékban 😊

leveskocka
jah,en csak balfaszmodra nemtudok vele jaccani😊
joebacsi
te nemérdekelsz, mert neked rendesen megy, nemfagyogat a gém a b*zi gameguard hibaüzik miatt 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

leveskocka
enis😊
joebacsi
áhh végre valaki 😊
routeren keresztül használod a netet?

leveskocka
hiaba figyelek a tutorialban,ha az angoltudasom konvergal a 0-hoz.
joebacsi
jah, az elején jóljön egy kicsike angoltudás 😊

Lacc
Figyelni kellett volna a tutorialban, nem? 😊
leveskocka
aham.asszem ez a jatek nekem magas,mint malacnak a zsebora.egymas lojuk kozvetlen kozelrol,en sosem talalok,a srac meg minden lovesevel.raadasul gyengebb a tankja is.<#conf>
Muki100
Mert ahhoz a zöld félörön belül kell ellõnöd és a piros a critical. Ha a zöldön kívül lõsz akkor nem talál általában.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Lacc
Szerintem én átállok az oroszokhoz, mert így áll az egész játék.
leveskocka
mostmar csak azt nem ertem,miert lo a kurva tankom allandoan melle...
leveskocka
te voltal a neosg?😊
leveskocka
koszi az infot!van mar uj tankom,ezert nem ertem miert nem tudom eladni a regit
huh de jot jatszottam Leveskockával meg Darkhorsehun-nal! Kár hogy még nem engedi a game hogy clant csinaljunk mert akkor csinalhatnank SS Hunyadit,

Muki100
A skillre jobb klikk amikor megtanultad és kirakod a hotkeyekhez. A tankodat meg szerintem csak úgy tudod eladni ha már vettél újat. Szerintem az a gondod hogy nem a jobb gombbal fogod meg a dolgokat ^^
Basszus már diszkrimináció folyik, az oroszok folyton 25% plusz xpt kapnak mert kevesebben vannak és így már tök kemények :\

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

leveskocka
hogy lehet a skilleket hasznalni?nyomom c,aztan learn repair,de azt utana hogy lehet hasznalni?meg a regi tankomat se tudom eladni...
Muki100
Emberek kezdenek elfogyni a ruszkik. Danzigban most hogy lejöttem 50-50 volt de azelõtt végig 70-30 körül és prágában is hasonló természetesen a németek javára 😞

leveskocka
nem megoldottam😊a tutorialban van valami azonkivul,hogy maszkalok a tankkal egy bazisepulet korul?
Lacc
Talán ott, hogy ruszkinak álltál?
leveskocka
regisztraltam.megnyomom start.megjelenik 4 ruszki muki.egyikre kattintok.elindul a jatek aztan maszkalok a ruszkival.de nem ruszki akarok lenni.valamit elcsesztem,de hol?
Lacc
Na Danzig-ban végre már kitörtek az oroszok a sarokból, és normális csata ment 😊
Muki100
Nekem semmit se szól a gameguard, de egyszer amikor a felbontást állítottam kidobott hogy indítsam újra erre elindítom és egy kurva jó dialógust feldobott tele kérdõ és felkiáltójellel, hát végülis csingcsang mentalitás 😊
Velem egy fura dolog szokott történni: néha lövöm az npcket és nem sebez semmit de tuti eltalálom. Másnál is van ilyen? Lag nem hiszem hogy lehet mert emberi játékost meg felaprítottam és egy idõben történt.

Tuvok
Asszem feladom, kár érte, pedig kipróbáltam volna 😞

Lacc
Nekem is van ezekbõl, és nekem is fut a dolog 😊
bigfoot
ma game?

0Fritz0
Hát Dzsó, nálam minden rendben, pedig én is halmozottan hátrányos helyzetû vagyok az SP2, router, + vírusirtók miatt. 😊

Olyasmit is írtak, hogy ha gondod lenne, akkor helyezd át egy másik partícióra, hátha.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
okés, megnyugodtam 😊
(nekem is dettó, és persze szétfagyasztja a gémet)

Nem Joe,nalam is rendszeresen kidob desktopra,ha erre gondolsz.
Valami olyan szoveggel,hogy mar futtat egy peldanyt belole.

DarkHorSe
holnap kiprobalom, remelem talalkozom magyarokkal

Swedish people are albino monkeys&#65279;

joebacsi
csak nekem vacakol ez a gameguard? 😞

bigfoot
jo kis game ez😊

thx a gamet srácok, lehet még késöbb felnézek azért 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

bigfoot
bocsi de max4 így nem tudtunk bevenni

Nezek egy INVASION-t utanna megyek.Addig tartsatok a muszkakat.

Ja benne vagyok a comp-ban

bigfoot
danzig ban partyzunk,aki akar jöjjön!

Tuvok
Hmm, regisztrációnál igyekeznék a Confirm-ra kattintani, de nem méltóztatik történni semmi . <#nemtudom>

0Fritz0
Csináljunk company-t emberek! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

bigfoot
mi már úgy toljuk!
gyere most fennt vagyunk!

Muki100
Ingyenessé tették az ingyenes trialt? 😊
Egyszer össze kéne jönni és egy nagy csatamezõn kisebb-nagyobb mészárlást végezni. Csinálni kéne egy companyt, valaki?
Mondjuk még csak 4es vagyok de majd mindjárt igyekszek 😛

Hmuda: Cousins in Arms!

Hmuda
Na te is jókor kezdesz neki. <#idiota> Pont most kezdék el ingyenessé tenni az ingyenes trialt a Matrix Onlinehoz, szóval ma már nem hiszem, hogy felmegyek lövöldözni.

Amúgy szvsz mindenki menjen németekhez, kicsit egyszerûbb lesz megtalálni egymást.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Elindítottam, és el is akadtam! 😄

bigfoot
jah én is láttalak!
fennt vagy még?én most megyek!

Muki100
MukiKacsa néven vagyok és láttam bigfootot és ICramot 😛
Varsó tök üres volt orosz részrõl, beküldtek hogy nyírjak ki egy ember játékost azt nem volt egy se....
Amúgy meg nem hiszem hogy havidíjas lenne, hisz egy ilyen gagyi játékért max 1x6000 forintot kérhetnének el oszt' jó napot. Fun game de nem egy komoly cucc. Jól néznénk ki ha már mindenért havidíj kéne.

JééÉé egy BF2es ARC 😄