Blitz 1941 - Tank MMOG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.twowar.com/games/blitz_index.asp
ha találtok valami jobb fajta free/beta mmo-t nekem is szóljatok! :)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Most melyik bétára megyünk? ;D
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
De legalábbis nem ezene a szinten.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Én reggel lezavartam gyors. No mindjárt ugrik az Ungarische Panzerung :)
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Ez van ha az ember nagy szerszámmal jár... <#hehe>#hehe>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
(<#hehe>#hehe>)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Joe en is router-rn keresztul nyomom,ugyhogy nemtudok rajonni mi lehet a hiba.
A szemuveg hasonloan a lent emlitett forumhoz semmi extrat nem kozol a dologrol,csak azt latom belole,hogy vannak szinten akiknek hasonlo a gond.Ma viszont mar olyat is csinalt,hogy a szokasos hibauzenet jott:gameguard execution error :115 am emelett lentmaradt az ora melett a guard,igy meg el sem tudtam inditani a gammat,kozolte velem,hogy nyomjak egy harmbetus restart-ot.Teljesen en vagyok kenodve. 8(
1. Football Manager
2. '80 as évek zenéi
3. Battlefield 2
4. Paradise
5. SilkRoad Online
6. KONAMI Soccer kiegészítõk
7. Régi focis játékok
8. Blitz 1941 - Tank MMOG
9. A Pc-s játékoknak leáldozott
10. TOCA Race Driver 3
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent