17
  • Xantia
    A legokosabb tolvajok nem az autókat, hanem az aszfaltot lopják, illetve le sem teszik. ráadásul el sem kapják őket, hanem megszavazzuk még négy évre.
    Bár hozzá kell tenni, hogy a megelőző bagázst azért nem szavasztuk meg, mert ők az egész autópályát és metrót is ellopták.
    Az a szép benne, hogy még csak bűncselekményt sem követtek el - bár igaz, hogy ők hozzák a törvényeket is. Így ha nem sík hülyék, akkor sosem kapjuk el őket.
    Mégiscsak üzembekellene állítani a cserépszavazást - a ciklus végén.
  • gordonmail
    Egyébként én egy autóvontatóval mennék... és beöltöznék autóvontatósnak :))
  • gordonmail
    Megyek rotációskapáva utánnad, szerintme szaladj!! :-D felajánlom a lábad a dokiknak
  • drizzt1666
    Ellopják alólad az aszfaltot <:D
    Na akkor mi van?
  • rigidus
    En gyalog jarok. Na azt lopjak el tolem!
  • uniu
    "Egy digitálisan őrzött autónak az ellopása... ...minden extrával felszerelt laptop esetében is eltarthat 20 percig" ejha... ijen sokaig ??
  • matthiace
    a kiszedés már csak trélerrel 1ütt m1, hiszen már 1 pár millás autóba is tesznek rejtett újraindítás kapcsolót
  • arty
    ha kell valakinek a kocsid, akkor kiszednek belőle vagy éjjel trélerrel elviszik ... :)
  • FtranX
    én nem hiszem, hogy nagyon ki lehetne figyelni, hogy az autóba beülés után megérintem az ülés egy pontját, vagy az ajtó oldalát. :)

Az egyik tanárom nagy biztonságtechnika mániás. Mesélt pár trükköt, amivel fel szokták törni a kocsikat ill. kijátszák a rendszereket. Azt mondta, hogy az egyénlieg beépített, kárpit alá rejtett, apró kapcsolónál nem nagyon van biztonságosabb megoldás, mert a sorozatban gyártott védelmi cuccokat ki lehet ismerni és előbb utóbb ki is játszani.
  • combat
    Magángöbzi se rossz megoldás...
  • SötétBarom
    Rejtett kapcsolónak sincs túl sok értelme. Ha kell nekik a gép, kifigyelik és viszik.. Ha nagyon kell nekik kiszednek belőle.. Tömegközlekedés a jó!
  • HuAn82
  • waterman
    lehet nem bukik le, ha lett volna esze és mondjuk egy truecriptes partíción tárolta volna rejtegetnivaló adatait..
  • cSuwwi
    az a kutyának se kell ;), jó megoldás
  • Kutuvoz
    Én meg Daewoo-t ...
  • axerow
    Én ezért használok rejtett autót!
  • Rednek
    Én ezért használok rejtett kapcsolót:)