Egyre gyakoribb a laptopos autólopás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legokosabb tolvajok nem az autókat, hanem az aszfaltot lopják, illetve le sem teszik. ráadásul el sem kapják õket, hanem megszavazzuk még négy évre.
Bár hozzá kell tenni, hogy a megelõzõ bagázst azért nem szavasztuk meg, mert õk az egész autópályát és metrót is ellopták.
Az a szép benne, hogy még csak bûncselekményt sem követtek el - bár igaz, hogy õk hozzák a törvényeket is. Így ha nem sík hülyék, akkor sosem kapjuk el õket.
Mégiscsak üzembekellene állítani a cserépszavazást - a ciklus végén.
Bár hozzá kell tenni, hogy a megelõzõ bagázst azért nem szavasztuk meg, mert õk az egész autópályát és metrót is ellopták.
Az a szép benne, hogy még csak bûncselekményt sem követtek el - bár igaz, hogy õk hozzák a törvényeket is. Így ha nem sík hülyék, akkor sosem kapjuk el õket.
Mégiscsak üzembekellene állítani a cserépszavazást - a ciklus végén.
Megyek rotációskapáva utánnad, szerintme szaladj!! :-D felajánlom a lábad a dokiknak <#mf1>#mf1>
(O_o)
Ellopják alólad az aszfaltot <😄
Na akkor mi van?
Na akkor mi van?
Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!
"Egy digitálisan õrzött autónak az ellopása... ...minden extrával felszerelt laptop esetében is eltarthat 20 percig" ejha... ijen sokaig ??
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
a kiszedés már csak trélerrel 1ütt m1, hiszen már 1 pár millás autóba is tesznek rejtett újraindítás kapcsolót
én nem hiszem, hogy nagyon ki lehetne figyelni, hogy az autóba beülés után megérintem az ülés egy pontját, vagy az ajtó oldalát. 😊
Az egyik tanárom nagy biztonságtechnika mániás. Mesélt pár trükköt, amivel fel szokták törni a kocsikat ill. kijátszák a rendszereket. Azt mondta, hogy az egyénlieg beépített, kárpit alá rejtett, apró kapcsolónál nem nagyon van biztonságosabb megoldás, mert a sorozatban gyártott védelmi cuccokat ki lehet ismerni és elõbb utóbb ki is játszani.
Az egyik tanárom nagy biztonságtechnika mániás. Mesélt pár trükköt, amivel fel szokták törni a kocsikat ill. kijátszák a rendszereket. Azt mondta, hogy az egyénlieg beépített, kárpit alá rejtett, apró kapcsolónál nem nagyon van biztonságosabb megoldás, mert a sorozatban gyártott védelmi cuccokat ki lehet ismerni és elõbb utóbb ki is játszani.
Magángöbzi se rossz megoldás...
Rejtett kapcsolónak sincs túl sok értelme. Ha kell nekik a gép, kifigyelik és viszik.. Ha nagyon kell nekik kiszednek belõle.. Tömegközlekedés a jó! <#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
<#eljen>#eljen>
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
lehet nem bukik le, ha lett volna esze és mondjuk egy truecriptes partíción tárolta volna rejtegetnivaló adatait..
\"The voices are back... Excellent.\"
Én meg Daewoo-t <#vigyor2>#vigyor2>...
Én ezért használok rejtett autót!
Apple Powerbook G4 - 1.67 GHz, 1GB DDR2-533, ATI9700-128, SD, 80G/5400 - MAC OS X 10.4.7
Én ezért használok rejtett kapcsolót😊