40
-
Hegyikecske #40 pedagóguskedvezmény? arra hogy tettél szert? nekem is a hegedű van (tod chello) de én még ienről nem hallottam, pedig van tanár a családba!
-
#39 Én most léptem át először a 30G chello classic limitet. Jöttek a mailek hogy 80-90-100%-át használtam el. Ez volt április 22-én, de a maradék 8 napon ugyanúgy 300K-val dübörgött a torrent ;) -
GABOR16 #38 Bármely közalkalmazott igénybeveheti, például mi is, pedig aki igénybe vette egy iskolai konyhán dolgozik.
Nekem például a számláló szinte nem is működik, vagy csak 1-2 napig 1 hónapban (ez lassan 1 éve így megy ), igy én nem is észlelem az a 30G-os adatkorlátot (pedig a hálózaton kívüli adatforgalom a többlet). Azért így nem olyan rossz az a 7200Ft os 2560/512-es, 30GB adat limites (elméletben ) net. -
junior117 #37 A NETÉRT nem feltételezi, hogy bár Pataki Dániel elnök úr (NHH), korábban az Invitel Rt-nél töltött be igazgatói pozicíót, ez bármilyen tekintetben érinti a vizsgálatot vagy annak eredményét és hatását. Azonban felhivjuk a figyelmet, hogy a NETÉRT úgy gondolja, pontosan ennek a ténynek ismeretében elvárható az NHH gyors, hatékony és minden tekintetben meggyőző fellépése, elkerülendő minden egyéb ellenkező találgatást és vélekedést.
http://netert.hu/main/index.php?option=content&task=view&id=202 -
Fairlight #36 Azért nyugatabbra se kolbászból van a kerítés. Nekem itt Ausztriában egy 6 MB/1MB kapcsolatom van havi 49 euróért. Ami ár/érték arányt tekintve nem rossz, de csak 20 GB a letöltéskorlát. Ettől jobb viszont sajna egyszerűen nincs, még drágábban se. Kaphatnék kb. 80 eurért/hó 12MB -es kacsolatot, de abban is csak 30 GB forgalom van. -
junior117 #35 nekem 1Mb/128 van 11000 +5000=16000 T-com ennyit a éves hüségröl. -
#34 6200+3200telefondij=9400ft ... ez eleve nem minimal szélessáv csomag, ami igazán mérvadó lenne ... ezért mondtam, h az IHM is brutál módon csusztat - állandóan!!! - lofaszt lehet most feléért netezni szélessávon, mint ezelőtt 3-4 éve ... -
#33 ÁÁÁÁÁÁÁ AZ NEM JÓ -
klastrom #32 Az igaz csak hogy nincs ám BP-en kívül sehol az országban Tvnetes 3G.Majd lesz taláán jövőre talán.
Csak ennyi a bibi... -
Benoke #31 Ráadásul ravasz is, mert a legolcsóbbat hozza fel nem hogy felhozná a konstrukciókat is. Mert felcsillan az ember szeme mikor meglátja, hogy van 6-7k ért net de mikor elmegy az ember a szolgáltató oldalára akkor koppan egyet, az a szolgáltatás létezik csak éppen van valami hülye korlát, pl 3Gb limit meg hasonló nyalánkságok :)
Ez is tipikus magyar mentalitásból született. Verik a mellüket hogy van, de a lényegét adó Apróságokra nem figyelnek oda. Így max az ADSL szolgáltatókat lehet megkeresni mert kábeles és rádiós szolgáltatók még a listából is hiányoznak. Remélem hamar finomítanak a portál funkcionalitásán. -
Benoke #30 Érdekes egy rendszer. Mindegyik településre felhozza az összes ADSL szolgáltatót :D Elég vicces, Még olyan helyre is ahol egyáltalán nem elérhető semilyen ADSL szolgáltatás :) -
CsabiDuke #29 Ha pl chelló-d van, akkor chelló hálózaton belüli adatforgalom nem számít bele a forgalom mérő számításába. -
MaciBácsi #28 DRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁGA!!! Még mindig minden drága!
És végre felejtsék már el az asszinkront!!! -
#27 Kábel internet 256/64 1 éves 3.192,- Ft.+ Áfa
Kábel internet 2048/256 2 éves 7.350,- Ft.+ Áfa
Kábel és mindkettő korlátlan!!!
Ilyenkor sajnálom hogy el kellett költöznöm Gödöllőről... :/ Ezek tartanám jó alapnak egy normális netes társadalomban. Különösen az elsőt tartom jó pontnak. Aki nem filmet vagy image fileokat tölt annak mindenre elég... -
#26 30 giga nekem se mindig lenne elég, de a mérő rosszul mér, szinte mindig átlépem a korlátot, múlt hónapban 45 giga volt a forgalmam és csak 25-öt mért :)) -
#25 én már elég régóta a http://www.isite.hu/ -ról szerzek ilyen infót -
#24 30GB az fejeltős 512-es uploaddal csak a feltöltésem lenne annyi! :( -
#23 Én 3 féle fájlcserélőt használok (torrentet) is, de nekem is bőven sok az 1 mbites letöltési sebességem, merhogy csak azt töltöm le, ami kell. Persze van aki minden szirsz@rt leszed, nekik meg semekkora sebesség sem elég. -
nbarnabas #22 Na szép, ez az oldal segít hogy melyik szolgáltato közül válaszzak a sok közül...
Az egész országban 200 szolgáltato van minálunk meg csak 1, de az versenyt tart magával :(
nézzétek meg milyen jok az árak, 2244 az irányítoszám -
echo #21 Gondolom ez egy kedvezményes Classic és akkor 30gb. Egyébként a chellonál van light 5250ért 5g korláttal (mondjuk ez film letöltésre nem alkalmas, minden másra igen). -
Kaziking #20 mingyá meg is sajnálom szegény németeket -
norti #19 nem tudom valaki emlékszik-e, de anno létezett egy csont ugyanezzel a céllal lérejött oldal a www.isz.hu. sajnos egy idő után annyira nem frissült, hogy semmi értelme nem volt a használatának. vajon ezzel is ez fog történni? -
#18 Mennyi a korlát? -
#17 Én tökéletesen meg vagyok elégedve a 2.5M/512K-s chellommal 7200-ért (pedagóguskedvezménnyel) -
roliika #16 Externettel ne mérjetek sebességet! :DD Jajj miket mér! :D 1 megás netem van, azt mondja, az ön kapcsolódási sebessége 15000 Kbit/s hú de jó lenne! :DD A többi sem túl reális. Van tűzfalam, ezért a tűzfal átnézi az oldal tartalmát, így láttszólag csak 700 kbittel töltök le, de valós letöltésnél ez az érték így sem megy 1,2Mbit/s alá. Na ennyit a sebességmérőkről.:D lol az összes. -
#15 esteleg elő lehet fizetni a tionlány perc alapú netjére, ahol legalább úriember módjára maximálva van a szla.
én sem értem ( ill értem...) miért nem maradt 384-es net, bár ugye ha nézzük hogy a jönép nagyja nem hardkór júzer ( no dc+ no torr ) akkor jobb benyalatni öket a 2 gigabit apukám és csak 10 ropi... dumával, mint a lassabb net féláron.
mostanság orrbaszájba hivogat a tionylány, akarok e másik telefon csomagot, mert az jó nekem. kérdem, miért is jó? mert emelitek a fix havidijjat, és beszélhetek 18 órát naponta?
mondom deszuper, és olyan csomag nincs, ahol csak a DSL-nek tartanék egy "vonala" mondjuk 1000 forintért, és Ti eltolnátok a bicajt? -
#14 A legpofátlanabb és legdrábább a kábelnet sajnos nekem is az van 1Mbit és 11500FT :(
De persze innen lehet váltani maga a tökélybe 12xxxFT 2Mbit KORLÁTOS :( -
#13 Igen és kérdezzél meg TVneteseket amilyen olcso dupla olyan fos.
-
pemga #12 Naja, csakhogy németeknél az ADSL két részre bomlik (mint azt már x-ezerszer elmondták): internet szolgáltatásra és hálózati szolgáltatásra (A T-Online-nál Anschluss (hogy legyen zsinór) és Tarif (hogy internet legyen a másik végén) összegekre. (Ehhez természetesen még jön a telefonelőfizetés is, akárcsak nálunk.)
Magyarul az általad említett 17EUR/hó-ra még rájön 10 illetve prémium szolgáltatás esetén (spam, vírusszűrés, stb-stb.) 15 EUR/hó.
Magyarul:
1mbit-es 27EUR 7.300Ft
2mbit-es 30EUR 9.500Ft
6mbit-es 40EUR 10.800Ft
-
#11 kitörölhetem ezzel az oldallal is ha ide nemlehet szélessávot kötni :( pedig már rohadtul unom ezt a keskenysávot... -
#10 TVNET-nél van adsl3g havi 6200 ért, 1 mega le, és 192 kbit fel (nem csak 128), igaz erre is rájön a telefon, de sebesség/ár arányban ez a lekjop. -
dondore #9 Jartam az NHH-nal kb fel eve, igaz nem a Visegradin hanem a Moszkva ter kornyeken (talan Varfok u.) de ott nem dozsoltek, hanem rendes, egyszeru hivatal volt segitokesz emberekkel... -
junior117 #8 "Pataki Dániel, az NHH elnöke a közelmúlt " Itt a lényeg ha majd az uriemberke nem csak lobbizni meg siránkoizno fog akkor lesz itt látszata.Addig bödös lobbista ingyenélök kapják be.Kicsit a létszámot kellene lefaragni NHH berkeiböl Én naponta látom öket meg az autoikat majd küldök képet lefogtok döbbenni meg kár hogy bent nem lehet azis megérdemelne pár képet ajánlom mindenkinek aki teheti menjen be egy képviseletre érdemes megnézni a mi forintjainkat mire költik.Nekem volt náluk ügyük de inkább nem részletezem mert csak kamu az egész ök sem lépnek fel multikkal szemben. -
goki #7 Ez tök jó.
Olyan szolgáltatókat lelek akiket még sose láttam
-
echo #6 Nah megnéztem ezt a szelessav.hu-t és a címemen elérhető szolgáltatásokat is rosszul adja meg. Most erre mit mondjak? Itt csak chello van, erre azt nem, hanem egy csomó ADSL-t ajánl. Először meg is örültem, hogy ha akarok akkor válthatok, de a T-COM lefedettségi oldalán kiderült, hogy változattlanul nincs itt ADSL... Vajon honnan szedik az adataikat, ha nem innen? -
slade #5 Németo: tele2 dsl: 1mb/128 17,-eur; 2mb/256 20,-eur; 6mb/576 25,-eur /hónap... csak hát minket idehaza lehet sz1vatni, mondván örüljünk hogy van egyáltalán net.... -
Cat #4 nagyon egyszerű okból: ugyan az alacsonyabb árral biztosan sikerülne új előfizetőket bevonni, de számtalan nagyobb csomagra előfizetett ember átmigrálna a lassabb és olcsóbb csomagra. Namármost mivel a kiépítés, adminisztráció, számlaküldés, support stb. ugyanannyi pénzbe kerülne, de kevesebb lenne az egy előfizetésre eső bevétel, emiatt üzletileg nem érné meg. -
#3 Én azt nem értem, ha már ilyen mellveregetés folyik, miért nem hagyják meg a régi 384K-s csomagokat azoknak, akik nem vágynak többre. És mondjuk azt adhatnák 4000 Ft környékén és akkor joggal mondhatják hogy a fele.
512K-s ADSL 8700 ft? Na olyanom se lesz... -
#2 felére esett vissza a szélessáv ára??? ekkora kamut bazzeg .... jellemző féreg IHMesekre ...
korábbi adsl ár kb 3-4 éve: 384kbit/s, 8-9k hűségszerződéssel + 2600ft telefon előfizetés: 11600ft
ma az edsl alap 512kbit = 5500 + 3200ft telefon!! = 8700ft !
Tehát most 11600 ft helyett 8700 forintért netezhetsz, igaz, picit gyorsabban... hol itt a felezés, baromarcu IHM-esek ??? Jahogy a 2 megás DSL tényleg a fele, telefonköltség nélkül... ez tény, de ez kit érdekel ???? -
#1 "A legnagyobb szolgáltató már havi 5-6 ezer forintért kínál telefonos internetelérési lehetőséget" - és ezt vegyem eredménynek? 1996-ban még talán az lett volna, de 2006-ot írunk, jó lenne ha felébrednének az illetékesek. A dialupos megoldást én ma már nem nevezném internet-elérési lehetőségnek... Szégyen.