Szelessav.hu - Vedd meg TE a legolcsóbban!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem például a számláló szinte nem is mûködik, vagy csak 1-2 napig 1 hónapban (ez lassan 1 éve így megy <#vigyor4>#vigyor4>), igy én nem is észlelem az a 30G-os adatkorlátot (pedig a hálózaton kívüli adatforgalom a többlet). Azért így nem olyan rossz az a 7200Ft os 2560/512-es, 30GB adat limites (elméletben <#eplus2>#eplus2>) net.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
http://netert.hu/main/index.php?option=content&task=view&id=202
Forza.
Csak ennyi a bibi...
Ez is tipikus magyar mentalitásból született. Verik a mellüket hogy van, de a lényegét adó Apróságokra nem figyelnek oda. Így max az ADSL szolgáltatókat lehet megkeresni mert kábeles és rádiós szolgáltatók még a listából is hiányoznak. Remélem hamar finomítanak a portál funkcionalitásán.
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
És végre felejtsék már el az asszinkront!!!
Kábel internet 2048/256 2 éves 7.350,- Ft.+ Áfa
Kábel és mindkettõ korlátlan!!!
Ilyenkor sajnálom hogy el kellett költöznöm Gödöllõrõl... :/ Ezek tartanám jó alapnak egy normális netes társadalomban. Különösen az elsõt tartom jó pontnak. Aki nem filmet vagy image fileokat tölt annak mindenre elég...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az egész országban 200 szolgáltato van minálunk meg csak 1, de az versenyt tart magával 😞
nézzétek meg milyen jok az árak, 2244 az irányítoszám
Az emberek azt mondják rám túl naív vagyok... És én hiszek nekik!
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
én sem értem ( ill értem...) miért nem maradt 384-es net, bár ugye ha nézzük hogy a jönép nagyja nem hardkór júzer ( no dc+ no torr ) akkor jobb benyalatni öket a 2 gigabit apukám és csak 10 ropi... dumával, mint a lassabb net féláron.
mostanság orrbaszájba hivogat a tionylány, akarok e másik telefon csomagot, mert az jó nekem. kérdem, miért is jó? mert emelitek a fix havidijjat, és beszélhetek 18 órát naponta? <#action>#action>
mondom deszuper, és olyan csomag nincs, ahol csak a DSL-nek tartanék egy "vonala" mondjuk 1000 forintért, és Ti eltolnátok a bicajt?
De persze innen lehet váltani maga a tökélybe 12xxxFT 2Mbit KORLÁTOS 😞
Next PC upgrade: 2022
Magyarul az általad említett 17EUR/hó-ra még rájön 10 illetve prémium szolgáltatás esetén (spam, vírusszûrés, stb-stb.) 15 EUR/hó.
Magyarul:
1mbit-es 27EUR 7.300Ft
2mbit-es 30EUR 9.500Ft
6mbit-es 40EUR 10.800Ft
http://topgearhungary.blogspot.com/
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Olyan szolgáltatókat lelek akiket még sose láttam
512K-s ADSL 8700 ft? Na olyanom se lesz...
korábbi adsl ár kb 3-4 éve: 384kbit/s, 8-9k hûségszerzõdéssel + 2600ft telefon elõfizetés: 11600ft
ma az edsl alap 512kbit = 5500 + 3200ft telefon!! = 8700ft !
Tehát most 11600 ft helyett 8700 forintért netezhetsz, igaz, picit gyorsabban... hol itt a felezés, baromarcu IHM-esek ??? Jahogy a 2 megás DSL tényleg a fele, telefonköltség nélkül... ez tény, de ez kit érdekel ????
Forza.