19
  • setler
    Azt írja hogy a hacker bácsik, törölték is a hecc kedvéért
  • gordonmail
    mivan?
  • jzombi
    "személyes adatai tűntek el" - Tényleg eltűntek? Egyszer olvashatóak voltak az adatok? :)
    (Lehet, hogy nem olvastam át elég alaposan a linkelt forrást és tényleg eltűntek az adatok?:S)
  • Secretx
    "....reméljük, hogy senkinek az adataival sem élnek vissza az ismeretlenek..." . Szerintük mért lopták el? Hogy játszanak vele?
  • adamekp
    ...vagy pedig a hirdetés feladását követően tíz percen belül megáll két fekete Eord Fxplorer, s belőle kiszáll tucatnyi 'Kovács Kokó Ügynök... érted?' (A Vektor), már ha nem hamis címet mondasz be a hecc kedvéért...
  • Zenty
    Ebböl is láccik amcsinak a reklámja a jóh hatékonysága meg pff
  • combat
    Na igen, hozzánk ez a hír jut el, rádió is bemondta kedden.
    De hogy valójában mi is történt, az csak kevesen tudják. (Lehet túl sok X-akták epizódot láttam? :)
  • Kaadi
    Ha az USA-ban élnék tuti feltennék egy apróhírdetést egy nagy országos napilapba, hogy: eladó a Pentagon alkalmazotti adatbázisa, ár xx millió dollár... + egy emeltdíjas telefonszám. Tuti össze lehetne szedni vele egy szép summát.
  • Drawain
    Fel lehet használni az egészségügyi adatokat is csomó mindenre, pl zsarolásra. Nem feltétlenül azért akarják tudni az adataid, hogy a lakásodhoz menjenek és lepuffantsanak...
  • nenad
    hat ez eleg vicces, - szerencsere az egeszsegugyi adatokhoz nem fertek hozza. Ki a fenet erdekeli ez amikor tujak hol laksz stb.
  • junior117
    "Amerika (már sokadszorra) ismét leszerepelt előttem." Maximálisan egyezik a véleményunk:-D Érdekes arab falusi piacon meg potom pénzért lehetett adatokat tartalmazo memoriát venni.Lehet itt is hasonlo a helyzett csak igy jól eladhato a hir?Mindig lehet a felelötlenséget háritani.Szerintem csak jó pénzért eladták az adatokat!! kinézem belölük.

• irkab1rka
    HAHAHAHAAHAHA

ezaz, 200 millió emberről egy kell véleményt alkotni.
    Vagy bocs, a kontinensről beszéltél?

EHEHEHHE-HUHUHU-HIHIHIHI
  • drizzt1666
    Amerika (már sokadszorra) ismét leszerepelt előttem.
  • fawcet
    Rendszer gyenge pontja mindig az ember.
    Ezzel nem lehet nagyon mit kezdeni.
  • MrPrise
    "Szerencsére a dolgozók egészségügyi állapotát tartalmazó adatbázishoz nem fértek hozzá, így legalább ezek a bizalmas információk nem kerültek illetéktelen kezekbe"
    Komoly lehet azért ott a védelem ahol a szerencsében bíznak...
    A sajnálat kevés. Adjanak az érintett dolgozóknak új személyazonosságot ;-)
  • teddybear
    Van egy régi mondás: Állíthatsz akármennyi csőszt, ha a kertész lopja az almát!
  • Picivizipaci
    Csak annyit erre, ha jó rendszert csinálnának akkor nem kapnának annyi pénzt fejlesztésre, mintha hetente feltörik.
  • Darth Sith
    no comment..

Nagyon sajnálják.. hehe.. Miből állna egy normális védelmi rendszert felhúzni? Annyi zsetont kapnak amennyi csak kell. Simán megtudnák fizetni a hozzáértőket, hogy rakják már egy kicsit rendbe a védelmet. Tovább miért kell olyan gépen tárolni az ilyen adatokat amely rávan kötve a netre?...
  • kbupdate
    :)