19
-
setler #19 Azt írja hogy a hacker bácsik, törölték is a hecc kedvéért -
#18 mivan? -
jzombi #17 "személyes adatai tűntek el" - Tényleg eltűntek? Egyszer olvashatóak voltak az adatok? :)
(Lehet, hogy nem olvastam át elég alaposan a linkelt forrást és tényleg eltűntek az adatok?:S) -
Secretx #16 "....reméljük, hogy senkinek az adataival sem élnek vissza az ismeretlenek..." . Szerintük mért lopták el? Hogy játszanak vele? -
#15 ...vagy pedig a hirdetés feladását követően tíz percen belül megáll két fekete Eord Fxplorer, s belőle kiszáll tucatnyi 'Kovács Kokó Ügynök... érted?' (A Vektor), már ha nem hamis címet mondasz be a hecc kedvéért... -
Zenty #14 Ebböl is láccik amcsinak a reklámja a jóh hatékonysága meg pff -
combat #13 Na igen, hozzánk ez a hír jut el, rádió is bemondta kedden.
De hogy valójában mi is történt, az csak kevesen tudják. (Lehet túl sok X-akták epizódot láttam? :) -
Kaadi #12 Ha az USA-ban élnék tuti feltennék egy apróhírdetést egy nagy országos napilapba, hogy: eladó a Pentagon alkalmazotti adatbázisa, ár xx millió dollár... + egy emeltdíjas telefonszám. Tuti össze lehetne szedni vele egy szép summát. -
Drawain #11 Fel lehet használni az egészségügyi adatokat is csomó mindenre, pl zsarolásra. Nem feltétlenül azért akarják tudni az adataid, hogy a lakásodhoz menjenek és lepuffantsanak... -
nenad #10 hat ez eleg vicces, - szerencsere az egeszsegugyi adatokhoz nem fertek hozza. Ki a fenet erdekeli ez amikor tujak hol laksz stb.
-
junior117 #9 "Amerika (már sokadszorra) ismét leszerepelt előttem." Maximálisan egyezik a véleményunk:-D Érdekes arab falusi piacon meg potom pénzért lehetett adatokat tartalmazo memoriát venni.Lehet itt is hasonlo a helyzett csak igy jól eladhato a hir?Mindig lehet a felelötlenséget háritani.Szerintem csak jó pénzért eladták az adatokat!! kinézem belölük.
-
irkab1rka #8 HAHAHAHAAHAHA
ezaz, 200 millió emberről egy kell véleményt alkotni.
Vagy bocs, a kontinensről beszéltél?
EHEHEHHE-HUHUHU-HIHIHIHI -
#7 Amerika (már sokadszorra) ismét leszerepelt előttem. -
fawcet #6 Rendszer gyenge pontja mindig az ember.
Ezzel nem lehet nagyon mit kezdeni. -
#5 "Szerencsére a dolgozók egészségügyi állapotát tartalmazó adatbázishoz nem fértek hozzá, így legalább ezek a bizalmas információk nem kerültek illetéktelen kezekbe"
Komoly lehet azért ott a védelem ahol a szerencsében bíznak...
A sajnálat kevés. Adjanak az érintett dolgozóknak új személyazonosságot ;-) -
teddybear #4 Van egy régi mondás: Állíthatsz akármennyi csőszt, ha a kertész lopja az almát! -
Picivizipaci #3 Csak annyit erre, ha jó rendszert csinálnának akkor nem kapnának annyi pénzt fejlesztésre, mintha hetente feltörik. -
#2 no comment..
Nagyon sajnálják.. hehe.. Miből állna egy normális védelmi rendszert felhúzni? Annyi zsetont kapnak amennyi csak kell. Simán megtudnák fizetni a hozzáértőket, hogy rakják már egy kicsit rendbe a védelmet. Tovább miért kell olyan gépen tárolni az ilyen adatokat amely rávan kötve a netre?... -
kbupdate #1 :)