Sikeresen törtek be hackerek a Pentagonba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt írja hogy a hacker bácsik, törölték is a hecc kedvéért
"személyes adatai tûntek el" - Tényleg eltûntek? Egyszer olvashatóak voltak az adatok? 😊
(Lehet, hogy nem olvastam át elég alaposan a linkelt forrást és tényleg eltûntek az adatok?:S)
(Lehet, hogy nem olvastam át elég alaposan a linkelt forrást és tényleg eltûntek az adatok?:S)
"....reméljük, hogy senkinek az adataival sem élnek vissza az ismeretlenek..." . Szerintük mért lopták el? Hogy játszanak vele?
...vagy pedig a hirdetés feladását követõen tíz percen belül megáll két fekete Eord Fxplorer, s belõle kiszáll tucatnyi 'Kovács Kokó Ügynök... érted?' (A Vektor), már ha nem hamis címet mondasz be a hecc kedvéért...
Ebböl is láccik amcsinak a reklámja a jóh hatékonysága meg pff
Na igen, hozzánk ez a hír jut el, rádió is bemondta kedden.
De hogy valójában mi is történt, az csak kevesen tudják. (Lehet túl sok X-akták epizódot láttam? 😊
De hogy valójában mi is történt, az csak kevesen tudják. (Lehet túl sok X-akták epizódot láttam? 😊
Ha az USA-ban élnék tuti feltennék egy apróhírdetést egy nagy országos napilapba, hogy: eladó a Pentagon alkalmazotti adatbázisa, ár xx millió dollár... + egy emeltdíjas telefonszám. Tuti össze lehetne szedni vele egy szép summát.
Fel lehet használni az egészségügyi adatokat is csomó mindenre, pl zsarolásra. Nem feltétlenül azért akarják tudni az adataid, hogy a lakásodhoz menjenek és lepuffantsanak...
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
hat ez eleg vicces, - szerencsere az egeszsegugyi adatokhoz nem fertek hozza. Ki a fenet erdekeli ez amikor tujak hol laksz stb.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
"Amerika (már sokadszorra) ismét leszerepelt elõttem." Maximálisan egyezik a véleményunk:-D Érdekes arab falusi piacon meg potom pénzért lehetett adatokat tartalmazo memoriát venni.Lehet itt is hasonlo a helyzett csak igy jól eladhato a hir?Mindig lehet a felelötlenséget háritani.Szerintem csak jó pénzért eladták az adatokat!! kinézem belölük.
HAHAHAHAAHAHA
ezaz, 200 millió emberrõl egy kell véleményt alkotni.
Vagy bocs, a kontinensrõl beszéltél?
EHEHEHHE-HUHUHU-HIHIHIHI
ezaz, 200 millió emberrõl egy kell véleményt alkotni.
Vagy bocs, a kontinensrõl beszéltél?
EHEHEHHE-HUHUHU-HIHIHIHI
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Amerika (már sokadszorra) ismét leszerepelt elõttem.
Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!
Rendszer gyenge pontja mindig az ember.
Ezzel nem lehet nagyon mit kezdeni.
Ezzel nem lehet nagyon mit kezdeni.
"Szerencsére a dolgozók egészségügyi állapotát tartalmazó adatbázishoz nem fértek hozzá, így legalább ezek a bizalmas információk nem kerültek illetéktelen kezekbe"
Komoly lehet azért ott a védelem ahol a szerencsében bíznak...
A sajnálat kevés. Adjanak az érintett dolgozóknak új személyazonosságot ;-)
Komoly lehet azért ott a védelem ahol a szerencsében bíznak...
A sajnálat kevés. Adjanak az érintett dolgozóknak új személyazonosságot ;-)
Van egy régi mondás: Állíthatsz akármennyi csõszt, ha a kertész lopja az almát!
Csak annyit erre, ha jó rendszert csinálnának akkor nem kapnának annyi pénzt fejlesztésre, mintha hetente feltörik.
no comment..
Nagyon sajnálják.. hehe.. Mibõl állna egy normális védelmi rendszert felhúzni? Annyi zsetont kapnak amennyi csak kell. Simán megtudnák fizetni a hozzáértõket, hogy rakják már egy kicsit rendbe a védelmet. Tovább miért kell olyan gépen tárolni az ilyen adatokat amely rávan kötve a netre?...
Nagyon sajnálják.. hehe.. Mibõl állna egy normális védelmi rendszert felhúzni? Annyi zsetont kapnak amennyi csak kell. Simán megtudnák fizetni a hozzáértõket, hogy rakják már egy kicsit rendbe a védelmet. Tovább miért kell olyan gépen tárolni az ilyen adatokat amely rávan kötve a netre?...
Nem a lényeg, hanem a fontos!
😊