ADSL2+ ajánlat a Magyar Telekomtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te értelmezed félre. Itt két teljesen külön dologról van szó.
Az egyik egy teszt project ami ápr. 24.-én indult, két Hytasos kerületben. Ott az új elõfizetõk a rendelt csomagtól függetlenül ideiglenesen 12Mbps-es sebességet kapnak felár nélkül.
A másik project június 1-tõl indul, ezek már kereskedelmi csomagok. 12 bp.-i kerületet és 500 települést fog érinteni, hogy mely területeket az még nem ismert. Ahogy az sem mennyibe fog kerülni ez a két újonnan bevezetett nagysebességû csomagok. Ezek nem fognak automatikusan járni, ezekre úgy kell szerzõdni.
Az egyik egy teszt project ami ápr. 24.-én indult, két Hytasos kerületben. Ott az új elõfizetõk a rendelt csomagtól függetlenül ideiglenesen 12Mbps-es sebességet kapnak felár nélkül.
A másik project június 1-tõl indul, ezek már kereskedelmi csomagok. 12 bp.-i kerületet és 500 települést fog érinteni, hogy mely területeket az még nem ismert. Ahogy az sem mennyibe fog kerülni ez a két újonnan bevezetett nagysebességû csomagok. Ezek nem fognak automatikusan járni, ezekre úgy kell szerzõdni.
nelégy már ilyen pesszimista! Az még 4hónap, aláírod egy évre, sztem sokan örülnének neki ha úgyis megkötik a szerzõdést, és lenne egy ilyen lehetõségük! nekem egyenlõre elég a 2,5 megabitem is <#papakacsint>#papakacsint>
ja de csak szeptember 30ig ! :|
JA ez lenyomja az árakat! Én nem csipem az ilye nnagy multikat,de le a kalappal,ezek fejlesztneek a többek meg megszivják! De ez csak nekünk jó!😄
Hmm vagy én értelmeztem félre, vagy ti vagytok naon hülyék 😄 Nah szal az én értelmezésem szerint "függetlenül attól, hogy melyik internet szolgáltatótól, mekkora sebességû csomagot rendelt az ügyfél." tehát ha megrendeled és a területen lax akko automatikusan ezt a csomagot adnák, az pedig hát elég korrekt lenne végülis... de nemtom mér csak 2kerület érintett 😞
úristen😄DDD
legközelebb figyelj oda jobban gazdaságtan órán...
legközelebb figyelj oda jobban gazdaságtan órán...
Ez neked mégis milyen üzleti modell alapján jött ki?
OFF: Jó lenne, h ha minden ember az országban tudomásul venné, h nem bp a "város", és más város nem "település". Elegem van abból, h mindenhol ezt látom
ON: Az lenne az optimális, ha jó drágán adnák, így vernék le az árakat más szolgáltatóknál, meg még talán sebességet is emelnének.
ON: Az lenne az optimális, ha jó drágán adnák, így vernék le az árakat más szolgáltatóknál, meg még talán sebességet is emelnének.
Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!
áhhh a 35 az sok lenne, talán 20 a 12 mbit-ért. Legalábbis ez volna optimális... számunkra... 😊
Most már csak az a kérdés hogy mennyiért adják oda a nagyobb csomagokat. Ha közel annyiért mint a chello az 5 mbit-es csomagját, akkor menni fognak le az árak, vagy a sebesség fog növekedni másutt is idõvel...
Ára? 35.000 minimum? <#banplz>#banplz>