24
-
GodBadka #24 Nincs mit átgondolnom. Nem írtam sehol olyat, hogy a "csórók" most rögtön elrohannak a boltba és veszik az olcsóbbat. Én azt írtam, hogy az árnak igen is nagy jelentősége van és a HD-DVD úgy néz ki előbb lesz olyan árban amit a "csórók" is meg tudnak majd fizetni. Kiindulva abból hogy amit eddig olvastam róluk (ami nem sok) a BR kétszer annyiba kerül majd kezdetben, mint a HD-DVD. Ez pedig elég jelentős különbség. -
dez #23 200 giga? Az még kísérleti. De ha lesz, akkor kapásból 5-6 darab kellene.
Kristályéles kép 5mx5m-en? Tudod, mekkora felbontás kellene ahhoz? A HD jópárszorosa. (Hacsak nem 10m-ről nézed - ha igen, akkor talán elég a nagyobb HD.)
Folyamatosan esik a megjelenítők ára, hamarosan nem is lehet majd kapni nem-HD-sat. -
Hegyikecske #22 "ha megvan hozzá a megfelelő rendszere hozzá" a hangsúly itt a MEGFELELŐn van... Mondjuk engem csak bosszantanak ezek a hülyeségek, de inkább megvárom míg lecseng majd ez a formátumharc, és lejjebbmennek az árak nem irreálisan drágán kell megvennem egy még kitudja milyen stádiumba lévő készüléket, vegye akinek annyi pénze van...addig teljesen elég nekem a cd, dvd is! -
Hegyikecske #21 Sajnos a kűzdelem eldöntöttnek látszik ezzel a sony javára :(( -
Damon #20 Hmm. Azon vajon elgondolkodtatok-e, hogy egy nagy felbontású "felnőtt" /:)/ filmen milyenek is az emberek? Szinte a legapróbb bőrhibákat is észre lehet majd venni... hogy a durvább testi hibákról ne is beszéljünk. Sokan ki fognak ábrándulni a "tökéletes" amerikai felnőtt filmes sztárokból. -
#19 Nyert a blue ray juhhé :) -
#18 Asszem lezárhatjuka vitát, a Blu-ray nyert :)))))) -
fishguy #17 akkor én is egyebkent a csajok közül csak 2 öt nem ismerek névröl de persze ilyen bünös filmeket én sose dehogy hogyisne, csak van belöle ugy 300 gigányi, nem is érem ki rakta azt a sok lemezt a fiokomba???
-
BiroAndras #16 "Szerény kérdésem pedig az mindenki fele, hogy 200Giga hova?"
Filmekre.
"Kristályéles képet akarunk 5mx5m-es vászonra a szobába?"
Én igen.
"Erre a szinte a normál dvd minősége is úntig elég és amúgysem sok olyan van, aki otthonra plazmakivetítőzik. Sőt."
Hát egy 19-es TFT moncsin már nem az igazi a DVD kép. És az ma már filléres kacat. Nagyobb moncsin meg pláne.
De nézz meg egy normális méretű (1-1.5 méter) Plazma vagy LCD TV-t közelről. A DVD felbontásúak nagyon kockásak.
"PlazmaTV is csak keveseknek adatik meg."
Már nem olyan drága. -
#15 Egy plazma/lcd TV 350 ezer, áruhitelre talán még minimálbérnél is odaadják. -
#14 Te is itthoni viszonylatban gondolkodsz. A mi régiónk a piac 1% talán, vagy még annyi sem. -
Reznor #13 Én egy kicsit a HD-DVD-t védeném. Korábban vannak piacon, a blue ray késik. Ezáltal már most megindulhat a piac felemésztése. Ráadásul olcsóság szempontjából talán jobban néz ki a dolog, ha hd-dvd-t nézzük. A blueray drága lesz, persze csak az első időben. Ha visszanézünk egy kicsit a cd és dvd írható lemezek megjelenésükkor igencsak drágák voltak. Aztán mostmár nem olyan drágák, mint akkoriban.
A HD-DVD-vel is ugyanez lesz sztem. Azt viszont valószínűnek tartom, hogy a HD-DVD mindvégig olcsóbb lesz lényegesen riválisánál.
Szerény kérdésem pedig az mindenki fele, hogy 200Giga hova? Kristályéles képet akarunk 5mx5m-es vászonra a szobába? Vagy mi? Erre a szinte a normál dvd minősége is úntig elég és amúgysem sok olyan van, aki otthonra plazmakivetítőzik. Sőt. PlazmaTV is csak keveseknek adatik meg.
-
#12 Van értelme a következtetésnek, csak nem Európa pár országában, szudánban, stb stb stb. Amerikában nemsokára átállnak a full digitális műsorszórásra, japánban szerintem már csak múzeumokban van hagyományos képcsöves tv, stb. -
#11 Sajnos a szórakoztatóipar nem a csórókra épít. :( -
#10 Mondjuk tényleg félelmetes, hogy tudnak ilyen csaj tenyészetet összeszedni. A kommersz sztárok századrésze nem néz ki úgy, mint egy filmben néha a csajok. Izé, ezt olvastam valahol, nem tapasztalat...
/vörös fejjel elszalad dolgozni -
Lame #9 Gondold ujra az elmeleted mert kicsit hibas.
Pont a csorok nem fognak egybol rohanni, hogy valtsanak az uj formatumra. Mar csak azert sem mert uj TV is kell hozza. Jol ellesznek ok meg a DVD-vel par evig.
Itt viszont mi az osszefugges? Ennek a kovetkeztetesnek nincs ertelme.
"Mindez azért érdekes, mert a stúdió korábban három éven keresztül nagy felbontású filmeket készített, így sokan azt várták, hogy a HD-DVD alkalmazása mellett fognak voksolni." -
#8 Ha tudja a kódot. :) BR eléggé le lesz védve másolás meg tartalom tekinettében is. Mostani DVD lejátszókon is van már parential control ilyen célra.
-
Jó ez az interaktív tartalom dolog. :) Molly és Ted előről, hátulról, oldalról, felülről, ahogy én akarom. :) -
#7 a drága nem azt jelenti hogy a dvd többszörösébe kerül. Csk 20%al drágább és aki eredetit vesz annak meg fogja érni ez a különbség, ha megvan hozzá a megfelelő rendszere hozzá -
GodBadka #6 "...és a döntéseket minden bizonnyal nem gátolja majd meg az sem, hogy a Blu-ray később lesz elérhető és többe is kerül a HD-DVD-nél."
Ez de LOL. Mi az, hogy nem befolyásolja a korábbi megjelenés és különösen az ár? Nem az a 10000 lejátszó a piac amit a gazdagok vesznek meg, hanem az a milliónyi amit a tömegek meg tudnak(!) venni. Ha a BR csak 2 évvel később lesz elfogadható áron, mint a HD-DVD akkor igenis belebukhat. Amúgy meg kakilok az egészre és majd jól megveszem a kombó meghajtót 1 ével a megjelenése után. :) -
#5 "PlayStation 3 konzolokba is Blu-ray lejátszók kerülnek és szerintük a készülék afféle trójai falóként utat nyithat majd számukra az emberek hálószobáiba."
kisfiam este en jaccok a plejstesndon...
masnap meg apuka bennefelejti a lemezt es a kis kovacs pistike (akivel csak az SZDSZ torodik) betekintest nyer a ... na oda -
fawcet #4 Jó lenne hét minden napján egyesével elszórakozni ezekkel a csajokkal. -
#3 Erről van szó az ügyben lenginkább illetékesek is letették voksukat szóval nincs mese blu ray lesz:D -
#2 blu ray nyert... -
#1 Jók a csajok!