ORTT petíció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Gondolom egy népszavazás kezdeményezéséhez nem kevés aláírás kell...á ez így tök szopás...<#rinya>#rinya>
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
A parlamentnek annál inkább. VIszont a médiatörvény kétharmados törvény, ergo el lehet gondolkodni, hogy mekkora esély van a megváltoztatására.
Az már csak hab a tortá, hogy az egyik párt politikusa a fiatalság erkölcseit a fülbevaló, a technozene és a szinglihordák által megtestesített önpusztító életmódtól félti, szóval el lehet képzelni, hogy a tévémûsorokkal, mint az egyik fõ bûnbakkal kapcsolatban ilyen kérdésekben mennyire kompromisszumkészek.
Ha tényleg törvényt akarsz változtatni, akkor népi kezdeményezés vagy népszavazás és az OVB-hez kell benyújtani a kérdést. (Más kérdés, hogy ezek is legjobb esetben csak arra kötelezik a parlamentet, hogy napirendre tûzzék a kérdést, nem pedig a tényleges döntésre.)
Az online petíció pedig túrót nem ér, mert semmi sem igazolja, hogy az azt aláírók külön személyek.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
"a magyar vár védõinek rasszista megnyilvánulásai az ostrolmó törökkel szemben..."
no comment
szarnak ezek mindenre....
amúgy a TV sugározza az adást mondjuk Kisinyovból és akkor semmilyen magyar törvény nem vonatkozik rá, csak a moldáv 😄 (lásd Cool Tv, Paprika Tv...stb, még jó hogy a Sport1&2 még itthon van bejegyezve, de álltólag nem sokáig
Egyébként ha össze jön a szükséges aláírásszám, utána mi következik? Hogy halad az ügy tovább?
Én a filmeket inkább eredeti nyelven vágatlanul szeretem nézni ezt pedig ugye csak "olyan" módszerrel tudom megtenni mivel egy csomó film eleve el se jut Magyarországra vagy csak bazi nagy késéssel és a hülye cenzúra és a BOTRÁNYOS szinkron rengeteget visszavesz az élménybõl.
a vagdosáshoz nemtom pl a film készítõi mit szólnak, meg a szar szinkronokhoz, tudnak egyáltalán róla mi megy itt?
Mi az a windows?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
De k*rvajó géped van istenem....
Én mindenképpen kibõvíteném annyival, hogy megkülönböztetném az erotikus és a gyenge idegzetûeknek nem ajánlott tartalmat a 18-as karika esetén, illetve bevezetnék egy olyan karikát, amelybõl a prûdebbek tudnák, hogy ez nem való nekik. Pl. utóbbit néha még a Barátok Köztre is kitenném.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Viszont egyvalami biztos: online semmi értelme nincs az ilyesminek. Sokkal eredményesebb lenne ha csak szervezkedésre lenne használva az Internet és IRL lenne összeszedve a megfelelõ aláírásszám (nem is hiszemm, hogy elfogadnák, mégha elég is összejönne), de még egy szép rakat egyéb "követeléssel" megtoldva, mert csak az újraszinkronizálás és a logikátlan jelenetkivágások közel se hatnak meg annyi embert mint kellene.
Szerk: na én is jól leírtam ugyanazt mint Borg. <#idiota>#idiota>
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Olyan 50ezer aláírás alatt nem is érdemes próbálkozni.
Esetleg vedd bele azt is, hogy ne nézzék már hülyének az embereket ezekkel a karikákkal, szedjék le azokat is. És akkor az 50ezer aláírás már biztos is 😊
Elegem lett, hogy a médiatörvény miatt majdnem minden filmet, sorozatot cenzúráznak, egész jelenetek, párbeszédek tûnnek el a filmekbõl, gyakran zavarossá, érthetetlenné téve azokat. Arról nem is beszélve, hogy a megvágással, béna új szinkronokkal sokat elvesznek a filmek mûvészi értékébõl, élvezhetetlenné téve azokat. Szeretnék egy petíciót indítani a médatörvény megváltoztatása érdekében, ebben szeretném a segítségeteket kérni:
1. Kinek kell / érdemes címezni egy ilyen petíciót?
2. Mennyi aláírás szükséges, hogy elérjünk valami eredményt?
3. Érdemes a peticio.hu -n megcsinálni?
4. Egyáltalán van ennek értelme?
Elõre is köszi a segítséget és eligazítást!