Gyõrffy István életrajz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán ezt (#3255) mégsem kellett volna.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]
Iskolai feladatoknál én is szívtam már a neten megtalálható hamis adatokkal.
El kéne menned könyvtárba, megmondani, hogy Gyõrffyrõl keresel információt. Biztos lesz pár oldal.
El kéne menned könyvtárba, megmondani, hogy Gyõrffyrõl keresel információt. Biztos lesz pár oldal.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Tipp: olvasd át a postot, mielõtt elküldöd;)
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
Györffy István (Karcag, 1884. febr. 11. – Bp., 1939. okt. 3.): etnográfus,
nekem ezt adta, és enm ekkore született, és enm etnográfus hane botanikus,biolugus! nem karcagon szöketetn hanem Hidasnémetibe, picit van különbség!
nekem ezt adta, és enm ekkore született, és enm etnográfus hane botanikus,biolugus! nem karcagon szöketetn hanem Hidasnémetibe, picit van különbség!
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
hm... akkor lehet mást ad ki neked?
"Kolozsvárott doktorált, utána tíz éven át Makón, majd Lõcsén (1909-1913) középiskolai tanár. A kolozsvári egyetemen tanársegéd, 1913-ban magántanár..."
de akkor is ha végnézem a többit szinte mindben van (több, kevesebb) életrajz.
"Kolozsvárott doktorált, utána tíz éven át Makón, majd Lõcsén (1909-1913) középiskolai tanár. A kolozsvári egyetemen tanársegéd, 1913-ban magántanár..."
de akkor is ha végnézem a többit szinte mindben van (több, kevesebb) életrajz.
nem hiszem, hogy csak egyetlen ilyen nevû ember élt eddig a földön...
úgy értettem õ kire gondol
úgy értettem õ kire gondol
[/spam]™
Gyõrffy volt az aki, a Nagykunságot, és a kunok életét, földrajzát, (néprajzát) tanulmányozta egész életében.
Kisújszálláson van egy Gyõrffy István múzeum is.
Kisújszálláson van egy Gyõrffy István múzeum is.
véletlenül nem Gyõrffy Miklósra gondolsz ? ;-)
ja..
Gondolom botanikus <#conf>#conf><#confused>#confused><#idiota>#idiota>
Gondolom botanikus <#conf>#conf><#confused>#confused><#idiota>#idiota>
ki ez a Gyõrffy István ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
hát haa tesóját tamásnak<#levele>#levele> hívták, vele jártam vezetni tanulni
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Sziasztok!
Legyetek oylan szivesek aki tudan adni egy linket hogy hol találom meg vagy beis másolná nagyon emgkszöném!
LÉccives neszurjátok ki a szememet hogy google.co.hu mert fél órája azon keresem!
Legyetek oylan szivesek aki tudan adni egy linket hogy hol találom meg vagy beis másolná nagyon emgkszöném!
LÉccives neszurjátok ki a szememet hogy google.co.hu mert fél órája azon keresem!
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent