20
Győrffy István életrajz
-
#20 Talán ezt (#3255) mégsem kellett volna. -
Dave9214 #19 köszi, a segitséget:D -
#18 Iskolai feladatoknál én is szívtam már a neten megtalálható hamis adatokkal.
El kéne menned könyvtárba, megmondani, hogy Győrffyről keresel információt. Biztos lesz pár oldal. -
#17 Tipp: olvasd át a postot, mielőtt elküldöd;) -
Dave9214 #15 Györffy István (Karcag, 1884. febr. 11. – Bp., 1939. okt. 3.): etnográfus,
nekem ezt adta, és enm ekkore született, és enm etnográfus hane botanikus,biolugus! nem karcagon szöketetn hanem Hidasnémetibe, picit van különbség! -
#14 fuck o metert valaki linkeljen plz -
#13 hm... akkor lehet mást ad ki neked?
"Kolozsvárott doktorált, utána tíz éven át Makón, majd Lőcsén (1909-1913) középiskolai tanár. A kolozsvári egyetemen tanársegéd, 1913-ban magántanár..."
de akkor is ha végnézem a többit szinte mindben van (több, kevesebb) életrajz. -
Dave9214 #12 az az öröksége....... -
#11 ha fél órát kerested a googlen akkor vak vagy mert már a 2dik talát 1 életrajz -
#10 nem hiszem, hogy csak egyetlen ilyen nevű ember élt eddig a földön...
úgy értettem ő kire gondol -
#9 Győrffy volt az aki, a Nagykunságot, és a kunok életét, földrajzát, (néprajzát) tanulmányozta egész életében.
Kisújszálláson van egy Győrffy István múzeum is.
-
#8 Na, ki az, mi az? -
Dave9214 #7 nem:D köszi a linket
-
Phat Smoker #6 véletlenül nem Győrffy Miklósra gondolsz ? ;-) -
donoki #5 ja..
Gondolom botanikus -
Phat Smoker #4 ki ez a Győrffy István ? -
#3 hát haa tesóját tamásnak hívták, vele jártam vezetni tanulni -
#2 link
Vagy ki az? -
Dave9214 #1 Sziasztok!
Legyetek oylan szivesek aki tudan adni egy linket hogy hol találom meg vagy beis másolná nagyon emgkszöném!
LÉccives neszurjátok ki a szememet hogy google.co.hu mert fél órája azon keresem!