11
  • rumos
    az iTunes-ról tudtommal aac formátumban lehet letölteni a zenéket, nem wma-ban, ami ugyebár pont az Apple konkurrens Microsoft formátuma.
  • Tinman #10
    Amikor még jobban foglalkoztam a MMO játékokkal (értsd csak az ment semmi más) 21 Gigát forgalmaztam 1 hónap alatt és abban egyetlen byte zene, film sem pedig semmi ilyesmi nem volt!
    El sem merem képzelni, hogy mi lett volna akkor ha hagyom a barátnőmet netes valóságshow-t bámulni...
    Tehát a 30 GB nagyon könnyen elérhető egy átlag user számára full legális tartalommal (és ha még demo mániás is lennék?)

Nekem személy szerint semmi bajom a WMA-val... a telóm már 2 éves nevetve lejátsza, és nem hallom ki a különbséget, hogy az most olyan nagyon rossz volna.
    Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy az MP3 lejátszóknak (pl iPod) semmi értelmét nem látom. Egy normálisabb telóba be az 1 Gigás memkártyát és have fun sztereoban.
    Mellesleg egy WMA fájlból 2 kattintással MP3 gyártható és mivel kifizetted az iTunes-on a jogdíjat 100% biztos vagyok benne, hogy nem tudnak elkapni azért mert te MP3-ban hallgatod, nem WMA-ban.
  • Gerygrey
    Ha adnának normális, fizetős, legális zeneletöltő szolgáltatást, ahol számonként fizetek és bármilyen készüléken lejátszható MP3-at kapnék a pénzemért, arra talán vevő lennék, addig marad a warez...
  • Gerygrey
    Tinman nagyon naív elgondolás hogy a Chello nem warezolásra adja az adatforgalmat. Legális letöltéssel nehéz lenne havi 30 gigát kitermelni, nem gondolod? ;) Pl amíg nem volt Bithu accom, sosem értem a közelébe se a 30 gigának, február óta van, és azóta 2x is túlléptem. Az itunes meg szar mert WMA-t ad amit ráadásul nem is lehet lejátszni semmin csak ipodon.
  • Tinman #7
    Miért csak itt az sg-n jellemző az értetlenkedés?

Ki beszélt itt arról, hogy xy gigát ad a chello a ehhez vagy ahhoz a csomagjához? Te.
    Ugyanis az xy gigát a chello nem azért adja, hogy warezolj, sőt még csak a jogdíj árát sem tartalmazza egyetlen csomagjuk sem.
    Tényleg ennyire nem érted miről regéltem vagy ez most divat lett itt? Bahhh...

Jah, annyira le vagyok maradva, hogy nem szeretnék büntit fizetni, mert leszedtem "britney dárdák: üssé meg babi még 1x " számát.

Az, hogy te fizetsz a netért az egy dolog... az, hogy egy keveset azért illene fizetned a wrzért az meg egy másik dolog. A kettőnek csupán annyi köze van egymáshoz, hogy a hozzáférés (szolgáltatás) egy eszköz ahhoz, hogy elérhesd a kívánt tartalmat, mely lehet, hogy free, lehet nem.

Én nem extra anyagot akarok... én azt szeretném, hogy vége legyen a kiadók vs. letöltők harcának.
    Egyrészt mert qrvára unalmas, hogy minden 3. hír ez, másrészt pedig egyre komolyabb büntik vannak "odaát".
  • stukov
    "fizetünk egy xy havidíjjat és ezért teszem azt 20 Giga akármit leszedhetünk":
    le vagy maradva, ezt a chello már régóta csinálja, a matávnál idéntől vezették be 3 ill. 6 giga korlát a fix havidíjért.

Ja, hogy valami extra anyagot akarsz? újabb sarc kell?
  • quentit
    Nem kell ahhoz dombornyomott kártya, hogy online fizethess. Virtuális internetkártyát kell igényelni. Van ilyen pl. az OTP-nél, az Inter európa banknál, a CIB-nél, és még lehet hogy máshol is. Ezeket tök egyszerű igényelni ellentétben a dombornyomottal. Az intereuropa féle meg még biztonságosabb is mint az összes többi együttvéve!
  • AgentKis
    Meg mi van, ha csak a szám első felét hallgatom meg 5x attor még a második felét engedi???
  • Tinman #3
    Igazából nem töltöd le... nagyon sok ilyen streaming anyag már úgy van megcsinálva, hogy olyan fájlokba dolgozik a gépeden amelyekkel egy átlag user semmit nem tud kezdeni !DE! ez nem jelenti azt, hogy kisebb trükkökkel ne menthesd le mégis a zeneszámot... és ezek közül a streamripper csak az egyik, van ennél egyszerűbb kényelmesebb megoldás is ;-)

Szvsz nem ez a jövő, hanem az, hogy fizetünk egy xy havidíjjat és ezért teszem azt 20 Giga akármit leszedhetünk. Másképp ez nem fog menni.
    De nagyon jó az iTunes is, hogy ennyi+ennyi centért ezt+azt a számot akarom leszedni. Úgyis ritka az olyan előadó melynek az albumán mindegyik szám "jó".
    De cseszhetem én az iTunes-t idahaz, ha nincs dombornyomott kártyám... a fasz jogvédőknek ezzel kellene foglalkozniuk... meg kellene már teremteni a legális letöltés lehetőségét.
  • AgentKis
    Hehe... amit egyszer meghallgatok azt éppen le is kell ehhez tölteni. Utána már mér ne azt hallgatnám (akárhányszor) amit letöltöttem.
  • Gerygrey
    Nagy kaland... És egy MP3 fájl tudja, hogy őt én már négyszer meghallgattam? És ha újra letöltöm? Másik IP-címről, stb...