83
-
#43 Most azon vitatkoztok, hogy ez az izé jó arc-e vagy sem?
Bár a főnöke sem kutya, az is tuti...
Ja, jön valaki Ballmer-koncertre? -
bakterrier #42 ha az ipdo microsoft termék lenne, annak más nem biztos, hogy örülne:D -
bakterrier #41 asszem sokat kivett belőlem a majális
tegnap még türmer gyulával is söröztem volna... -
bakterrier #40 kiskutyát nem érdekli milyen szakember
de undorító oszt kész
asszem gyűlölöm a fegyelmet
én is kertes házban lakom, kurva sok fűvel, de nem én nyírom:D -
REAL_CIÁN #39 Mellesleg ez a Ballmer a feje az Xbox üzletágnak, amely 4 milliárd !!! dollár veszteséget termelt eddig az MS-nek.
Biztosak vagytok benne, hogy annyira jó szakember?! -
vg #38 -
REAL_CIÁN #37
Mégis, mit vártok ettől a majomtól?
-
Zoliz #36 "Ügyesek vagytok, hogy otthonról, a szüleitek pici panel lakásának egyik pici sarkából leszóljátok a világ egyik legnagyobb cégének az egyik fejesét..."
Gyurcsány is a legnagyobb és egy pici görcs. És kertesházból írok vidékről. Csak az szereti a Microsoftot aki benne dolgozik. -
bakterrier #35 nem a milliárdok számítanak:D
különbenis a macintos nem számítógép:D -
bakterrier #34 ekkora egy kis görcsöt:D -
#33 Sztem is gaz ez az urge. A tegnapi film jut rola eszembe, a Pokoli lecke cimmel. Abban is a fegyor a "regula" fontossagat hirdette... remelem azert o nem igy regulazza otthon a csaladot:)) -
vg #32 Ügyesek vagytok, hogy otthonról, a szüleitek pici panel lakásának egyik pici sarkából leszóljátok a világ egyik legnagyobb cégének az egyik fejesét... -
#31 Csak a gyerekeit sajnálom
-
#30 "Szerintem az ilyet hívják úgy, hogy tudatos vásárló." - a valóban tudatos vásároló lop, hiszen miért is fizetne 20.000 forintot egy wc kagylóért ugye...
Echo a te általad megszemélyesített tudatos vásároló próbál nem vásárolni, hanem ingyen hozzá jutni dolgokhoz, innentől már nem vásárló, hanem haszonélvező (akár fizikailag, akár szellemileg), persze ettől még tudatos... -
#29 "Ha letölthető lenne ingyenesen mondjuk a win 98 teljes forráskódja, 1 éven belül az emberek sztem kihoznának belőle egy sokkal jobb op.rendszert, mint most a vista. Optimalizáltabbat, jobban beállíthatóbbat stb.."
Ha még az NT4-et hoztad volna fel példának megérteném, de ezen a fórumon hangzott el ha jól emléxem, hogy a "DOS alapú sar 98-at" minek tovább fejleszteni? Ingadozó alapot csak foltozni lehet, stabillá tenni nem.
Most akkor jó a 98 alap vagy nem? Ha az MS fejleszti tovább, akkor nem, ha a "nagy közösség", akkor már király a DOS alap?
Vagy hogy is van ez? :D -
galocza #28 miben nem akar meghatározó lenni? -
#27 Érzésem szerint a MS előre akar "menekülni". A több lábon állás mottójával olyan területekre kíván betörni ahol egyrészt valamiféle átfedés van a szoftveres IT ágazatokkal, másrészt hagyományosan jó szaglású orrával érzi a hasznot. Kérdés mennyire lesznek képesek talpon maradni ezen a több lábon. Ballmer inkább közgazdász, az igazi meghatározó embere a cégnek, Gates pedig programozó - nocsak, kollega :) - nekik ez a terepük. A hardver - legyen szó akár MS beágyazott rendszereket használó termékekről - nem a MS világa. Ennyi felé nem lehet szétmenni. De persze, menjenek, nem mi b..unk rá :D
Érdemes a cikk utolsó bekezdéseit is átrágni. Itt szó esik egy ingyenes Win verzióról, amit ez a nyugodt hangvitelű vezér természetesen azonnal cáfol. Szvsz. az egyetlen igazán ütős, életképes húzásuk lenne az ingyenes és egyre inkább feljövő Linux kernel ellenében. -
#26 Bizony, már nagyon régen, és már most sem bírja a farka! -
dez #25 Sokat akar a szarka... -
Praetor #24 "...Steve Ballmer szerint az Apple által gyártott Macintoshok nem igazi számítógépek..."
Ez a ballmer gyerek akkora barom mint egy ház. De mindig ez a dumája, ha konkurenciát lát. Hasonlóan üvöltötte a google vita idején (talán féléve), hogy a "google nem is egy igazi cég".
Ezexerint ennek csak az a valami amit ő szarik. -
quentit #23 ...csak nem mindig a "jobbat" veszik meg az emberek. Pl. a Pepsi max is csak kóla + édesítőszer (érezni az ízén) mégis megveszik mert a lényeg hogy jó a reklámja "ne izgulj! nincs benne cukor!" -
HUmanEmber41st #22 Ha letölthető lenne ingyenesen mondjuk a win 98 teljes forráskódja, 1 éven belül az emberek sztem kihoznának belőle egy sokkal jobb op.rendszert, mint most a vista. Optimalizáltabbat, jobban beállíthatóbbat stb.. -
lazly #21 "A Die Weltnek nyilatkozó Steve Ballmer szerint az Apple által gyártott Macintoshok nem igazi számítógépek."
LoL!!! :D Ez melto nyugta ennek a napnak a vegere... :) Es ez az ember szakembernek tartja magat? :D -
#20 "A Die Weltnek nyilatkozó Steve Ballmer szerint az Apple által gyártott Macintoshok nem igazi számítógépek."
Hát persze. Mert ők találták fel az első igazit is nem? -
#19 ez a szöveget és is nagyon bírom
"Csak ez számít és a kemény munka. Még az sem fontos, hogy mi annak a végeredménye"
szal jöjjön el hozzám rabszolgának dolgozon keményen a vége az lesz hogy belehal a megerőltetésbe de ugysem számít ha kipurcan mert hát nem számít a végeredmény neki
-
Su0my #18
"Azonban szerinte az Apple nem csinált semmi különlegeset, csupán egymásba integrált néhány meglévő technológiát és sikerült nekik egy hordozható zenelejátszóból, egy szoftverből és egy online szolgáltatásból egyetlen jól működő csomagot létrehozniuk"
ja mert a Microsoft mit is csinál?? Windows is egy össze-vissza lopott fércelt valami-csak egy ó csomag(viszonyítás kérdése-inkább egy dobozos XP mint egy zsák kutyafos) -
Su0my #17 "Csak ez számít és a kemény munka. Még az sem fontos, hogy mi annak a végeredménye. Ha tudod, hogy keményen dolgoztál, akkor előbb vagy utóbb de meg lesz a munkád gyümölcse. A másik fontos dolog a fegyelem. Ez a boldogság két záloga."
mi ez a nyálas szar szöveg? HÁNYÁS!! Meg attól is, hogy a végén még a vécékefeiparba is beinvesztálnak, csinálnak egy félig kész fost, ami vécékefe de félig mégiscsak egy fakanál, de ott is legyűrik a konkurenciát-mert erre csak a Microsoft képes.. Én alapvetően békésen megvagyok mind a pingvinnel mind a kicsipuha ablakokkal, de az ilyenektől komolyan hányingerem van-meg a végén ez a szar szöveg GYYÍÍÍÍ... -
Zenty #16 "Nálunk a családban a fiaim kizárólag Xboxot használnak."
Jah mert ha ps2 vagy gamecube lenne otthon agyon verné öket? :D
Képzelem ahogy este elengedi öket: Ne drogozatok!Használjatok gumit! És a legfontosab ne nyuljatok a kunkorens gépeihez és konzoljaihoz!!!! :D
"Azonban szerinte az Apple nem csinált semmi különlegeset, csupán egymásba integrált néhány meglévő technológiát és sikerült nekik egy hordozható zenelejátszóból, egy szoftverből és egy online szolgáltatásból egyetlen jól működő csomagot létrehozniuk"
Ha annyira nem csinált semmit az apple és olyan egyszerü ez akkor MS miért nem csinálta meg pff?
"A vezető elismerte, hogy jobban örülne, ha az iPod Microsoft-termék lenne, mivel ez a készülék igazán sikeres."
Jah irigység powah? :D
-
#15 szeriem meg az az egészséges ha egyszerűen a jobbik terméket veszed meg vagy használod nem pedíg egy pl: egy gyengébbet amiatt hogy azt olyan múlti gyártotta ahol te is dolgozol a több millió alakalmazottal egyetemben.
Ha meg tényleg a fiai csak xboxot használhatnak vagy már tényleg egyet értenek azzal a felfogással az meg már agymosás.
-
#14 Említette, hogy neveltetés eredménye.Tehát valószínűleg a gyerekei nem sírtak a ps2-ért, hanem tudatosan az Xboxot választották. -
echo #13 Nem tudom, miért gondolod, hogy szánalmas, ha valaki nem vásárolja meg olyan cég termékét, akinek a piaci magatartását károsnak tartja. Szerintem az ilyet hívják úgy, hogy tudatos vásárló. Az ilyen hozzáállás pont hogy hasznos, mert ez álltal alakíthatod a téged körül vevő általános értelemben vett környezetet. -
#12 Gondolom nem dolgoztál még nagyvállalatnál, pláne nem vezetőként.Mondjuk vezető én sem voltam, de számomra teljesen érthető ez a mentalitás, és itt nem valami beteges fanatizmusról van szó, még csak nem is reklámszövegről. -
echo #11 Nekem az nem tetszik, hogy ezt a gyerekeire is ráerőlteti... AZért nem vehetnek egy ps2-őt vagy egy ipodot, mert az apjuk az MSnél van. Szerintem ez a gáz. -
#10 nem ms utálat vagy nem utálatról van szó csak arró hogy azért nem kellenne fanatikusan rajongani egy személytelen dologhoz vagyis egy vállathoz. Meg erősen kétlem hogy a billiárdos fiai nem gfognak majd a ps3-ra rácuppanni -
#9 az opel vezetője nem opelt használ hanem lamborginit
meg ferrárit
-
#8 Amúgy is nevetséges ez a MS utálat.Állítom, ha mondjuk a Panasonicról szólt volna a cikk, akkor abban semmi kivetnivaló nem lett volna, de ha egy MS-os ember mond ilyet akkor az már szánalmas. -
#7 Nem értem miért lenne szánalmas.A Voda vezetőjének is valószínűleg vodás a telefonja, a Sony vezetőjének meg Sony a cd-lejátszója stb.
Ha lenne egy nagy céged ami pl. autókat gyárt, akkor te is meg lennél róla győződve, hogy a te autóid a legjobbak és mindenkit ösztönöznél a vásárlása.És még csak nem is az esetleges plusz profitért, hanem az említett lojalitás miatt. -
#6 Ott a pont :) Olyan emberek, akik zsigerből utálják az MS-t, eleve meg sem veszik, pedig aztán zsír közük sincs hozzá, és hiszik azt, hogy így most jól betettek nekik.. gondolja ezt egy átlag ember, ez is szánalmas :) -
#5 ...ez így bár nem természetes, de mindenütt így van...
UI: Csodálkoznék ha a BMW vezére egy AUDI-val mászkálna... akkor ő is egy majom? -
#4 Miért? Sokan amihez köze van a MS-nak már meg se veszik!! Ugyanez csak fordítva....