A hardverpiacon is meghatározó akar lenni a Microsoft
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem is gaz ez az urge. A tegnapi film jut rola eszembe, a Pokoli lecke cimmel. Abban is a fegyor a "regula" fontossagat hirdette... remelem azert o nem igy regulazza otthon a csaladot😊)
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Ügyesek vagytok, hogy otthonról, a szüleitek pici panel lakásának egyik pici sarkából leszóljátok a világ egyik legnagyobb cégének az egyik fejesét... <#lama>#lama>
"Szerintem az ilyet hívják úgy, hogy tudatos vásárló." - a valóban tudatos vásároló lop, hiszen miért is fizetne 20.000 forintot egy wc kagylóért ugye...
Echo a te általad megszemélyesített tudatos vásároló próbál nem vásárolni, hanem ingyen hozzá jutni dolgokhoz, innentõl már nem vásárló, hanem haszonélvezõ (akár fizikailag, akár szellemileg), persze ettõl még tudatos...
Echo a te általad megszemélyesített tudatos vásároló próbál nem vásárolni, hanem ingyen hozzá jutni dolgokhoz, innentõl már nem vásárló, hanem haszonélvezõ (akár fizikailag, akár szellemileg), persze ettõl még tudatos...
"Ha letölthetõ lenne ingyenesen mondjuk a win 98 teljes forráskódja, 1 éven belül az emberek sztem kihoznának belõle egy sokkal jobb op.rendszert, mint most a vista. Optimalizáltabbat, jobban beállíthatóbbat stb.."
Ha még az NT4-et hoztad volna fel példának megérteném, de ezen a fórumon hangzott el ha jól emléxem, hogy a "DOS alapú sar 98-at" minek tovább fejleszteni? Ingadozó alapot csak foltozni lehet, stabillá tenni nem.
Most akkor jó a 98 alap vagy nem? Ha az MS fejleszti tovább, akkor nem, ha a "nagy közösség", akkor már király a DOS alap?
Vagy hogy is van ez? 😄
Ha még az NT4-et hoztad volna fel példának megérteném, de ezen a fórumon hangzott el ha jól emléxem, hogy a "DOS alapú sar 98-at" minek tovább fejleszteni? Ingadozó alapot csak foltozni lehet, stabillá tenni nem.
Most akkor jó a 98 alap vagy nem? Ha az MS fejleszti tovább, akkor nem, ha a "nagy közösség", akkor már király a DOS alap?
Vagy hogy is van ez? 😄
miben nem akar meghatározó lenni?
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Érzésem szerint a MS elõre akar "menekülni". A több lábon állás mottójával olyan területekre kíván betörni ahol egyrészt valamiféle átfedés van a szoftveres IT ágazatokkal, másrészt hagyományosan jó szaglású orrával érzi a hasznot. Kérdés mennyire lesznek képesek talpon maradni ezen a több lábon. Ballmer inkább közgazdász, az igazi meghatározó embere a cégnek, Gates pedig programozó - nocsak, kollega 😊 - nekik ez a terepük. A hardver - legyen szó akár MS beágyazott rendszereket használó termékekrõl - nem a MS világa. Ennyi felé nem lehet szétmenni. De persze, menjenek, nem mi b..unk rá 😄
Érdemes a cikk utolsó bekezdéseit is átrágni. Itt szó esik egy ingyenes Win verzióról, amit ez a nyugodt hangvitelû vezér természetesen azonnal cáfol. Szvsz. az egyetlen igazán ütõs, életképes húzásuk lenne az ingyenes és egyre inkább feljövõ Linux kernel ellenében.
Érdemes a cikk utolsó bekezdéseit is átrágni. Itt szó esik egy ingyenes Win verzióról, amit ez a nyugodt hangvitelû vezér természetesen azonnal cáfol. Szvsz. az egyetlen igazán ütõs, életképes húzásuk lenne az ingyenes és egyre inkább feljövõ Linux kernel ellenében.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Bizony, már nagyon régen, és már most sem bírja a farka!
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Sokat akar a szarka...
"...Steve Ballmer szerint az Apple által gyártott Macintoshok nem igazi számítógépek..."
Ez a ballmer gyerek akkora barom mint egy ház. De mindig ez a dumája, ha konkurenciát lát. Hasonlóan üvöltötte a google vita idején (talán féléve), hogy a "google nem is egy igazi cég".
Ezexerint ennek csak az a valami amit õ szarik.
Ez a ballmer gyerek akkora barom mint egy ház. De mindig ez a dumája, ha konkurenciát lát. Hasonlóan üvöltötte a google vita idején (talán féléve), hogy a "google nem is egy igazi cég".
Ezexerint ennek csak az a valami amit õ szarik.
...csak nem mindig a "jobbat" veszik meg az emberek. Pl. a Pepsi max is csak kóla + édesítõszer (érezni az ízén) mégis megveszik mert a lényeg hogy jó a reklámja "ne izgulj! nincs benne cukor!"
Ha letölthetõ lenne ingyenesen mondjuk a win 98 teljes forráskódja, 1 éven belül az emberek sztem kihoznának belõle egy sokkal jobb op.rendszert, mint most a vista. Optimalizáltabbat, jobban beállíthatóbbat stb..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
"A Die Weltnek nyilatkozó Steve Ballmer szerint az Apple által gyártott Macintoshok nem igazi számítógépek."
LoL!!! 😄 Ez melto nyugta ennek a napnak a vegere... 😊 Es ez az ember szakembernek tartja magat? 😄
LoL!!! 😄 Ez melto nyugta ennek a napnak a vegere... 😊 Es ez az ember szakembernek tartja magat? 😄
"A Die Weltnek nyilatkozó Steve Ballmer szerint az Apple által gyártott Macintoshok nem igazi számítógépek."
Hát persze. Mert õk találták fel az elsõ igazit is nem? <#nyes>#nyes>
Hát persze. Mert õk találták fel az elsõ igazit is nem? <#nyes>#nyes>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ez a szöveget és is nagyon bírom
"Csak ez számít és a kemény munka. Még az sem fontos, hogy mi annak a végeredménye"
szal jöjjön el hozzám rabszolgának dolgozon keményen a vége az lesz hogy belehal a megerõltetésbe de ugysem számít ha kipurcan mert hát nem számít a végeredmény neki
<#vigyor1>#vigyor1>
"Csak ez számít és a kemény munka. Még az sem fontos, hogy mi annak a végeredménye"
szal jöjjön el hozzám rabszolgának dolgozon keményen a vége az lesz hogy belehal a megerõltetésbe de ugysem számít ha kipurcan mert hát nem számít a végeredmény neki
<#vigyor1>#vigyor1>
"Azonban szerinte az Apple nem csinált semmi különlegeset, csupán egymásba integrált néhány meglévõ technológiát és sikerült nekik egy hordozható zenelejátszóból, egy szoftverbõl és egy online szolgáltatásból egyetlen jól mûködõ csomagot létrehozniuk"
ja mert a Microsoft mit is csinál?? Windows is egy össze-vissza lopott fércelt valami-csak egy ó csomag(viszonyítás kérdése-inkább egy dobozos XP mint egy zsák kutyafos)
Blackmail the Universe
"Csak ez számít és a kemény munka. Még az sem fontos, hogy mi annak a végeredménye. Ha tudod, hogy keményen dolgoztál, akkor elõbb vagy utóbb de meg lesz a munkád gyümölcse. A másik fontos dolog a fegyelem. Ez a boldogság két záloga."
<#gun>#gun>
mi ez a nyálas szar szöveg? HÁNYÁS!! Meg attól is, hogy a végén még a vécékefeiparba is beinvesztálnak, csinálnak egy félig kész fost, ami vécékefe de félig mégiscsak egy fakanál, de ott is legyûrik a konkurenciát-mert erre csak a Microsoft képes.. Én alapvetõen békésen megvagyok mind a pingvinnel mind a kicsipuha ablakokkal, de az ilyenektõl komolyan hányingerem van-meg a végén ez a szar szöveg GYYÍÍÍÍ...<#falbav>#falbav>
<#gun>#gun>
mi ez a nyálas szar szöveg? HÁNYÁS!! Meg attól is, hogy a végén még a vécékefeiparba is beinvesztálnak, csinálnak egy félig kész fost, ami vécékefe de félig mégiscsak egy fakanál, de ott is legyûrik a konkurenciát-mert erre csak a Microsoft képes.. Én alapvetõen békésen megvagyok mind a pingvinnel mind a kicsipuha ablakokkal, de az ilyenektõl komolyan hányingerem van-meg a végén ez a szar szöveg GYYÍÍÍÍ...<#falbav>#falbav>
Blackmail the Universe
"Nálunk a családban a fiaim kizárólag Xboxot használnak."
Jah mert ha ps2 vagy gamecube lenne otthon agyon verné öket? 😄
Képzelem ahogy este elengedi öket: Ne drogozatok!Használjatok gumit! És a legfontosab ne nyuljatok a kunkorens gépeihez és konzoljaihoz!!!! 😄
"Azonban szerinte az Apple nem csinált semmi különlegeset, csupán egymásba integrált néhány meglévõ technológiát és sikerült nekik egy hordozható zenelejátszóból, egy szoftverbõl és egy online szolgáltatásból egyetlen jól mûködõ csomagot létrehozniuk"
Ha annyira nem csinált semmit az apple és olyan egyszerü ez akkor MS miért nem csinálta meg pff?
"A vezetõ elismerte, hogy jobban örülne, ha az iPod Microsoft-termék lenne, mivel ez a készülék igazán sikeres."
Jah irigység powah? 😄
Jah mert ha ps2 vagy gamecube lenne otthon agyon verné öket? 😄
Képzelem ahogy este elengedi öket: Ne drogozatok!Használjatok gumit! És a legfontosab ne nyuljatok a kunkorens gépeihez és konzoljaihoz!!!! 😄
Ha annyira nem csinált semmit az apple és olyan egyszerü ez akkor MS miért nem csinálta meg pff?
"A vezetõ elismerte, hogy jobban örülne, ha az iPod Microsoft-termék lenne, mivel ez a készülék igazán sikeres."
Jah irigység powah? 😄
szeriem meg az az egészséges ha egyszerûen a jobbik terméket veszed meg vagy használod nem pedíg egy pl: egy gyengébbet amiatt hogy azt olyan múlti gyártotta ahol te is dolgozol a több millió alakalmazottal egyetemben.
Ha meg tényleg a fiai csak xboxot használhatnak vagy már tényleg egyet értenek azzal a felfogással az meg már agymosás.
Ha meg tényleg a fiai csak xboxot használhatnak vagy már tényleg egyet értenek azzal a felfogással az meg már agymosás.
Említette, hogy neveltetés eredménye.Tehát valószínûleg a gyerekei nem sírtak a ps2-ért, hanem tudatosan az Xboxot választották.
Nem tudom, miért gondolod, hogy szánalmas, ha valaki nem vásárolja meg olyan cég termékét, akinek a piaci magatartását károsnak tartja. Szerintem az ilyet hívják úgy, hogy tudatos vásárló. Az ilyen hozzáállás pont hogy hasznos, mert ez álltal alakíthatod a téged körül vevõ általános értelemben vett környezetet.
Gondolom nem dolgoztál még nagyvállalatnál, pláne nem vezetõként.Mondjuk vezetõ én sem voltam, de számomra teljesen érthetõ ez a mentalitás, és itt nem valami beteges fanatizmusról van szó, még csak nem is reklámszövegrõl.
Nekem az nem tetszik, hogy ezt a gyerekeire is ráerõlteti... AZért nem vehetnek egy ps2-õt vagy egy ipodot, mert az apjuk az MSnél van. Szerintem ez a gáz.
nem ms utálat vagy nem utálatról van szó csak arró hogy azért nem kellenne fanatikusan rajongani egy személytelen dologhoz vagyis egy vállathoz. Meg erõsen kétlem hogy a billiárdos fiai nem gfognak majd a ps3-ra rácuppanni
Amúgy is nevetséges ez a MS utálat.Állítom, ha mondjuk a Panasonicról szólt volna a cikk, akkor abban semmi kivetnivaló nem lett volna, de ha egy MS-os ember mond ilyet akkor az már szánalmas.
Nem értem miért lenne szánalmas.A Voda vezetõjének is valószínûleg vodás a telefonja, a Sony vezetõjének meg Sony a cd-lejátszója stb.
Ha lenne egy nagy céged ami pl. autókat gyárt, akkor te is meg lennél róla gyõzõdve, hogy a te autóid a legjobbak és mindenkit ösztönöznél a vásárlása.És még csak nem is az esetleges plusz profitért, hanem az említett lojalitás miatt.
Ha lenne egy nagy céged ami pl. autókat gyárt, akkor te is meg lennél róla gyõzõdve, hogy a te autóid a legjobbak és mindenkit ösztönöznél a vásárlása.És még csak nem is az esetleges plusz profitért, hanem az említett lojalitás miatt.
Ott a pont 😊 Olyan emberek, akik zsigerbõl utálják az MS-t, eleve meg sem veszik, pedig aztán zsír közük sincs hozzá, és hiszik azt, hogy így most jól betettek nekik.. gondolja ezt egy átlag ember, ez is szánalmas 😊
...ez így bár nem természetes, de mindenütt így van...
UI: Csodálkoznék ha a BMW vezére egy AUDI-val mászkálna... akkor õ is egy majom? <#vigyor1>#vigyor1>
UI: Csodálkoznék ha a BMW vezére egy AUDI-val mászkálna... akkor õ is egy majom? <#vigyor1>#vigyor1>
Ha én PÉLDÁUL egy opel cégnél lennék igazgató, és látnám, hogy a feljebb lévõ beosztottam családi közelében akár egy nem opel állna és is elbeszélgetnék nekik, hogy: "Dehát józsika, most ki az istent reklámozol? Csak nem éhen akarsz hallni?"
Én leginkább azon mosolygom, hogy egy olyan dolgon csodálkoztok, ami mindenütt így van... "nincs - pszt: mert nem szabad lennie - , de ismerem...mert ismernem kell"
Én leginkább azon mosolygom, hogy egy olyan dolgon csodálkoztok, ami mindenütt így van... "nincs - pszt: mert nem szabad lennie - , de ismerem...mert ismernem kell"
Pontosan, ez egy majom, gondolom a fiai is ilyen kardigános majmok.
A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.
"Nálunk a családban a fiaim kizárólag Xboxot használnak. Úgy gondolom, hogy ez egyfajta neveltetés eredménye. Õk is - akárcsak én - lojálisak a Microsofthoz. Apám a Fordnál dolgozott, õ is egész életében lojális volt a vállalatához" - mondta a beszélgetés elején a redmondi konszern vezérigazgatója. "Ugyan nincs a házunkban egyetlen Mac vagy iPod sem, de természetesen ismerem ezeket az eszközöket, elvégre tisztában kell lennem azzal, hogy mit is csinál a konkurencia"
na ez már szánalom jó hogy nem sdzoktak estéként imádkozni a micrisofthoz
na ez már szánalom jó hogy nem sdzoktak estéként imádkozni a micrisofthoz
← ElőzőOldal 2 / 2