A hardverpiacon is meghatározó akar lenni a Microsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legtöbb játék gond nélkül megy átlagos konfigon. Akinek meg nincs pénze jó gépre, az a játékért se fog fizetni.
"Tehát ha ráfordítanak x összeget az optimalizálásra, lehet hogy többet kaszálnak miatta."
Egyáltalán nem biztos, hogy megéri. Szeritnem ez csak akkor igaz, ha egy egész kategóriával lejjebb megy a gépigény.
Igen, de ezeket normális helyeken meg is csinálják. Viszont ennél sokkal több nem fér bele a határidõbe.
Én szivesen körbenéznék meg ha már ott vagyok hoznék szuvenírt. <#nyes>#nyes>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Biztos nagy törés lehetett, amikor apuci megvette neked a gépet sulinetre, és nem ment az alapból felinstallált Linux alatt a Need for Speed éppen aktuális része, azóta pszichoszómatikus rosszullét fog el, ha Linuxos gépet látsz, azért szídod állandóan... :)
(bár abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán láttál Linuxot élõben :)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Csillagjegy: Oroszlán
Életkor: 25-30 között
Neme: lány"
Persze, hogy nõtlen, mivel férjezett... :D
(B.A.: Bocs, magas labda volt ;)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Foglalkozása: programozó
Hobbija: optimalizáció
Családi állapota: nõtlen ;) (?)
Ezzel vitatkoznék. Én még sose éreztem úgy, hogy korlátoz a zárt kód. Pedig az optimalizálás a hobbim.
Persze, de ez idõigényes folyamat, és az idõ pénz (sok pénz).
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
Igazából az összes komoly szereplõ szabadulna a MS-tól, elsõsorban annak piacára pályázva.
Sanyix: manapság leginkább divatos jelszó a gyorsaság fejlesztések esetén. A programozás ma valahogy úgy néz ki hogy kevés idõ alatt, egy minél gyorsabb munkát lehetõvé tevõ fejlesztõi rendszerrel összehegeszt az ember vagy egy team valamit. Egyrészt nincs idõnk még a mezei alkalmazások optimalizálására sem (és érthetõen mi is úgy gondolkodunk, hogy csak azért dolgozunk, amiért pénzt kapunk. Ha megrendelnek egy százezer forintos munkát, nem fogok félmilliósat csinálni)
Másrészt: az optimalizálásnak komoly ellenségei a Win platform zárt forráskodú fejlesztõrendszerei és maga a platform zártsága is => vegyél hardvert :)
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
Ez elméletben szép, de a gyakorlatban nem mûködik. Kell optimalizálni, de csak mértékkel, mivel hogy költséges, idõbe és pénzbe kerül, ami senkinek se jó (neked se). Sokszor olcsóbb a hardvert fejleszteni, mint a kódot tovább optimalizálni.
Egyébként a legtöbb szoftver (a játékok is) remekül megy az olcsó, közepes teljesítményû gépeken is.
"és nem kéne állandóan új alkatrészt venni a géphez"
De, kéne. Mindíg van mire használni a nagyobb teljesítményt.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Manapság divat szidni a microsoftot, mégis windowsrõl csinálja a nagytömeg:)(tisztelet a kivételnek)
Amúgy meg milyen "szánalmas SG cikk"? Ezt mind Ballmer mondta, konklúzió: Ballmer a szánalmas. :)
A microsoft egyetlen terméke, amely képtelen a fagyás jelenségét produkálni az a cég mélyhûtõládája.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
A piaci magatartását én is elítélem a microsoftnak, de nem értem mit csodálkoztaok ezen a fickón.
Az itt írók egyike sem fog egész életében annyi pénzt látni, mint amit õ egy hónap alatt megkeres. Azért van ott, mert ez a dolga, azért mondja ezt, mert egy veszett nagy reklám manegment úgy véli, ezt kell, hogy mondja. stb. stb.
Hogy igazából rossz e a microsoft? Nem hiszem. Évek óta õk gerjesztik legjobban a piacot. Lehet kevesebbet idegeskednél, ha nem lenne vindóz a gépen, de ha nem lenne vindóz, lehet hogy egy 500 mhz-es p2-vel szenvednél otthon...
Mindennek meg van az oka és az okozata...
Viszont az elgondolkodtató, hogy huszon éves gyerekek jobban tudják, mit kell egy dollármilliárdos csávónak nyilatkoznia...
púúúúú
/*WTF?!*/
Mondjuk az iPod tényleg nem egy nagy durranás, de a marketing hatására most ez az "mp3 lejátszó". Szó se róla, egy fekete iPod nanot én is elfogadnék, ha hozzámvágnák, de az a hype ami körülötte megy, az túlzás.
/*WTF?!*/
Minden cégvezetõ errõl álmodik, hogy egy ilyen "felvilágosult gondolkodó" vezesse a konkurens céget. :-)
Hát igen, nekik a vásárolt DOS-ból a lopott grafikus felületbõl, az innen onnal lopkodott kódokból és a felvásárolt cégekbõl nem sikerült egy mûködü csomagot csinálni, de csak szólja le nyugodtan a konkurenciát, ennyi pénzért én is körbeugrálnám a szinpadot.
Képzelj egy meetinget ahol csupa sportos, elegáns huszas-harmincas években járó férfi és nõ gyõzködi Ballmert, hogy a feltûnés nem csak a külsõ, és lehet egyszerû szavakkal is újat mondani.
Brainstorm :)
Bár a fõnöke sem kutya, az is tuti...
Ja, jön valaki Ballmer-koncertre?
tegnap még türmer gyulával is söröztem volna...
de undorító oszt kész
asszem gyûlölöm a fegyelmet
én is kertes házban lakom, kurva sok fûvel, de nem én nyírom:D
Biztosak vagytok benne, hogy annyira jó szakember?!
Gyurcsány is a legnagyobb és egy pici görcs. És kertesházból írok vidékrõl. Csak az szereti a Microsoftot aki benne dolgozik.
különbenis a macintos nem számítógép:D