633
MNASZ Autós Gyorsasági OB
-
#113 Proex Motorsport oldala és rövid beszámoló -
fb2 #112 Elliott ok. Hogy mennyire gyorsan ment: A belso camerat vissza jatszva, a 22. kanyart 158 km\h al vette be (100 hellyett) es a cel ellott 75 meterrel bukott... (F*ck) Az o hibaja volt. Ebbol a kanyarbol 4. fokozatban, a rev-limiter-ben jott ki, mikor valtott 5.be es az ut szelen megcsuszott. De csak annyit, hogy a baleset tortent 75 meterel a cel ellott, es ekkor Elliott volt a 2 perc 10.500 masodperces idonel...... Gondolom be tudta volna fejezni a 75 metert 9 masodperc alatt megha 60 km/h ment volna is... 2.20.00 volt a legjobb ido ha jol tudom. Ez tudom hogy viccess, de mikor en hivtam Elliott mobilejat, o akkor vette fol, mikor eppen a feje tetejere alva vart arra hogy vissza forditsak az autojat... Mikor mondta nekem hogy mi tortent, en azt hittem hogy hulyul velem, mert annyira nyugodt volt. Azt is mondta hogy a magyar nezok, es a palya munkasok nagyon segitokeszek voltak a balesetnel. Meg az eggyik nezo, egy srac meg viccelt is Elliottal hogy felviditsa\megvigasztalja... Szoval ez tetszett neki. Szoval minden rendben van, es remeljuk hogy jobb eredmenyt erunk el Vasarnap. Gratulalunk Lamara Roland nak is! -
#111 -
#110 detto.
A jó eredményeket elérőknek nagy grat, Elliot-nak pedig remélem semmi baja. -
Mik #109 Erősen kezdett a Proex Motorsport csapata a szombati nap első versenyfutamán, ahol Pápai László az ideiglenes második helyet szerezte meg, Szelényi Alfréd az ötödik helyen áll jelenleg, őt Liscsinszky Olga követi a hatodik pozícióban. A futamot az amerikai Ladik Elliot balesete zavarta meg, így Lamara Roland és Hatvani Bálint új rajtot vehetett, Lamara Roland ezt követően állt az élre 2.24 századmásodperc előnnyel.
Remélem semmi gond?! -
#108 Norbi ma megnyerte mindkét futamot! Nagy grat neki! -
Mik #107 Május 18-án, csütörtökön ismét edzésnap a Ringen -
#106 Swiftről biztosan, a Clio-t egyelőre nem tudom, de ha a Heidelberg-ről nem is, akkor az év későbbi futamairól valószínűleg igen -
Mik #105 Misu, lesz belső kamerás felvétel swiftről, clioról? -
#104 össze-vissza :)))
Attól függ hogy mikor fekszem :)
-
fb2 #103 kosz a linket. Ugy latszik a Papai Laci hasonlo motor problemakkal kuzdott mint ahogy a fiam es csapat is. Erre azt ajanlom neki, hogy hivja fol az Ifj. Rabocsi Tibort a www.rabocsiring.hu es biztos hogy o tudna neki megmondani hogy ok hol talaltak a problemakat. Kell feldobni a gepet egy OBD II Code reader re, ami megmondja a pontos hibakat. A mi helyzetunkben egy vezetek forrasztas volt szetszakadva. B-Type, te soha nem alszol, vagy mas time-zone ban vagy? -
#102 HSW és Pápai László beszélgetés -
fb2 #101 Piski, koszonom, atadom Elliottnak. Elliott kulonben csak 16 eves most. Majd Szeptemberbebn lessz 17. Annyit mondok, hogy az auto motorja vegre ott van ahol kellene, jo lett volna a Szombati versenyre is de nem baj. (motor-computer hiba) A be-allitasok sem voltak ott igazan Vasarnap, mert nagyon conzervativan voltak allitva, de es is meg lessz oldva a kovetkezo versenyre. A fiam vegignezte a videojat, es minden nap hiv fel engem mondani, hogy minden percben mikor nezi a videot, uj hibakat talal a sajat vezeteseben... Meg persze azt is lattuk, amit mas versenyzok "Blokkolasnak" neveznek, ami americaban Fekete zaszlot hozna elo...de persze nem americaban vagyunk hanem magyarban. sot: igy a fiam meg kemenyebb is lessz, mikor vissza jon ide, akkor jol leveri az americaiakat. Azert vagyunk itt, mert azt americaban mindenki tudja, hogy az europaiak sokkal kemenyebben versenyeznek. Mondtak sokan nekunk hogy nehez at-alni a forma autokbol (hatso kerek) az elso kerek hajtasra, de nem nagyon halgattuk oket. Most meg kiderul, hogy a finom levaltasokat es finom gaz adast a kanyarbol kifele el-kell-felejteni! Mostmar elhiszem pedig hogy mit mondtakk nekunk. De az is igaz, hogy Tura autobol at-alni Forma autoba meg nehezebb. Az a lenyeg hogy a kovetkezo RING versenyre, a beallitas, es vezetes stylus valtoztatasa utan szeretnenk nyerni 2.25 masodpercet, de 1.800 biztosra. a kovetkezo versenyen (Orfu) viszont el fog dolni hogy kinek van nagyobb golyoja, es ki a gyorsabb barmi elozo gyakorlatozas nelkul... szerintem ez VADALAT LESSZ! -
Piski #100 Kicsot megkésve szólok a témához.
Kint voltam mindkét nap, láttam a futamokat, nagyon örültem, hogy végre elkezdett arról szólni a dolog, amiről kellene.Miszerint fiatalok megmutatják mire képesek és végre tényleg a vezetési tudásé és ügyességé a főszerep.
A 2 márkakupa végeredményének különösen örülök, Michelisz Norbi és Kiss Norbi szerintem oda kerültek végre, ahova valók, innen már tényleg csak a csillagos ég a határ.
Persze a többiek se semmik, Hatvani, Elliot például, de azért érezhetően máshol jár ez a két srác.
És semmiképp se feletkezzünk meg a 15 éves "kislányról" aki formula autóval nyert.
Gratulálok mindenkinek!! -
#99 THE LINK -
fb2 #98 Volt itt egy link az Orfu'i hegyiversenyre, es most nem talalom. Ha valakinek van egy link, kerlek tegyetek fol. Kosz, -
fb2 #97 Sok kepek itt: http://www.duen.hu/ 'fotoalbum' alatt... -
#96 Sok jó kép -
#95 -
#94 Bonyolult es sokszor erthetetlen ez a jog, de valoban jobb a biztonsag:) Volt mar, hogy orias plakatokat azert kellett leszedetni az utcarol, ujra csinalnom, ujra kinyomatni es felrakatni az egeszet, mert egy (zug)ugyved kitalalta, hogy hasonlit rajta egy reszlet egy hires termekre (aminek semmi koze nem volt a hirdetett termekhez!):( Termeszetesen nyert, azert volt az akcio:) Ja, es a Pannon GSM-mel szemben nyert:)) -
#93 jobb ez így, ne legyen balhé
egyébként részben megértem őket, ha tendenciává válik, hogy az utolsó ismétlést követően mindig kirakjuk, akkor elméletileg elképzelhető, hogy potenciális előfizetőket vesztenek amiatt, hogy kiszámíthatóan kivárja XY, amíg mi kirakjuk ezzel megspórolva X ezer Ft előfizetési díjat, de kiváncsi lennék van-e olyan előfizető ma, aki a gyorsasági OB miatt nézi csak a csatornát :-D
Ha Premier League meccseket raknánk ki azt mondom oké, de aki nem akar fizetni az OB-ért az kimegy megnézni a ringre egy versenyt :-D -
#92 Ezt sosem ertettem, ezen mindig kiakadtam:)
Voros Csabaekat regrol ismerem (ismertem:D) - amikor meg kezdtek - akkoriban beszelgettunk errol arrol (akkoriban foleg net:D). De sosem ertettem, hogy miert kell mindent ennyire tul komplikalni?!
Sosem fogja a Sport1 tobbet leadni ezt a musor, nem sok ertelme van az ismetlesenek, es mas TV csatorna sem fogja atvenni, mert annak sem sok ertelmet latom (kiveve a kissebb-nagyobb auitos musorok, akik esetleg reszleteket kapnak belole).
A lenyeg, hogy kiszurtam veled:) Ha nem szolok a jogi dolgok miatt, nem irsz nekik, lehet hogy sosem tudjak meg:)))))))))) -
#91 bárcsak így menne
jelen állapot szerint a fél órás műsorból 2 perc mozgókép anyagot engednek kirakni egy sport1tv logo társaságában -
#90 Fo a biztonsag:) Sot, ha mar levelezel veluk, akkor tolhatnanak a Proex-nek egy kis penzt, es feltoltok az autokra egy-egy Sport TV matricat:)))) -
#89 na sebaj, azért inkább írtam nekik egy levelet :-) -
#88 ezt már benéztük, van már fent sport1-es műsor :-) -
#87 Megprobalom letomoriteni rendesen, de egyelore Mpegben tobb mint 1 giga:) Ha fel akarod rakni, nem art ha a Sport1-et is megkerdezed, nehogy problema legyen belole;) -
#86 fel tudnád rakni valahova?
elvileg felvette Papailaca is, de legyen inkább kettő, szeretném felrakni a műsort a Proex oldalra, mert vannak, akik nem tudják fogni a Sportcsatornákat -
#85 Leszamitva az elso par percet:) Ha lattad, akkor onnan van meg, ahol a szoke csaj oltozkodik:) -
#84 megvan a teljes felvétel? -
#83 Nagyithato:))))
-
#82 Jo volt az osszefoglalo valoban, orulok hogy ennyi idot raszannak (a sok foci mellett:D). Jovoheten Clio:P -
#81 Orfu az eletveszelyes lesz:) Legalabbis, amit a video alapjan lattam, a a hiba nem megengedett luxus, mert azonnali kieses a vege:) Es a kiesest komoly auto toressel egyutt kell erteni:)) -
#80 Szerintem jó kis öszzefoglaló volt:) -
#79 Mivel 'ismeretlen' pálya mindenkinek, ezért én is a túlélésnek alárendelt eredményt mondanám.
Kivéve ha ráérzett a fiad,..mert lehetséges hogy befekszik neki a pálya ritmusa.
De ha nem, akkor a tapasztalatszerzés az elsődleges sztem (autó-pálya-gumi). -
Mik #78 Egy új pálya esetében elengedhetetlen a sok gyakorlás, a többieket is érdemes nézni, hogy hol, milyen íveken mennek, hol fékeznek, stb. Érdemes a jobbaktól ellesni ezt-azt. Egy ilyen közúton azért a legfontosabb szempont a biztonság, hogy az anyagi kár ne legyen jelentős. Mennyi gyakorlás áll a rendelkezésre versenyautóval egy ilyen futamon?
El ne felejtsétek ma 18:30, Sport1, Suzuki Swift Kupa -
fb2 #77 Barkinek van velemenye hogy mi varhato es mi szukseges az ORFU'i sikerhez...? Szerintem kell legalabb ekkora 'sack'
-
#76 Műholdon is előfizuval, UPC, DigiTV, ezeknél alapcsomagban van sport1 meg a 2 is. -
#75 kábelen elő kell fizetni, műholdon lehet, hogy csak a 2-es fogható, de azon is lesz ismétlés az biztos
de ha minden igaz a weboldalunkra fel fog kerülni -
fb2 #74 Sport1 foghato magyarban mindenhol? Tudom hulye kerdes de en nem tudom. Ha lehet fogni, akkor mondom a fiamnak hogy vegye fol... Kosz az info't .