XFire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
WTF?
Remélem lesz bennük annyi gerincesség hogy nem erõltetik rá arra aki nem szeretné az újat használni, mert az új rémes ha így marad ahogy most.
Nem találok rajta semmit.
Nem akarnék 5 év hûség után yutubra menni😊
Na meg jó lenne hogy ha adnának mindenkinek egy ftp elérést a saját profiljához hogy le tudjon menteni cuccokat, ezt díjaznám.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

SzirmosSzisza
:c

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

TheGrinder
"Attention Xfire Users:
On January 31st, the classic Xfire website is coming to an end.
Don't fret, as we have some exciting stuff lined up.
Stay tuned..."

Mikor elinditom az egérkurzor is akad mint állat a desktopon, nem tudok rájönni mi lehet a kinja.

RoboKutya78
na errõl még nem hallottam. ehh
évtizedek óta megy a háttérben és semmi gondom vele.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Van arra valmi megoldás, hogy az XFIRE felzabáljaa a CPU-t, ezáltal játszhatalan(2-3FPS) lesz minden?

RoboKutya78
<#wow1>

DarkSector
Itt csak 1 nagy hiba van amit mondtam is.

AUTOMATÁN tett be az Xfire, ahogy a pokeres gecibe is meg valami Clans gecibe...nem én léptem be...kilépni meg nem lehetett pikk-pakk...

Ezért volt idegesítõ.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

RoboKutya78
Egész egyszerû, mi a cucnak veszel fel bárkit is barátnak fõleg olyat akit nem ismersz eléggé? Ha meg felvetted és nem kóser a csóka töröld a barát listából. Ennyi gond megoldva. Illetve az üzenetfogadást átteszed csak barát módba, ha jól tudom van rá lehetõség.
2005 óta minden nap aktív voltam vagyok rajta, semmi gondom sincs vele, rengeteg videó képet tárolok rajta.
Max csak akkor lesz ha ezt a szar béta desingt akarják majd választási lehetõség nélkül rám erõltetni. Annak örülnék ha lenne ftp hozzáférésem rendes kapcsolattal a profilomhoz hogy mindenrõl biztonsági másolatom lehetne.

DarkSector
Hát nehéz visszafogni magam 2 hónap baszakodás után.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

RoboKutya78
hát te se vagy 100. asöcsém ezzel a stílussal amit ide böffentettél én is letiltanálak.

DarkSector
Nem elég hogy felbasz még törölgeti is a kommenteket.
Hú de felkúrja az ilyen stílussal az agyam. <#falbav>

DarkSector
Ez a kis köcsög Kríszhádé gecigyerek az xfire-n töltögeti a faszkalap videóit, erre felirtam neki hogy pucolja ki magát a picsába mert kibaszottidegesítõ hogy naponta 5x beugrik hogy valami gyopár videót megint feltöltött mert nincs más dolga a gyereknek, és takarodjon a gecibe.

Erre a kis taknyos letiltott hogy ne tudjak írni neki.
Gratula.
Szétbazsnám a száját csak tudnám ki a faszom az.

RoboKutya78
akkor fotó és tedd fel a kérdést a megfelelõ fórumban mert én kifogytam <#nemtudom>az ötletekbõl nekem 2005 óta tökéletesen mükszik semmi gondom nem volt.

Cicaaa
nem

www.metin2pic.mlap.hu (L)gamerkiller(L)

RoboKutya78
esetleg valami egyéni konfigolású windowsod van?

Cicaaa
Szia,

1:a skin mappában ugyan az van mint másoknak
2: az van beállitva
3: a frissitésel együtt töltöttem le
4:sokadik reinstallon vagyok túl, mind különbözõ helyrõl letöltve

RoboKutya78
1.Lesd meg a program skin könyvtárát nincs e benne olyan téma ami bezavarhat.
2. nézd végig nincs e valami elállítva a rendszer-->spec rendszer-->Teljesítmény fül alatt tedd be a windows állítja be parancsot.
3.Nézd meg nincs e valami új frissítés a progihoz.
4 reinstall talán helyrehozza.

Cicaaa
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy amikor futtatnám az Xfire-t, csak egy fekete négyzet jelenik meg a helyén...
Win7 Home Premiumom van 64-bit.
(tûzfalnál kivételként szerepel, kompatibilitást is próbáltam, akkor nincs feketeség,de ugyanúgy nem válaszol)

RoboKutya78
Srácok van valami megoldás arra a dologra hogy a saját profilomból ki tudjam menteni egy bizonyos játék fénykép albumát?
Nem egyesével kattintgatva, hanem az egész kép gyûjteményt. Próbáltam a FlashGotot azt ne ajánld.

Cicaaa
nem tudom hol tudom megnézni, kerestem de nem találtam, a legújjabb nod van fenn:S

Wreck86
Nézd meg a Nod-ban, lehet blokkolja az indulását.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Cicaaa
Sziasztok, egy olyan problémám lenne, hogy feltettem az xfiret, mûködött rendesen amíg nem jött a frissítés, újratettem, a Nodot kikapcsoltam, mert nem tetszett neki a telepítõ fájl. Feltelepítettem, de azóta ha ráklikkelek az ikonra nem hozza be a programot, valakinek valamilyen tipp, hogy mit csináljak vele?😊

DarkSector
Miért van hogy nem akar feltelepülni az Xfire music plugin???

RoboKutya78
X firevel rögzített videó?
Ha igen próbáld meg késõbb feltölteni elõferdül hogy vasárnaponként tartanak szerverkarbantartást és talán azért nem enged.

Csáó!!!

Nem tudok egy ideje fél percesnél hoszabb videót feltölteni.Mindig erre hivatkozik :

-413 Request Entity Too Large-

Bedobtam x-fire oldalon és rákerestem ,de szart se talált 😞 mi lehet a bibi?
VWfan
Ott mind pipa.

Nincs bekapcsolva az értesítés az Eszközök/Beállítások/Notification Alerts-be valami.
VWfan

VWfan
Sziasztok! Ez a hiba mitõl lehet? (64bit win7)

RoboKutya78
de be se lehet loggolni honlapra a profilodhoz.

Idõgépet nekem is küld már el légyszíves 😄 , én is akarok ennyit játszani 😄

Ryder62

Xfire statisztikám XD

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Bugi Misi

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Bugi Misi
off
a youtube-t vissza lehet állítani régire(magam is úgy tettem)

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Ryder62
Megnéztem. Beírtam googleba hogy xfire, rámentem, és egy új , béta oldalt jelenített meg. Pl itt a profilom bétában. Sztem kicsit béna, mert a réginél minden adat az oldalon volt itt meg össze vissza kell klikkelgetni hogy megtalálj valamit.
Úgy látszik ez a divat mostanság, a youtube is bénább, átláthatatlan lett.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

RoboKutya78
xfire és msn közt is van egy kis idõcsúszás, szerintem természetes dolog.

Sziasztok, a Facebook profilt ha bekapcsoljátok, nálatok is sok az idõeltérés. Pl. üzenetek fogadásakor?
RoboKutya78
Srácok másnak is gondja van a megjelenítõ nevével az xfireben vagy csak nekem nem stimmel az elsõ betû a nevembõl nem látszik bármit is csinálok vele.Az utolsó frissítés óta ilyen a neven.Hiába teszek elé egy spacet nem változik.

RoboKutya78
Vagy én vagyok a láma és nem megy a star treck online videó fotó rögzítése vagy mi a helyzet?
Nemrég még ment a dolog most mi a szösz van?

SzirmosSzisza
Added support for Korean IME in Xfire In-Game
Updated Xfire In-Game hooking code (NEW_INPUT_SYSTEM flag). This should fix various different issues in a lot of games.
Fixed bleed-through issues in some games. More to come soon.
Xfire now shows in your taskbar when activated.
Minor fixes

Ideje volt 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Bugi Misi
a-a akárhogy írom bétásra visz

DarkSector
a www hinyzik szerintem a könyvjelzõd elejérõl....

Bugi Misi
engem meg a bétásra azért kérdezgetem mi a tök van😄

DarkSector
Érdekes, ha én rányomok a www.xfire.com könyvjelzõre akkor oda visz.

Bugi Misi
mert oda vitt amikor rányomtam a sima xfire.com-ra

DarkSector
oks de a link amit adtál mégsem az. 😊

Bugi Misi
mivel könyvjelzõk közt van elég régóta azért x-fire.com-ra mentem...

DarkSector
www.xfire.com

te meg a
beta.xfire.com-ra mentél.

Bugi Misi
nekem ez jön be ha rámegyek Link