1000
XFire
-
donoki #39 hát akkor nem tom :S -
kopo #38 Engedélyezve van. És nincs Win tűzfal. -
donoki #37 hmm..
ellenőrizd a tűzfalad, és ha nincs engedélyezve engedélyezd! -
kopo #36 Igen , de ami másnak nem hiszem, hogy elfordulna, hogy kiírja 'Error to connecting to server'. -
donoki #35 mindenkinek számol! -
kopo #34 Sziasztok!
Amikor 'LOGIN'-olok X-Fire vel akkor kiírja h 'Connecting to Server' és 60-tól számol vissza. Mi ía gond? -
donoki #33 hát megmondom neked őszintén h én ilyne problémával nem taliztam :S sajna én nem tok segíteni.. -
donoki #32 Servers -> katt jobb gombbal a favoritshez vagy arecently visitedhez és ott van h add custom ip to favorits! -
#31 ip-re hogy keresek rá? -
Beni521 #30 hogyan? -
Beni521 #29 DE JÓ H ILYEN TOPIK IS VAN! szóval azt írja ki cstlakozáskor h tűzfal hiba (vagy mi) miatt nem tud cstlakozni. a tűzfal pedig tegnap még felengedte a netre szegény pici X Fire-t, de akkor most mért nem? sőt, jobban érdekel h mi a megoldás?
-
donoki #28 azt sehogy =)
de ott van h raw server info -> shortversion -> 1.3 -
Laury #27 és azt hogy állítom be , hogy 1.3?
-
donoki #26 ottvan h Servers / CallfodUTy2 / és ott lesz jobb oldalt a cuccok! -
Laury #25 az xfire - ban hogyan tudom beállítani az adatokat , (minta a "the all seeing eye " ban pl : mods , friendly fire meg ijenek) köszi -
Laury #24 mind 1 sikerült
-
Laury #23 a lényeg : nem tudok belépni , beírom a jelszót , és a nevem , rákattintok a belépésre, és a helyett hogy belépne , elkezd visszaszámolni
-
donoki #22 ebből nem tom megállapítani! -
donoki #21 hát nem tom.. -
Laury #20 mit csináljak? -
Laury #19 hello
feltelepítettem az xfire - t és 1gyszer beléptem
azóta nem tudok
mikor belépnék , elkezd visszaszámolni(60 tól , és semmi) -
donoki #18 háát nem tom..
mikor regeltetek? -
Medivh #17 -
Medivh #16 hello! tudna nekem valaki segíteni? nem sikerül felvenni a haverom. elküldöm neki azt az ímélt, hogy fogadjon el, meg minden, de egyszerűen sose kapja meg. már próbáltam azt is , hogy én kapok, de nálam sem lett eredmény :S. mi lehet a baj? -
donoki #15 hahóó
motmár jó az xfirem :) -
donoki #14 a CoD2-nél hol is van ilyen?
van msn-ed?vagy myVIP-ed? -
donoki #13 name?:S -
#12 egyszerűen a serversben az all-t választod és a name szerint kéred a refresh-t
rögtön a magyarokkal kezdi -
donoki #11 vki írjon már :S -
donoki #10 még mndig nemjavult meg :( -
donoki #9 Nem tudja vki hogy tudnám azt megcsinálni hogy a my coutry-n magyar szervereket muatsson?
Mert nekem norvég szervereket hoz ki! -
donoki #8 Na kir!
Megjavítottam mert eddig nem talált egy szervert se :D
Lekellett uninstallálnom a GameSpy-t meg az ASe-t :O -
donoki #7 Hát én is eddig ezt használtam! De most a cod2es új klánomba ezt használjuk és ezerrel jobb!
Igaz egyszerű az ase de szar :D -
Thanatos #6 én pl csak azért használom ezt mert valamiért ase nem megy, megprobáltam vele mindent de halott ügy :/
ez emg tökéletesen kidobja szervereket ráadásul haverokkal is könyebb igy összefutni szervereken :) -
#5 Hát ja, arra meg ott a TS ^^ -
FLeK0 #4 kockaméter
szerverkeresésre elég gyenge program, de ha nem csak cs-s netbarátaid vannak (arra ott a friends) akkor hasznos, mert elérheted őket játék közben is. -
#3 Ez annyi, hogy megmutatja, hogy milyen néven jáccol, meghogy mennyit... ^^ -
#2 SZERINTEM az All Seeing Eye a legegyszerűbb, és a legjobb az ilyen "szerverkereső" programokban ! -
donoki #1 Hello!
Én most kezdtem el használni ezt a szerver fiyelő monitort!
Weboldal: XFire
Itt egy kép róla: