1000
XFire
-
#79 ja, ez a szerverekre vonatkozik. sry.
akkor passzolom, de valami ilyesmi gond lehet nálad is. -
#78 * Why does my game server show up in Xfire as the wrong country?
We use the database from http://ip-to-country.webhosting.info/ which is updated about once a month. If you find an IP address that is displayed incorrectly in Xfire, you may want to report it in the IP-to-Country Bug Report forum. -
bangyika #77 sziasztok! Problémám a következő lenne. Mostanság olyat produkál az xfire-m, hogy a szűrőbeállításoknál kiválasztom a my country-t és nem az én országomban keres. Nem nyúltam semmi beállításhoz. Eddig jó volt. Szerintetek mi lehet a baj. Kérem aki tud segítsen. Köszike. -
donoki #76 jah.. azok csak single illetve az alap xp játékok... szal annak nincs multija vagy nem kompatibilis a multija. -
baluro #75 az első képen látszik, hogy csak a cod van ott
a másodikon viszont látszik, hogy sok játékot felismer, azoknak a szervereit hogy tudom megnézni? -
baluro #74 erre gondolok:
-
donoki #73 nemtom -
baluro #72 Nos, már korábban is megemlítették ezt a problémát: az xfire nekem is csak a cod1 és cod2 szervereket mutatja, holott a tools-->options-->games-nél egy csomó másikatfelismer.
Emellett olyanokat jelöl nekem barátnak, akikről életmben nem hallottam. Ezek miért vannak?
Nem lehet, hogy ütik egyást ase-val?
help pls -
donoki #71 nemtudom :S -
Laszlou #70 HI. Hogy lehet az xfire-ban servert keresni, ha a server nevében szereplő szóra akarok keresni, pl. "sniper", de ez a szó, nem a server nevének eleje? -
donoki #69 majd orvosolják... -
#68 xfire honlapján írják. állítólag összeakad a két progi vagy mi. -
donoki #67 jah, ezt csajoknak csinálták, mert már ahogy tudjuk elég sok csaj játszik online on! -
#66 Kíváncsi vagyok mennyit fizethetett érte a T-Mobile... -
Cat 02 #65 új oldal skin nem kicsit ronda :D -
donoki #64 lol, nem tom mi az összefüggés :D -
#63 végre műxik a statisztika:) ha be van kapcsolva a Fraps, akkor nem mér. -
donoki #62 lol :S -
#61 wooowww, unokatesóm statját már méri (COD:UO). de az enyémet még nem :( -
donoki #60 jah -
#59 az mindegy, csak az UO-nak legyen -
donoki #58 jah, cod2nek sincs pedig kivan irva :D -
#57 htx, akkor remélem minél előbb kész lesznek vele. -
donoki #56 nekem se csinál mÉG, mert még alakitgatják, még nem kész teljesen , asszem mégcsak JA3 mnál müxik! -
Cat 02 #55 sztem sehogy :) -
#54 Nem tudja valaki, hogy az xfire honlapján lévő Game Statistics, hogy működik? Mert nálam COD:UO-ban csak a játékidőt méri, statisztikát nem csinál. -
donoki #53 ottvan a weboldalján (www.xfire.com, hogy támogatja e vagy nem -
Cat 02 #52 hali lenne egy kérdésem
valamelyik játékokban nem jó a scrool+x és nem is írja ki ha vki ír
5let? -
donoki #51 Itt megnézheted , hogy milyen játékokat támogat az xfire!
jelek magyarátzata (angol):
= One-Click Join enabled One-click join enables you to join a friend's game simply by selecting his name in the friends list and clicking the "join" button. (No more cut & pasting server IPs!).
= Xfire In-Game enabled. Xfire In-Game enables you to send and receive messages from inside games without having to minimize (Alt-Tab) the game window. You can also bring up the Xfire menu and initiate conversations by pressing Scroll Lock + X.
= Xfire Game Lobby enabled. Xfire's game lobbies enable you to create a lobby outside of a game that your friends can join easily. Once everyone is ready, the host can simply click the "Start Game" button, and everyone will be launched to the in-game lobby simultaneously. -
FuckeR19 #50 Hy alll. Az lenne a gondom h csak cod szervereket látok vele. Beállitásoknál hozáadtam más játékot is de azokbol nem lát szervereket. Valamit kell még állitani ? -
amadeus1992 #49 Hy lenne 1 olyan kérdésem hogy az X-fire-val valami nem kóser ezér' kérném hogy aki bármi távsegítséget tud nyújtani közölje velem az alábbi címen.:[email protected]
(a probléma eredete ,hogy a gép nem jelöli meg a feltelepített játékaim
internetes szervereit.:pl Stronghold Legends,Imperial Glory, Age of Empires 3. Várom a tanácsokat THXTHX.Boldog és rendőrmentes márc.15.-ét
-
#48 http://www.game-monitor.com/
Ez egyszerübb. -
donoki #47 ...
De hol?? -
#46 amit mondok azt kéccer hallom -
donoki #45 mi visszahangzik? :D -
#44 vízhangzik ha a haveromnak beszélek mit csináljon a haverom??????
-
donoki #43 link pls a plusrol :) -
FLeK0 #42 Xfire Plus Music Plugin - Shows your currently playing music in your Xfire Status.
Xfire Plus Multi-IM - Chat in Xfire with your MSN buddies, show them your game, and even talk in-game!
Xfire Plus CXS (Custom Xfire Sigs) - Create a custom Xfire Signature with your own background, avatar, and other information. -
#41 ja ez a +-os izé valami music erre vagyok kiváncsi!? -
#40 Csá all mire jó ez az xfire plus?