1000
XFire
  • TDC Geronimo
    Nálam ugyanez van egy pár napja feltelepített update óta. Nem vágom mitől de tényleg idegesítő -.-
  • Cat 02 #359
    Nekem is szarakszik.
  • Legend Killer
    miafasz van xfireel? nem enged be, előbb még jó volt.
  • Yamada89
    Császtok nekem az lenne a gondom hogy bármelyik telepítet játékot elindítom játék közben írnék xfire-en de mikor beírom a szöveget nem küldi el...már végignéztem beállításokat de semmi...pls help mert már nagyon idegesít:D
  • Cat 02 #356
    Próbáld IE-vel, nekem se sikerült még elindítani.
  • kakadara
    Hi! Van egy gondom amikor streamet neznek x firen pl http://www.xfire.com/live_video/mindpolice/ es engedelyezem neki amit ker aztan meg a chatet latom h mit irnak meg iesmek de a video helyen csak enyit latok Loading live video stream
  • Doom 4
    Hali! Az új közvetités funkciót hogy lehet használni?
  • DarkSector
    Ez a gond a feltöltött videókkal!!!!
    Miért van ez?
    Belassulnak a feltöltött videók!!!
  • DarkSector
    eddig is ugyanugy defaulton volt.
    tutira codek, mert észrevettem, hogy nagyfelbontású videóknál is beszaggat, ha nem jot teszek fel.
    és röhely, de amit rögzitek eredeti felvételt, azt meg mp classic futva játsza le, és ha a media player-el nyomatom, csak akkor folyamatos...:D
  • darkcyberxeno
    Még egy ötletem van Xfire-höz. Próbáld meg esetleg az Xfire Videórögzítés beállításainál átállítani, hogy hány FPS-sel rögzítsen valami más értékre, illetve a kép méretet. Lehet, ha kisebb értékre állítod ezeket, akkor jó lesz. (De azt is megpróbálhatod, hogy pont, hogy nagyobbra állítod, mert ahogy látom a géped erős.)
  • DarkSector
    huh
    win 7 eddig jo volt.
    aztán elbaszodott.
    probálkoztam win7 kodeck packkal, ott a filmek akadtak.

k-lite-nél az xfire-t probáltam és lassúak amiket konvertál.:SSS
  • darkcyberxeno
    Helló. Szerintem az valamiféle codec probléma lehet. Nem tudom milyen oprendszered van meg milyen codekek, illetve codec packek vannak fenn a gépeden, de esetleg próbálj a codec packed beállításainál engedélyezni vagy letiltani párat, hátha segít. Nekem is voltak hasonló problémáim vele és ezzel szórakoztam, de pontosan nem tudom, hogy mit állítottam be. Sok sikert!
  • DarkSector
    Hááát ezt nem vágom az xfire most meg ha lekodolok egy videótt, akkor az olyan lassú lesz lejátszáskor, mint a bullet-time lenne DDDDDDDDDDDD
  • DarkSector
    hol tárolhatja az xfire vajon a game support letöltése után azokat az ikonokat, amiket a játék közbeni felismeréskor használ?????
  • DarkSector
    Komolyan mondom hogy beszarok.

tegnap még fent volt a listán a killing floor és az x-men origins.

most hogy frissitettem x-et baszom mind a kettő eltűnt a nem telepitett játékok listájáról loooolll

Ez meg hogyan?
  • Cat 02 #345
    Azt nem tudom.

Total War: Empire-t nem látta xfire, átírtam a dolgait és ment vele minden, látta és chat/videófelvevés is volt.
  • DarkSector
    ezt nem vágom ezzel tudok majd vidiket meg képeket tenni xre ahhogy játszok???
  • Cat 02 #343

[5759]
    LongName=Dark Sector
    ShortName=dsctr
    LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Valve\Steam\InstallPath
    LauncherExe=steam.exe
    DetectExe=steamapps\*\dark sector\DS.exe
    Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% -applaunch 29900 %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
    InGameRenderer=D3D9
    InGameFlags=USE_PRESENT|ENABLE_MOUSE|USE_DINPUT_MOUSE

esetleg a Launcher.exe-t átírhatod másra, a detect exe-t meg feles, hiszen már látja neked
  • DarkSector
    nah ezt akartam felismertetni e:

• DarkSector
    nem.
    konkrétan most a darksector-t akartam betenni x-be, de ugye steamgeci verzio kellettt volna.
    hát bameg most a listán megjelenik
    de semmi ingame funkcio nincs benne.

kénytelen vagyok videót csinálni külön lejátszóval, és ugy feltenni

de szar az életem....

ezt nem vágom kurvára, hogy miért csak a steamest veszi be a xfire??????
  • DarkSector
    miért?
    ez nem az
    nekem eredeti játékot nem ismert fel ember (nem steamen vettem....)
    és utána sikerült de a funkciók nem müködnek benne....úgyhogy lófaszt nem értem el vele.
  • Cat 02 #339
    "Bár át lehet írni könnyedén h jelezze a warezt is" :)
  • Thanatos
    ebbe mi a kalózkodás? ő csak azt írta meg lehet oldani steam nélkül is, az nem jelenti azt hogy nem vette meg...

amúgy meg meglepődnél mennyire az, ha a warez nem lenne megtűrt dolog az sg-n már rég kihalt volna, és ezt a modik / a tulaj is nagyon jól tudja...
  • terribad
    de ez nem kalózfórum
  • DarkSector
    arra hogy meg lehet oldani.
  • Cat 02 #335
    Mire gondolsz ? ^^
  • DarkSector
    nem
    ebben iszonyat tévedsz
    :D
  • Cat 02 #333
    Steames játékokat csak akkor fog jelezni ha steamed is van, mivel azokat csak azzal lehet elindítani ^.-

Bár át lehet írni könnyedén h jelezze a warezt is
  • Tower Guard
    steam
  • Tower Guard
    Na bakker. Sok játékot csak akkor jelez ki az xfire ha stemed is van. Vagyis ha eredeti.... miért van ez?
  • DarkSector
    lolthx zsir vagy.
    más eddigi hibák is megszüntek :D
    pl már megint sikerül megjegyeztetnem vele az egyéni állapotomat
    :D
  • DarkSector
    THX
  • Jaffa 2843
    megnyitsz egy chat ablakot azt oda beirod hogy /forceupdate
    aztán xfire restart, frissit és talán jo lesz
  • DarkSector
    vagyis?
  • Jaffa 2843
    próbáld force updatelni
  • DarkSector
    istenem a windows 7-nél nem látom a mellékablakokat!!!
    Valami plugin kell???
  • Gados Alex
    csá all szeretnék valamit kérdezni hogy miért nincs játék info és miért nem enged fel dehova a call of duty 2 nél?:S
  • Gados Alex
    Császtok!lenne egy olyan kérdésem az xfirevel,hogy bejelentkezek és nem irja kia szervereket meg a játékinfot se és azt szeretném meg tudni hogy ez mér van???ja meg még azt is kiirja nekem hogy(A szerver nem válaszol a lekérdezési kérelemre)ez mért lehet most váltosztatunk nagyob csomagra és azota nem jo!! ez mért van hogy nem jo ???elöre is köszi a választ. Császtok.
  • Okay82
    Pontositok! Neten tudom a profiljánál megnézni h mivel játszik de ennyi,de az xfire listán nincs igy nem tudom az IP-t.Hogy lehet ezt kideriteni?
  • Okay82
    Hali!
    A barátaim barátai feltünését lehet valahogy szabályozni?Én olyan emberre lennék kiváncsi aki ezen a listán nincs rajta.Csak azt tudom megnézni hogy milyen játékkal,de az is kéne hogy melyik szeveren.
    Köszi!