488
Winning Eleven 10 / Pro Evo Soccer 6
  • Csabesz6
    3-as ppf-omaticom van nem tettem rá más peccset de a fájl méret nekem:4.194.302.
  • Stairan
    Mekkora az iso pontos mérete bájtban?4.442.357.760, ennyinek kéne lennie, hogy jól rá tud rakni a fordítást.Raktál bele valami más patchet is?Előszőr minig a Fernando-s fordítással kezdjed!Hányas verzió a ppf-o-matic-od?
  • Csabesz6
    jovan ezt megoldottam VISZONT:feltettem rá ezt az angolosítást----elindul a játék---fasza mondom angol----erre nem lép be a menübe pedig előtte minden stimmel.mi lehet a baja? lécci segítsetek mert már 3 dvd-m bánja
  • Csabesz6
    énmeg aztat nem értem hogy a ppformaticom nem ismeri fel az iso-t mert kéne az angolosításhoz (can't open the iso----ezt irja) valami ötlet? mert hát japánul.....de amugy jo a játék
  • Solidus
    Nem tud valaki olyan patcht a játékhoz (Fernando V3 megvolt,szal angol,csak a Realban 2 név japcsi maradt... :DD) ami az angol német francia ligának a mezeit eredetivé varázsolja,mint a PES5-nél a vega vagy PESX patch?Vagy még annyira friss a WE10 hogy nincs hozzá ilyen kiforrott patch?Egyébként a játék tetszik(csak a patch hiányzik :( )Jó lett a játékosok mozgása,tetszik a nippon challenge :DDD,meg az egész játék ismét nagyon jóra sikeredett.Előre is kösz a válaszokat!
  • Csabesz6
    már sikerült megoldottam total commanderrel azé köcce
  • Stairan
    Valószínűleg FAT32 fájlrendszeres vinyóra akarod kicsomagolni, az nem tud 4 gb-nál nagyobb fájlokat kezelni, próbáld NTFS fájlrendszers vinyón!
  • Csabesz6
    figyuka help!!!!
    leszettemn a winning10-et és amikor kiakarom csomagolni a rar.-t(benne van az iso),akkor aszt irja ki a kicsomagolás 96,97%-ánál hogy nem tuggya megcsinálni mert 4 GB fölött van.mi lehet a gond?szabad helyem több mint 6 giga
  • shevy
    most nekem KM patch van, egész jó
  • Fyrex
    vki megtudja mondani annak a számnak a címát ami az intro alatt megy?
  • roberto0915
    jó! :)
  • zoral1000
    miért nem irtok ?
    irjatok légyszi milyen a játék
  • Fyrex
    elnézést ha lerohantalak de 1 hszt kellett volna visszaolvasnod
  • mila69en
    :DDD lol na megnézem

másik patch nincs estleg valami olyan ami tartalmazza a jonboyo és a fernandót is meg ad még valami extrát
  • shevy
    szerintem szedd le a jonboyo patchet, abban vannak új labdák stadionok, stb, meg persze a fernando patch is benne van a jonboyoban
  • mila69en
    ja lool megis feledkeztem róla hogy mán leszettem:DDD

/nézi
  • fanatifo
    jójó oké ezt nem tudtam lehet normálisan is
  • Fyrex
    grrr

Fernando patchet leszeditek abba minden benne van mondom!!!!!!!!!
  • fanatifo
    de leírnád pls hogy melyik patch kell ehhez a részhez és hogy pontosan mi ennek a menete?
  • shevy
    ppf-omatic nevezetű progi kell, 5 mp a patchelés
  • mila69en
    na igen ez engem is érdekelne sosem peccseltem ps2 játékot:) csak fogom azt felül irom? vagy van valami speciális módja? kell hozzá valami progi? isobuster vagy valami ilyesmi?
  • fanatifo
    és ezeket apatcheket hogy kell berkani a játékba?
  • mila69en
    áhh angol? thx:DDD
  • Fyrex
    van hozzá angolosító patch keress rá gugliba hogy Fernando V3 WE10 vagy ilyesmi

szóval a Fernandó féle V3 patch kell neked :)

igen ps2n toljuk, csak arra van még
  • mila69en
    nah asszem leszedem én is:DD úgyis má nagyon poros a ps2-m:D azon toljátok ti is nem? mert gonodolom pc-re még nem igen vanik őőőő de csak japán nyelven van?:((((
  • Fyrex
    nem pont a szélről való beívelésre gondoltam hanem csak simán ha sprint nélkül ívelsz előre, az a mozdulat nagyon jó lett

ill. a gyorsan elvégzett szabadrugás
  • fanatifo
    a beívelés nagyon jólett ebben a részben meg az hogy utólag kaphatsz sárgalapot nagyon bejön
  • Fyrex
    igen de új mozdulatok nagyon faszák

főleg az ívelés
  • mila69en
    mint mindíg:DDD
  • fanatifo
    énmár egy hete letöltöttem nemsok változás max a mozgásokban de különben megint fasza lett!
  • báttyó02
    nm
  • suncee
    okes sorry és báttyó THX!
  • báttyó02
    ment pár torrent link
  • Fyrex
    nem fog neked dobni senki reges oldalról, nyilvánosról meg teis megtalálod

és nem kell a warez :)
  • suncee
    nagyon szivesen kiproszalnam ezt!
    megkoszonnem, ha vki dobna nekem egy torrentet privibe