488
Winning Eleven 10 / Pro Evo Soccer 6
-
#48 3-as ppf-omaticom van nem tettem rá más peccset de a fájl méret nekem:4.194.302. -
#47 Mekkora az iso pontos mérete bájtban?4.442.357.760, ennyinek kéne lennie, hogy jól rá tud rakni a fordítást.Raktál bele valami más patchet is?Előszőr minig a Fernando-s fordítással kezdjed!Hányas verzió a ppf-o-matic-od? -
#46 jovan ezt megoldottam VISZONT:feltettem rá ezt az angolosítást----elindul a játék---fasza mondom angol----erre nem lép be a menübe pedig előtte minden stimmel.mi lehet a baja? lécci segítsetek mert már 3 dvd-m bánja -
#45 énmeg aztat nem értem hogy a ppformaticom nem ismeri fel az iso-t mert kéne az angolosításhoz (can't open the iso----ezt irja) valami ötlet? mert hát japánul.....de amugy jo a játék -
#44 Nem tud valaki olyan patcht a játékhoz (Fernando V3 megvolt,szal angol,csak a Realban 2 név japcsi maradt... :DD) ami az angol német francia ligának a mezeit eredetivé varázsolja,mint a PES5-nél a vega vagy PESX patch?Vagy még annyira friss a WE10 hogy nincs hozzá ilyen kiforrott patch?Egyébként a játék tetszik(csak a patch hiányzik :( )Jó lett a játékosok mozgása,tetszik a nippon challenge :DDD,meg az egész játék ismét nagyon jóra sikeredett.Előre is kösz a válaszokat! -
#43 már sikerült megoldottam total commanderrel azé köcce -
#42 Valószínűleg FAT32 fájlrendszeres vinyóra akarod kicsomagolni, az nem tud 4 gb-nál nagyobb fájlokat kezelni, próbáld NTFS fájlrendszers vinyón! -
#41 figyuka help!!!!
leszettemn a winning10-et és amikor kiakarom csomagolni a rar.-t(benne van az iso),akkor aszt irja ki a kicsomagolás 96,97%-ánál hogy nem tuggya megcsinálni mert 4 GB fölött van.mi lehet a gond?szabad helyem több mint 6 giga -
#40 most nekem KM patch van, egész jó -
#39 vki megtudja mondani annak a számnak a címát ami az intro alatt megy? -
#38 jó! :) -
zoral1000 #37 miért nem irtok ?
irjatok légyszi milyen a játék -
#36 elnézést ha lerohantalak de 1 hszt kellett volna visszaolvasnod -
#35 :DDD lol na megnézem
másik patch nincs estleg valami olyan ami tartalmazza a jonboyo és a fernandót is meg ad még valami extrát -
#34 szerintem szedd le a jonboyo patchet, abban vannak új labdák stadionok, stb, meg persze a fernando patch is benne van a jonboyoban -
#33 ja lool megis feledkeztem róla hogy mán leszettem:DDD
/nézi -
fanatifo #32 jójó oké ezt nem tudtam lehet normálisan is -
#31 grrr
Fernando patchet leszeditek abba minden benne van mondom!!!!!!!!! -
fanatifo #30 de leírnád pls hogy melyik patch kell ehhez a részhez és hogy pontosan mi ennek a menete? -
#29 ppf-omatic nevezetű progi kell, 5 mp a patchelés -
#28 na igen ez engem is érdekelne sosem peccseltem ps2 játékot:) csak fogom azt felül irom? vagy van valami speciális módja? kell hozzá valami progi? isobuster vagy valami ilyesmi? -
fanatifo #27 és ezeket apatcheket hogy kell berkani a játékba? -
#26 áhh angol? thx:DDD -
#25 van hozzá angolosító patch keress rá gugliba hogy Fernando V3 WE10 vagy ilyesmi
szóval a Fernandó féle V3 patch kell neked :)
igen ps2n toljuk, csak arra van még -
#24 nah asszem leszedem én is:DD úgyis má nagyon poros a ps2-m:D azon toljátok ti is nem? mert gonodolom pc-re még nem igen vanik őőőő de csak japán nyelven van?:(((( -
#23 nem pont a szélről való beívelésre gondoltam hanem csak simán ha sprint nélkül ívelsz előre, az a mozdulat nagyon jó lett
ill. a gyorsan elvégzett szabadrugás -
fanatifo #22 a beívelés nagyon jólett ebben a részben meg az hogy utólag kaphatsz sárgalapot nagyon bejön -
#21 igen de új mozdulatok nagyon faszák
főleg az ívelés -
#20 mint mindíg:DDD -
fanatifo #19 énmár egy hete letöltöttem nemsok változás max a mozgásokban de különben megint fasza lett! -
#18 nm -
suncee #17 okes sorry és báttyó THX! -
#16 ment pár torrent link -
#15 nem fog neked dobni senki reges oldalról, nyilvánosról meg teis megtalálod
és nem kell a warez :) -
suncee #14 nagyon szivesen kiproszalnam ezt!
megkoszonnem, ha vki dobna nekem egy torrentet privibe
Üdv. suncee -
#13 lustavagyok másold má át :D -
#12 :DDDDDDDDDDDDDDDD
képeket szvsz tedd át ide is a konami szarker topikbol :P
[JAVASOL] -
#11 neszpemmelj -
#10 jovammánna -
#9 neked aztán mindig...