488
Winning Eleven 10 / Pro Evo Soccer 6
-
t256 #88 Szerintem dKz Studio-val tudod belerakni a videót. Nézz körül a Pesinsight.com-on. Ott talán van valami segítség. -
#87 HELL! Nagyon megköszönném ha többen segítenétek v utánanéznétek,hogy kell
intró-videót csinálni PS2re.Ajánlottak egy PSS Plex nevű progit. Ez egyszerű
és nagyszerű. Annyi hogy a PSS fájlból(video kiterjesztése az ISO fájlban)
csinál egy hang (WAW) fájlt és egy video (m2v) fájlt.(Ez vissza fele is működik, hogy e 2 fájlból megcsinálja a PSS-t) DE miaz a m2v?(tudom mpeg2,
de nem egyvideo file ha egy videot átkonvertálok (pl tmpegenc-vel)akkor kapok
egy filmklippet és azt nem veszi be a PSS PLEX)
Segítsetek ez közös érdek! Csinálnék egy full patchet(kis magyar fűszerezéssel) a ps2/pes6ra de hát igy úgy látszik video nem lesz benne!
Jó lenne ha letöltenétek a PSS Plext és megnéznétek, LÉÉÉÉÉCCCCI! -
#86 Sziasztok, én már iszonyatosan várom a PES6 pc-s verzióját mert a WE10 már nekem kezd nagyon light lenni :(
t256 szerintem a fifát és a pes-t nem lehet egy lapon emlegetni mert köztük szakadéknyi a különbség a pes javára. Biztos megszereted a játékot mert nagyon jó a játszhatósága!! -
#85 használd wemerica patchet, abban van új intro, egyébként nem tudom -
#84 Hell! Eddig senki sem tudott segíteni... se magyar se külföldi fórumon...
Hogy a fenébe kell új intrót a pes5be v. we10be (butaság, de a pes6ba)
berakni???
Megörjít a dolog!!!
Help Help HHHEEELPPP -
t256 #83 Sziasztok!
Kipróbáltam a játékot. Nagyon jó! viszont a nehézségi szintre panaszkodnék. 3 csillagon lenyomom a gépet simán, viszont 4en már egész más a helyzet. Master Leaugeben Az első két meccsem 0-0 lett. a Másodikon 2-0-ra kikaptam. fifán nevelkedtem (1996 óta csak fifával játszok) lehet ez a baj.
Szóval örülök ha eljutuk a kapuig, viszont a lövésem vagy egy védőben akad el vagy megfogja a kapus.
Egy lesgólt sikerült rúgnom összesen, de a szituáció nagyon tetszett. Odonkor belövi, (Dortmundal vagyok) elkezd örülni a csapat, aztán mutatják a partjelzőt ahogy jelzi a lest.
Egyébként PESinsight-on mintha láttam volna normális mez patch-et. -
#82 kár hogy replayeket nemtudjuk felrakni néha yo lenne dicsekedni egykét szép góllal:P -
#81 Leszedtem a WEmerica V3X-et,a mezek még nem olyan szépek mint a pes5ben(lásd mohus hozzászolása) de azt leszámiva szuper a patch:)nagyon yo csukák és lasztik vannak beválogatva...
5*-ban a gép eléggé komoly kapás lővéseket vállal,lampard 25ről olyat lőtt hogy csak kapkodtam a levegőt utána:D -
#80 Azt néztem én is hogy a 3 csillagnál simán lesprintelheted a védőket(nem úgy mint a PES5ben).Dehát a japcsik kicsit bénábbak ezért náluk a normal=easy.
Kösz az infót! -
#79 viszont memókártyára options fileban már megvannak az editált mezek
pesinsight.com
downloads
és 100% KIT by louis félét kell letölteni XPS vagy egyéb van CD lemezes forma is ...aztán már csak át kell lökni a memóra....
így már egész fullos a gém
3 csillagon simán alázható a gép...de azért a félidők végén oda kell rá figyelni mert megtáltosodik:)
-
#78 :( -
#77 a nem licenszelt mezek sajnos egyszínűek...lásd angol liga többsége
egyelőre nincs mez patch hozzá ne is keressétek -
#76 Kösz.Így egy két lemezzel több marad...
:) -
#75 az english patchedet szedd le:) -
#74 Rendben!:DD
Köszönöm szépen uham... -
#73 akkor még ment a Combínó....
nekem a Demszky egyik nője súgta meg, amg az ajtót szerelték -
#72 torrent....et mondták a villamoson:) -
#71 Hol van fennt?Pesinsight???? -
#70 a winning eleven 10 angol pathelt verziója kész...mindenki hozzáférhet a megfelelő hatos villamosos infók után...
tehát japcsi a ps2 verzió, de ahogy én elnéztem az uj lasztitól kezdve minden cimerkét már átírtak a lelkes "fejlesztők"
talán még ilyen nem is volt hogy egyből a "rendberakott" verziót lehet a netről letölteni
a gém még kisebb helyet foglal el a ps2 wincsijén talán 1,3 GB
- a grafika maradt ...talán színesebb lett minden
- a játékmenet újra emészthető...ergó a bíró nem fújja le az össze X gombbal elvégzett kis szerelést....és ez jó:)
ha majd többet játszok, lehet videót is nyomatok egyes részekről
uff
-
#69 ha megvan neked ps2-n, akkor mé akarsz senyvedni a használhatatlan emuval??
na mind1. talán probáld meg , ezt a topkt, itt van egy pár mazopista :) -
mikiking #68 császtok lehet a we 10-et ps2 emulátorral játszani?
mert nekem meg van ps2-n -
#67 Jó a game!Licencet neki,már csak az hiányzik... -
zoral1000 #66 ja és olyan 30-40 óra tiszta játékidőt játszottam a játékkal -
zoral1000 #65 írjatok ti is mi a véleményetek -
zoral1000 #64 bocs még valami nekem nem mindig jönnek ki a speed különbségek pl:serghinhoval nem tudtam lefutni a labdás ibrát jó mongyjuk serghinek nem volt semmi ereje ok.de etoo val sem campbellt és erők jók voltak meg még tudnák egy párat -
zoral1000 #63 véleményem a játékról:kurva jó csak azt nem tudom hogy ami jó volt az előző részekben azt miért basszák el PL:a kapusok mert most kurva jól védenek gondolok itt arra hogy mikor a 16 -os vonalán vezeted a labdát akkor lősz ő belép egy kicsit a rövidre és esélye sincs megfogni most ezt megcsinálták de erre ami full csemege lennne azt meg ütik rossz helyre,bevédik stb.
nekem olyat is csinált már párszor hogy viszem a támadó kp-val 3 a 2 ellen és az egyik csatár nem hogy valamerre elmenne megáll előőttem és őt is ki kell cseleznem
meg leviszem a szélén és a csávók a 16-on álnnak. meg az idegesít még néha hogy jó helyzetbe vagyok(16-on belül) nem sprintelek tologatom a labdát senki nem zavar és picit töltök és úgy fölé bassza mintha 3mp-ig nyomtam volna .ja meg ha minden olyan vb feelinges akkor a csoport utáni sorsolás is lehetne az. most ennyi jutott eszembe -
#62 na ML-t vki elkezdett már? -
#61 jo mind1 értem:) -
#60 Angolul csak a WE5-től kezdve adták ki, és az volt a PES1, akkori nevén még International Superstar Soccer Pro Evolution. -
#59 de akkoris két külömbözö játék vagy nem..
mert kijöt mind2 és tehát akkor ez a 2 külömbözik -
Dajin #58 modntam hogy egy sorozat a kettő, temeg kapásból lehülyéztél:D -
#57 de akkoris ez rizikos mert ugye ott van a WE1....10ig és akkor a PES1...6ig én toltam mind ketövel.ezt most nem értem:( -
#56 jaja,WE a japán,a pes az eu kiadás ami több hónapra a we után dobnak ki egykét változással,nem birok hónapokat várni a pes6ra:) -
#55 ez a WE10 meg a PES6 ez egy és ugyanaz?? -
#54 na énis lehuztam és rápakoltam az angolositást,szerintem gizdább lett mint az előző rész;)ha ML-t vki csinál,vagy vmilyen bajnokságot az irja má le a véleményét,na tépek vissza játszani:) -
#53 Nagyon jó lett a WE10!Már várom a PES6-ot!Nagyon! -
#52 Kösz a választ!Akkor feleslegesen nem pazarlom a lemezeket... -
#51 Szerintem nem fog menni, máshogy vannnak benne a mezek!Azt hallottam, hogy a nem licencelt csapatok mezeit nem is tárolja az afs fájlokban, ha ez így van konzolokon nehéz lesz patchelni a mezeket... -
#50 Na elmentek ám ti a p*csába...
:DDD
Tudjátok mit.Kipróbálom,ha megy irok... -
#49 Olyan megoldás lehetséges,hogy a pesx patcht ehhez használjam?