Célpont a Hold
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ott vagyunk már???"<#nevetes1>#nevetes1>
De jó is lesz majd öregkoromban elmenni a "Lunar Riviérára"!<#nevetes1>#nevetes1>
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Régebben kerestem, de ahogy láttam, a NASA nem fotozott ilyet. Pedig olvastam valahol hogy látszik onnan Teliföld.
Remélem csinálnak majd ilyen képet a jõvõben...
Egyszeru Dal
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
“To the best of our knowledge, no other material emits such a loud sound and ignites spontaneously when exposed to unfocused low-power light; this adds to the long list of unique properties of carbon nanotubes,”
Szerintem ez eléggé egyértelmû.
Bár nem tudom végül is, hogy ez mekkora gond. Persze biztos lenne néhány állat, aki elkezdené villogtatni. Le kell festeni fehérre 😄
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Egyszer sikerült, ezzel megnyerték a versenyt. Most újra kezd beindulni az ûrverseny végre, csak a szereplõk változtak meg. Hajrá
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
<#hawaii>#hawaii>
Igazából ezek a hírek uncsik, küldjenek inkább embert a holdra! Az már érdekes.<#vigyor>#vigyor>
Tedd rá a kezed a forró tűzhelyre egy percre és egy órának tűnik. Legyél együtt egy csinos lánnyal egy óráig és egy percnek tűnik majd. Na ez a relativitás. Albert Einstein
Azt írták, hogy csak akkor ég, ha van oxigén, de átalakulás mindenképpen végbemegy.
Ez azért érdekes, mert elvileg a nanocsõ azért stabil, mert igen nagyok benne a kötési energiák.
http://en.wikipedia.org/wiki/Xenon_flash_lamp
Itt az "Intensity and duration of flash" címszó alatt.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Szerintem ha nagyobb méretekben nézzük akkor nem lessz ilyen kigyulladás. Egy szénszál szövet annyiban nagyon hasonlít egy elméleti nanocsöves szövethez,hogy elemi részei jórészt grafit szerkezetûek igaz nem nanocsövekbe felcsavarodva. Nekem van egy kevéske szénszál szövetem itthon és csak annyit róla,hogy nem gyullad ki sem vakutól sem egy öngyújtó lángjától! Mellesleg a gyémántnak és a nanocsöveknek magasabb az olvadáspontja mint a wolfrámnak persze nem oxigéndús környezetben kell nézni mert ott eléghet már jóval alacsonyabb hõmérsékleten is.
Találtam egy érdekes infót:
lehet egy ideig még nem lesz ûrliftünk.
A wikipedián azt írják, hogy egy sima vakuvillanás hatására a nanocsövek kigyulladnak <#sir>#sir>.
Bár ez 2002-es infó, és ha azóta nem paráznak tõle, akkor talán van remény.
De addig nem lesz olcsó ûrkutatás, ameddig nincsen ûrlift.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Az megint más, hogy a Föld is forog, ezért a Holdról viszont az egész Föld megfigyelhetõ, de attól még egy helyben van az égbolton.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Gracie Barra
Lévén hogy a Holdról nézve a Föld áll (nem mozog) az égbolton ez csacsiság volt.<#awink>#awink>
iSS!