Elkészült a 200 GB-os Blu-ray lemez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez pedig koma a legjobb eddig, olcsó és jó is.... Nekem legalábbis - érdekes módozatban - tökéletessen mûködik..
(O_o)
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
hmmm kb. 1/5 e ;-)
pontosan hány db halt meg 1 hónap után ? 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
<#worship>#worship>
Ezért nincs állandó nõm + dvd cd íróm!
<#nyes>#nyes>
Tedd rá a kezed a forró tűzhelyre egy percre és egy órának tűnik. Legyél együtt egy csinos lánnyal egy óráig és egy percnek tűnik majd. Na ez a relativitás. Albert Einstein
Egy hasonlat:
A minap beszéltem egy figurával és panaszkodott hogy még csak 32 éves, de már 24-ik nõje hagyja ott...
Mert õ mindet szerette, de azok így meg úgy..., meg hát milyen szerencsétlen, hogy mindig csak rossz nõket fog ki.
Hát neki is feltettem a kérdést, nem lehet, hogy azért benne is akad pár dolog, ami miatt a nõk menekülnek tõle?
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)