Elkészült a 200 GB-os Blu-ray lemez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordonmail
mi az, hogy a HD-DVD a lúzerek korongja?
Ez pedig koma a legjobb eddig, olcsó és jó is.... Nekem legalábbis - érdekes módozatban - tökéletessen mûködik..

(O_o)

AgentKis
Írd ki kettõre, vagy ha nagyon majrés vagy akár 3 ra is... <#vigyor2>

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

Csak kicsivel kerülhet többe mint egy 200 gigás vinyó és az élettartama is kicsivel kevesebb...
hmmm kb. 1/5 e ;-)
Gerygrey
Hát nekem nem kéne, 200 gigát nem mernék egy darab korongra bízni.
bertino
1 hónap után meghaltak... xDDDDD
pontosan hány db halt meg 1 hónap után ? 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

humm...ha most egy dvd... mennyi is???? Akkor az mennyi lessz???<#wow1><#wow2><#taps><#wilting><#conf>
PyRex
LOOL

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Prototípus???
Már kereskedelmi forgalomban van... <#rolleyes><#rolleyes>

LINK

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

drizzt1666
HD-DVD-bõl van már mûködõképes prototípus? Ha nincs (én nem tudok róla), akkor a br máris megszerezte a vezetést 😉

Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!

Dzson
Miért lenne gond a kompatibilitás...? Hülyeség. A karcolódásról meg annyit, hogy pont a TDK feljesztett ki egy különösen karcálló réteget pont a BR lemezekre, olyan 1 hónappal ezelõtt az SG is megemlékezett róla. A HD-DVD a lúzerek adattárolása.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

tothzozo
Nagy igazság!!
<#worship>
Ezért nincs állandó nõm + dvd cd íróm!
<#nyes>

Tedd rá a kezed a forró tűzhelyre egy percre és egy órának tűnik. Legyél együtt egy csinos lánnyal egy óráig és egy percnek tűnik majd. Na ez a relativitás. Albert Einstein

Hát erre szokták azt mondani, hogy a hiba nem az ön készülékében van, hanem Önben. Más embereknek évekig mennek a DVD meghajtói, írnak havi 50 DVDt is vele és jól mûködik.

Egy hasonlat:
A minap beszéltem egy figurával és panaszkodott hogy még csak 32 éves, de már 24-ik nõje hagyja ott...
Mert õ mindet szerette, de azok így meg úgy..., meg hát milyen szerencsétlen, hogy mindig csak rossz nõket fog ki.
Hát neki is feltettem a kérdést, nem lehet, hogy azért benne is akad pár dolog, ami miatt a nõk menekülnek tõle?
Én azt mondom, nem a legjobb ez a cd-s típusú lézeres technológia. Eddig akárhány cd/dvd meghajtóm íróm volt 1 hónap után meghaltak, most vettem megint uj dvd írót, hát a dvdket nem bírja megírni. Javítok egy szervízbe asztali dvd lejátszókat, szinte az összes fejhibás (fókuszálás, a lézer megfelelõ ereje pl a hiba). Na erre most még rájön a bluray, remek.

azért ha nem az egész lemez karcolódik meg akkor még mindíg maradhat pár giga mûködõképes adat 😊 persze ez karcfüggõ.. és vajon mennyivel lehetne ezt túlírni? 😊
Ha 1x lesz belõle kereskedelmi termék. Ha talán lesz az sem most, hanem inkább 3-4 év múlva. Addigra meg már szerintem neked sem 80GB-os HDD-d lesz.
2x is, és még mellé felfér 7-8 DVD-d is, ha nem akarod külön cipelgetni õket. 😊
Ha most jól belegondolok, a gépemben 1 db 80 GB-s winyó van... Akkor Ghostolhatnám mondjuk az egészet 1 BR lemezre?? 😊 😊 😊

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Megnéztem, a 209-es stabil.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Bizmut mennyi? 😉

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

A bizmut nem radioaktív véletlenül?

Hát vagy mûködik, de gondolom, nem 2 perc mire 1 ilyen lemezt teleírsz. És ha megkarcolódik akkor pápá 200 GB...

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Sanyix
Sztem soha, ezzel csak villognak, és lehet hogy nemis mûködik.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Wow, ez nagyon tetszik, csak az a kérdés,mikor fog ez az én jövõbeli BD lejátszómban pihenni!😊