2318
  • SZilaJMaGGoT
    UE3 engine-ből nincs valami tech demó??
  • Dexantreal
    valaki linkelne1normális oldalt,ahol én is megnézhetem a vidit a géjmről?mer ami az elején volt,azt nem hozza be

előre is thanks

• SZilaJMaGGoT
    Már bocs de nem vagyok egy programozó zseni... Én csak azt tudom, hogy ha a doomnak komoly gépigénye volt, akkor ue3 engine-es gamek az életbe nem futnak a gépemen... Bár tény, hogy venni kellene egy újat, de úgy lehet megvárom szülinapomat(ami elég soká van), és veszek egy igazán durva gépet... Sajna mióta hogy elkezdtem zenélni és zenekarban is vagyok, kell pl egy gitárerősítő is ami lesz minimum egy 20as.. Aztán még kitudja... Na de meglátjuk..
  • Evogordon
    Jah... De nem nagyon értik itt meg az emberek.. Mindig mondják jajj csak majd a gépigény stb... :S
  • grebber
    Á nem lesznek szerintem nagyon gépigényesek az UE3-as gamek!
  • SZilaJMaGGoT
    Jó, de nem mindegyik üveglap volt olyan... A sima ablakok simán szétlőhetők.. Ez egyébként mind szép és jó, csak majd atom gép kell hozzá... :(
  • uHs Gerzson
  • Evogordon
    jah. Pl a hl2-ben is amikor lőt egy automata gépfegyver én egy üveg lap mögűl néztem...
  • grebber
    Unreal Engine 3 miatt frankó lesz és valoságszagubb mert az mekkora szar már hogy egy fakeriést használtam fedezékbe a többi részekbe azt lönek ám 3-an és nem vagyok veszélybe.
    Igy fasza lesz nagyon.
  • Evogordon
    WOW szétlehet lőni mindetn játék :D
  • grebber
    -A fejlesztés azonnal elkezdődött a Road to Hill 30 befejezése után
    -Kedvenc Baker hadnagyunk ezúttal a felderítő osztaghoz csatlakozik a Market Garden hadművelet során. Ezért aztán kicsit kibővül a repertoárunk, géppuskázó, páncélos elhárító, aknavetővel felszerelt, illetve rádiós szakaszokat kommandírozhatunk.
    -A környezet döntő többségében elpusztítható lesz. Géppuskával játszi könnyedséggel aprítjuk a szalmabálákat, fa ajtókat és egyéb, könnyű fedezékeket. Ezzel ellentétben egy kőfal mögött nyugodtan szalonnázhatunk, ugyanis el fog tartani egy darabig, míg lebontják előlünk.
    -Kibővített multiplayer mód várható, bővebb bejelentés az E3-on.
    -A fejlesztők nem szándékozzák epizódalapúvá tenni a játékot, szerintük így is olyan jellegű.
    -A Gearboxos lyánykák gondolkoznak egy Wii porton is, de egyelőre semmi több.

info: Hardwired
  • BiG G
    hát nemtudom... az összes képnek CGI szaga van... mondjuk láttam a videót, de így is furák a képek, szépek de mégis túl plasztikusak
  • Serpa
    ho?
  • DJ Skyline
    fasza lesz,remélem elfog futni a gépemen!
    mondjuk az egészet kikéne bővíteni!:\
  • grebber
    Vótakmá!
  • Serpa

• uHs Gerzson

• grebber
    Éppen az a legeslegszánalmasabb hogy pl X1800XT 512MB-ossal is csak 47FPS hát hol élnek ezek?
  • koschwarz
    hát ja, szerintem mindenki szidja a fejlesztőket, aki megvette és rájött, hogy nem fut a gépén...mert nem hiszem, hogy mindenki csúcsgépekkel rendelkezik, az átlagnak átlag gépe van.
  • grebber
    Felejtsd el az a rakás szar Ghost Recon ott tökmindegy mi a gépedbe raklap szar nemtudnak optimalizálni.
  • koschwarz
    én voltam katona és lőttem is, sőt azóta is többször, szerintem kileng,

azt meg simán elhiszem, hogy rohanás után meg ha repkednek a golyók körülötted, akkor nem úgy célzol, mint annak idején a mohaa-ban. nem olyan körülmények között kell elképzelni a célzást még a katona bácsiknak sem, amikor kimennek a lőtérre, és egy céltáblára nyugodtan célozhat. kíváncsi lennék, hogy harcban ezek a katonák hogy céloznának. szerintem reális az, ahogy a játékban megcsinálták.
  • koschwarz
    úgy értem, ha valakinek nincs ilyen ageia-szarja, akkor a procinak kell számolgatnia a tárgyak fizikáját, ami eléggé visszavesz a teljesítményből, lásd ghost recon 3
  • grebber
    Sok lámi miatt !na akkor gyorsan ismerkedj össze hivatásos katonákkal mert ismerösim között van pár akik tolták és mondták igy soha az életbe nem lent ki a fegyver max ha közben rugdosnak hátulról.
  • grebber
    Ezt honnan szedted hogy fizikai proci = komoly gépigény??
    Attól csak látványosabb lesz és gyorsabb is.
  • koschwarz
    ja, ahogy néztem ezt a kibővített videót, továbbra is van kilengése a fegyvernek célzáskor, de van ebben is valami olyasmi, mint a cod2-ben a lélegzetvisszatartás. gondolom a sok lámi miatt, akinek nem tetszett, hogy nem tudja egyedül kiírtani a fél wermachtot, mert nem tudott senkit eltalálni a garanddal messziről

az viszont király volt, ahogy 2-en telepítették az géppuskát, meg remélhetőleg annyiban javul a játékmenet is, ahogy ebben a videóban volt: hogy a németek nem eleve egy fedezék mögött várnak ránk, vagy hogy ha egy bizonyos pontra érünk, akkor lehet látni hogy távolabb akkor futnak oda a németek, hanem miután rajtuk ütünk, akkor eszmélnek, és akkor próbálnak fedezék mögé bújni.
  • koschwarz
    én is azt néztem, hogy nehogy már lebutítsák egy 100 m-ről headshotra a célzást..., pont ez volt az egyik, amit szerettem a BiA-ban

egyébként iszonyatosan jól néz ki, ahogy lenéz az övére amikor gránátot vesz elő, meg a robbanás utána törmelékek...remélem nem kell hozzá ageia fizikai proci vagy mijafranc, mert akkor komoly gépigénnyel kell számolni.

meg az is tetszik, ahogy kiadja a parancsot, a katonák figyelnek, majd ahogy elindulnak...
  • bricsi01
    Hát szerintem az, hogy nem leng ki a célzásnál az rossz.
    Ront a valóságszerüségen :(
    De az egész bejött és állat
  • ERykk
  • Csacsi
    Hidd el, mire lesz ez a bia, addigra lesz ps3 is :D de tényleg hagyjuk abba az offot. Mindenki azzal játszik, amivel szeret, vagy amit megengedhet magának.
  • ERykk
    ja, a távoli jövöben minden lesz:P
  • Csacsi
    A ps3-hoz lesz egér, és bill támogatás is....szal már ez sem gond.
  • ERykk
    nekem nem jon be a konzol, sztem azon nehezebb fps-t jatszani:S
  • Csacsi
    Én csak alternatívát mondtam, nem flémet akarok indítani, mindenki saját gondolata szerint cselekszik. Én áttértem a konzolra. És jobban bejön. Ja és ami fontos....Jóval olcsóbb.
  • DJ Skyline
    nincs konzolom,és nem veszek!:)
  • Csacsi
    Ezért kell majd konzolon játszani. Ott nincs ilyen gond, hogy akad, és ott optimalizálnak is rendesen.
  • Shep
    Senki a cod 2 miatt írtam.
  • grebber
    Ez Unreal 3 motor. Ki mondott mást?
  • Shep
    A cod2 nem saját motor? Ez meg nem unreális 3 motor?
  • Istencsászár
    Megkell nézni milyen motor hajtja, ez 1 gyors kipróbálás után egyből leesik, főleg ha sorozat 1 ujabb részéről van szó. Természetesen az ilyen motor foltozások hátránya, hogy habár szebb lesz, de lassabb. A másik meg hogy nem optimalizálnak, tisztán lehet látni évekkel ezelőtt milyenek voltak a gémek és most milyenek... a tendencia affelé szalad el hogy, új játék csak 1 jelenlegi megadott csúcskonfigon élvezhető maximálisan, persze ez nemigaz mivel fél év alatt ennyit nem javul a grafika hogy ilyen drasztikus hardwernövekedés kelljen neki.
  • Evogordon
    Igazából akkor azért van az hogy egy nem anyira szép grafikájú játék akad egy viszonylag erős gépen mert egy dx8.1-es motrt átírtak dx9-esre?