2318
-
#118 Games Convention kiállításon láthatjuk újra a gamet mert UBI kiviszi! -
#117 Nem magam nevében irtam mert én fogok váltani a Vistára ha már lesznek DX10-es gamek. -
#116 méér? ^^
hisz.
"Upgrade majdha jönnek DX10-es kártyák és gamek" -
#115 Egyes hírek szerint pedig a játék PC verziója csak Vista operációs rendszeren fog futni, ami új hardver beszerzését is igényelheti...
Remélem ez nem igaz!
-
Paranoia #114 Brothers In Arms: Hell's Highway
Pc Domecikk -
Dexantreal #113 találtam1múvit,ami nagyjkából úyg indul,mint a többi,de1kicsit tovább vitték azok,akik felvették,vagy mi...sry,ha esetleg lett volna már...
BiA: Hell's Highway -
#112 Pl a fókuszálást bele lehetne magyarázni :P -
#111 nagyon jó ez a videó. bírom, hogy olyan részletekre is figyelnek, mint pl. a végén amikor betolja a rakétát a cimbi, akkor ráüt a rakétás sisakjára, hogy lőhet. -
#110 Red Orchestra után nekem hülyén veszi ki magát, hogyha célzok közelebb jön a táj.
ez az 1 ami miatt vagyok. -
Dexantreal #109 mivan? -
#108 Új Divx? Xvid? -
Dexantreal #107 aha,akkor nemtom:S... -
#106 Nálam zsír jó minden csak az ember feje belelog meg egy másiknak a keze vagy mije de egy idő után az a kezes eltakarodik onnan :D -
Dexantreal #105 nálam scak nagy feketeség van és dumálnak közbe..nálatok is?:S -
#104 Hát igen ez az egyetlen mondhatni "vizuális hiba" :D -
#103 Na ez jó új videó remélem lesz majd jobb minőségbe is.
A paraszt meg el nem ment volna a kép elől belelog a feje :( -
#102 E3 prezentáció -
Dexantreal #101 de a multiba azér továbbra is lehet nyomulni a németekkel -
#100 Biztos nem mert marad a Matt Baker-ös sztori.
Az amerikai hősiességes. -
#99 LEsz német hadjárat?:) -
#98 egy rövid tízer -
#97 Én nem bánom.. Addig legalább lesz hozzá gép is.. :) -
-
Dexantreal #95 mi a szar? most miiineeeek?....basszus még1rakat hónap hátra van az évből és eltolják 2007 elejére a megjelenést?ne máááár
ehh -
#94 Késik a Brothers in Arms 3
[2006. május 11. @ 07:48 - Berkenye]
A GameSpot információi szerint a Brothers in Arms: Hell's Highway megjelenését eltolták 2007 elejére.
info: Gamestar -
-
Dexantreal #92 így télleg letölti,nem értem úgy miért nem csinálta...thanks -
#91 már csak egy gép kéne nekem hozzá,amin ez elfut majd!:D
úgy érzem 768MB RAM-al,2.4Ghz-es procival,ATI 9600-al nem sokra fogok menni! :\ -
#90 jobb gomb --> cél mentése másként -
Dexantreal #89 ezt lelehet szedni még valahonnan?a nagy felbontásu E3 vidit...mer nekem tölti-tölti az oldalt nagyon léassan és semmi...sztem ott már nincs fenn a vidi.. -
#88 nem kicsi a különbség.
-
Dexantreal #87 olyan vazze majdnem,mint egy élő ember...de nagyon nagy lesz a géjm,az biztos -
#86 Teljes a galéria: képek -
#85 As mentioned, the graphics in the first "concept" trailer for the game are indicative of what the final product will look like, and purportedly the real-time graphics may even outpace that video by the time development wraps. Luckily, Mr. Pitchford and crew were kind enough to provide us with the first real-time footage of Hell's Highway, showing off the contrast between the past games and the upcoming one. - GameSpot
Tehát az első múvi amolyan terv (concept), hogy hogyan is fog kinézni a játék, a mostani darab (tech múvi) pedig total real-time. -
#84 Ez most tényleg így fog kinézni ?Elég hihetetlen. -
#83 Ez frankó lesz nagyon! -
-
#81 VIDEÓ -
#80 kösz szépen! ;) -
#79 Persze hogy van PL itt