2318
-
#158 hát jah igazad van
ugy terveztem hogy új gépet veszek a gamehez de aztán rájöttem hogy egy játék miatt nem érdemes. meg nincs is zsém rá középkategóriást meg nagyon nem éri meg venni
inkább várok -
Code92 #157 úgyismered őket mint aki szokott optimizálni??? ewzt is az ubi adja ki mint a splinter 4-et meg a raimbow six vegs-t szal optimizálásról ne is álmodj... -
Dexantreal #156 Ja, már, aki tanul :P. Én melózóok. Amúgy, régen Pécsen, meg talán Bp-n is az volt kiírva a busz megállókra, hogy:
"Csak jönne már."
Na én is ezt mondom, de a játékra. Nem igaz, mit kell ennyit vacakolni vele? Szerintem rég kész már. Valami újabb hír, videó nincs? :S -
#155 nyugi legalább lesz mit csinálni tanulás helyett -
#154 hát ha az eltolás azzal jár, h jobban lesz optimalizálva, kevesebb bug stb .. akkor megéri :) -
Dexantreal #153 Ahelyett, hogy nyári szünetre kiadnák, eltolják suli kezdésre pffff. -
#152 ohhh fuck mire lesz ez kész... -
Isegrim #151 Amazon.com szerint még jó sokáig várhatunk :
http://www.amazon.com/PC-Brothers-Arms%253a-Hell%2527s-Highway/dp/B000KIBABA/ref=sr_1_2/102-0924551-9117734?ie=UTF8&s=videogames&qid=1173441820&sr=8-2
PC Brothers in Arms: Hell's Highway
Product Details
* ASIN: B000KIBABA
* Release Date: September 3, 2007
* Amazon.com Sales Rank: None
-
#150 Nemkellett volna visszolvasnod csak 7-et. -
HUmanHunter #149 up, mikor jelenik meg? -
Dexantreal #148 Thanks! Majd leszedek párat. -
#147 jah bocsesz...
bia videók
itt van több video is trailerek meg a 13 perces is asszem 2 féle felbontásban... -
Dexantreal #146 Linket esetleg, úgy könnyebb lenne rátalálni. -
#145 Én a 3dgamers-ről szedtem le -
#144 Uhhh... Nézzétek meg a 13 perces e3_demo videót!!! Baszki
Hát ez egyszerűen lenyűgöző... -
Dexantreal #143 Ne máááááááááárrrr!!!! Azért thanks infot! -
#142 Brothers in Arms: Hell's Highway megjelenését bizonytalan időre eltolták. A közlemény szerint valamikor a 2007-2008-as üzleti évben jelenik meg, ami 2007. áprilisától 2008. márciusáig tart.
info: Gamestar -
Dexantreal #141 Valószínű ja. -
#140 2007-lesz belőle nyugi. -
#139 Tehát igy néz ki a dolog: Brothers In Arms Hell's Highway Ubisoft Q1 2007 US
Brothers In Arms Hell's Highway Ubisoft 10/06/06 EU
Aztán majd meglátjuk,nekem is hihetetlen!!Gamefaqus Pc!! -
Dexantreal #138 Én nem szoktam nagyon olvasni a PS híreket, mást igen...egyszer még láttam, hogy x hónapban megjelenik, oszt eltolták megint x hónapra a megjelenést....már azz se tudom melyik hónap és hogy megjelent-e már, de ezek szerint nem. -
#137 Én sem vagyok konzolos de olvasok ezt azt itt az sg-n ;) -
Dexantreal #136 Hja... na látod, ennyire nem vagyok otthon a PS témában. Akkor nem szóltam semmit. Ez a hír meg fake hír nagy valószínűséggel...99.9%. -
#135 De még PS3 sincs szóval ott valami nagyon el van nézve :D -
Dexantreal #134 Ha ps3-ra tegnap megjelent, akkor hamarosan PC-n is kijön....mindig így van: ps, xbox és a többi mindenféle kütyü és aztán PC. -
Dexantreal #133 Tegnap? Nem úgy volt, hogy csak 2007 eleje? -
lord nihilus #132 de itt vmi ps3-ról van szó, dehát az megjelent már? -
#131 Elvileg tegnap jelent meg europában!
Megjelenés -
#130 Természetesen az. Az E3as shakycam direct-feed változata. Szépen beosztották. :P -
#129 ebben -
Dexantreal #128 Mindenesetre jó -
#127 sztem ez egy régebbi trailer. -
Dexantreal #126 úúú és ááá. Nagyon keményre sikerdett. Már várom.
Thanks a linket! -
#125 GC 2006 Extended -
Dexantreal #124 Az az első rész,nem?:S Azt sajnos már nem tudtam letölteni sehonnan se. De én most leginkább solo playbe nyomulok fritzekkel...nagyon nagy.
Van kedved multizni EiB-bal?:S Ha egyáltalán lehet tört verziónál valahogy..:S -
#123 Én meg a Road To Hill 30-al! :) -
Dexantreal #122 Én meg elkezdtem újból játszani a Brothers in Arms: Earned in Blooddal -
Paranoia #121 aszitem a katonáknak a hangja ,vagy vmi ilyesmi féle pack.aztán végig hallgatam -
#120 Brothers in Arms 3 - Micsoda ötletek! -
#119 Preview by Hunters