2318
-
underclass hero #358 Következő Gametrailers TV-s epizódban a Hell's Highwayról is szó fog esni, remélhetőleg minél több újdonsággal.
Amúgy nemtom észrevettétek-e de az is benne van,amelyik pályát a tavalyi Ubidays-en és E3-on nyomattak, csak átalakították kicsit..
ittmegtekinthető az előzetes. -
gstup #357 Ok,megpróbálom.Thx az infót -
MikroID #356 De ne image file-ba, csak simán! -
MikroID #355 Másold fel a gépre és onnan telepítsd, ezzel a módszerrel nekem megy vista alatt is! -
gstup #354 -
#353 Átírom teljesre a topik nevet mert gyanús, hogy nem fogják a keresőben megtalálni. Egyébként tényleg nagyon jó játéknak ígérkezik! -
gstup #352 Akkor nincs is megoldás rá(tudom rakjam vissza az xp-t,de ez nem igazán jöhet szóba)? -
#351 Hát az alpból nem vistás játék, hiszen emlékeim szerint valamikor 2005-2006-ban jött ki... -
#350 Gondolom nem Vista kompabilitis. -
gstup #349 Sziasztok!
Az EiB-t hogyan lehet működésre birni vista alatt(installt sem kezdi el,xp-n igen)?!
Üdv All -
Neoncsoves #348 tényleg jo a trailer! de, 1-2 helyen elég szánalmas hogy a .30-as talpa a levegőben "támaszkodik"... de elég jó azon kivül. végre van vidkarim amivel tudok ezzel is MAJD játszani -
gstup #347 Sziasztok!
Egy kicsit off lesz sorry.Nosztalgia képpen fel szerettem volna rakni a BIA EiB-t,de amikor bemountolom,semmit nem csinál,esetleg vlmi ötlet?
Üdv All -
#346 Preview
-
#345 Na ugye megmondtam :( -
#344 Meg egy kicsit van benne Gears of Waros rész is, mikor a téglasánc mögött van fedezékben, és úgy mozog....... -
gstup #343 Eszméletlen,hatalmas,über,ennyire nem vártam még játékot...Az a fal mögül kihajlásos dolog nem a Rainbow 6-ben van?Mindegy nekem ott is tetszett!Agusztus?De messze van még! -
#342 Elég meggyőző a videó, várjuk szeretettel! -
#341 Tuti benne lesz az év játékai közt, top 5-ben -
underclass hero #340 Szerintem elégnek kell lennie, de hát...ki tudja?
interview -
#339 Vajon geforce 7-es sorozat elég lesz e neki? vagy inkább már 8***? :( -
#338 Remélem tényleg jön már Augusztusban!
Amúgy fasza a trailer!
-
underclass hero #337 Újtrailer!!!! -
underclass hero #336 3 új kép itt -
#335 inkább csússzon a játék és tökéletesítsék mint h kikapjunk egy bétatesztet sztem. -
#334 Hát most sajna nagy a pangás de addig végigtolom a régi gameket újra. -
gstup #333 Biztató.... -
#332 Karácsony:)
addigra megjelenik... -
#331 Én is remélem nem lesz több tologatás. De sajnos a Gearbox másik játékával amit nagyon várok eszerint a tendencia szerint nem játszhatok csak 2010ben :( -
Hellsing47 #330 én inkább azt remélem hogy nem lesz későbbi dátum :) -
#329 Sajnos elég kiábrándító ez a sok tologatás :( először ha jól emléxem valamikor 2006 őszére akarták kihozni együtt a CRYSIS-el és a Windows Vista-val egyetemben végül a 3 közül egyik sem jelent meg, sőt a CryTech valami nyilatkozatot is tett miszerint a CRYSIS megjelését nem befolyásolja a a Vista későbbi megjelenése, na ez mint tudjuk nem így lett, a CRYSIS késett 1 évet. A BIA: HH sem jelent meg persze, de úgy volt, hogy 2007 tavaszán megfog, majd nyár, vagy augusztus, majd megint év vége, majd január, március-április, most meg már június. Azt hittem a UBISOFT fogja kiadni nem a THQ (STALKER) :D Kíváncsi leszek a júniusi dátum után mi lesz a következő :( -
chooselee #328 :D -
gstup #327 LoL -
#326 ...kölcsönben xD -
#325 Crysist megvettem. Fear Combat és az Americas Army ingyenes a többi meg hát izé. -
chooselee #324 Te ezt a sok játékot mind megvetted??? :) tyyyűűűűűűű :) -
#323 -
#322 720GB összesen de mindig tele van sajna sok film meg game :( -
gstup #321 LoL -
#320 ááá 15-nél kezdődnek a betegség jelei:DDDDDD -
Hellsing47 #319 te beteg vagy :D
énmeg azt hittem hogy az a 7játék ami nekem fent van az már sok :D