2318
-
underclass hero #398 Új 11 perces videó, ugyanaz, ami E3-mon is kint lesz, erősen spoileres.. -
fer007 #397 előrendelés a cd galaxisban -
A tumi #396 Ebben a részben megoldották már a célzási és sebzési gondokat? -
Akylleus #395 hat en nagyon kivancsi vagyok, valoban ujat es maradandot tud-e alkotni ez a jatek. nagyon remelem, mert nagy kedvencem a sorozozat, ahogy protector mondta, vegre valami ahol taktika van es nem agyatlan hent.
ettol fuggetlenul az elso reszek kicsit unalmasra sikeredtek, szinte mindig ugyanaz volt a szituacio, raadasul elegge korlatoltak a tamadasi lehetosegeket is.
remelem a HH-ban mar komolyabb, nagyobb volumenu tamadasokat es vedekezeseket elhetunk at, valamit egy osszetettebben es meg elethubben elhetjuk at a haboru (remelem realis es fenomenalis) borzalmait. -
sasvader #394 Kb valaki nem tudja hogy a DEMO-t mikor adják ki??? -
#393 nagyon várom a gamet.igaz hogy az első szarrá turbózozz grafikaás videók és képek már nem ütnek vagy csak nagyon felshotolták őket.amúgy szép és várom.nem az a megyek egyedül és mindenkit szétbaszok gém.rem minket basz szét a game a hangulatával. -
gstup #392 Nagyon metál! -
Paranoia #391 Tanks -
underclass hero #390 videó
-
#389 Developer Q&A - destructible environment -
#388 végre -
#387 release date - Aug. 26 -
underclass hero #386 3 új kép
és
1 videó -
#385 elég komoly trailer, főleg a vége tetszik:D -
Paranoia #384 Ubidays 2008: Memories of Battle Trailer HD
Hjéézusom de nagyon komoly ez a vid.
besírok rajta -
#383 Brothers in Arms: Hell's Highway demo tervek
A lassan egy éve csúszó második világháborús FPS-ből a fejlesztésért felelős Gearbox elnöke játszható demót igért.
A múlt héten megrendezett UbiDays kapcsán bírta szóra a Videogamer.com munkatársa Randy Pitchford-ot, aki elárulta, hogy terveznek ugyan demót, ám egyelőre még azt sem döntötték el, hogy a játék mely részét mutatnák meg, milyen platform(ok)ra adnák ki, illetve a teljes változat megjelenése (augusztus) előtt, vagy után kerítenének sort rá.
info: Gamestar -
#382 Hát nemtudom,de lehet kapott pár negatív visszajelzést.
Mint volt egy Far Cry 2 videó is full gagyi szapultam is mint állat aztán az is lekerült szinte mindenhonnan.Lehet ez áll a háttérben.
Bár a videót megnézve én nem mondanám gyengének ezt a Bia videót! -
#381 Kösz már megnéztem, csak az okra lettem volna kíváncsi mert gondolom csak van valami, nemcsak úgy brahiból szedték, szedették le. -
underclass hero #380 Nem..viszont ha annyira szeretnéd itt megnézheted. -
#379 Nem tudjátok, hogy a UbiDays 2008-as cikk végén leírtaknak mi lehet az oka? "Nos, ennyi lett volna a UbiDays 2008. Kimaradt a Brother's in Arms: Hell's Highway, melynek bemutatott videóját pár óra után mindenhonnan levetették - ki tudja, miért."
UbiDays 2008 -
obe #378 a 3 kép amit linkeltél xbox 360-as képek, szal ennél szebb lesz, ne aggódj -
#377 Képek kivételével a videók voltak :D -
#376 Látom kicsit beauludtam, bocs. Első trailer, második meg a gameplay. -
#375 Gamersyde - képek & trailer
GameTrailers - trailer -
underclass hero #374 Nos..inkább ez lenne a trailer, a másik az gameplay;) -
#373 Ubiday -en bemutattak egy Új Trailert -
#372 Higyjétek el nekem, én sem szeretném leírni, mert a legkedvencebb II vh-s akciójátékom a BiA, még a MoHAA-nál is jobban szerettem mind a két részt! De gondoljatok bele, mikor mehet végbe egy ilyen meredek minőségromlás? Valószínűleg a fejlesztők egy része otthagyhatta a projektet, és új irányvonalat tűztek ki a fejlesztésnek: legyen árkádosabb és széleskörnek elérhető, tehát kisebb gépigényű. Ez persze mind csak feltételezés, de ezen a gondolatmeneten továbbhaladva a kérdés felvetül: meddig fog menni ez a változás? Teljesen elárkádosítják majd és csinálnak egy Gears of Wart a BiA-ból? Nálam jobban senki nem szeretné hogy ez egy baromi jó játék legyen, amivel baromi jókat lehet majd játszani, de sajnos a realitások embere vagyok. Azért még a remény szikrája ég bennem, és remélem kisülhet valami jó a játékból. -
gstup #371 Szerintem minnél több lehetőség van fejleszteni a grafikát,a fizikát stb. annál kevésbé lesz unalmas a II.vh-s téma.Most vagy az a szitu hogy kreálnak vlmi valótlan amerika-orosz v közelkelet harcot,mert pl. egy valós háborút pl. Öböl harc 91'-t miért nem csinálják meg?Több kommandós egység is tevékenykedett... v vlmi terrorista kamu téma(lásd Rainbow 6 Las Vegast beveszik a terroristák azt hiszem),vagy ott egy életszagú megtörtént esemény alapján készúlt játék( I vh.,IIvh. Vietnam stb.)Én speciel sokkal jobban beletudom élni magamat egy vh-s játékba.És pont az a bajom hogy rengetek vh-s játék jött ki,de ami igazán jó lett volna 1 kezemen megtudnám számólni!Sőt,talán a MOHAA vola a legnagyobb királyság és a BiA 2 része.Ez 3 játék?!(MOHAA kieg nem számolom)Nekem a CoD nem jött be,furcsa mozgás furcsa célzás.De talán a legjobb a BiA volt eddig.Legélethűbb és a legszebb.Szóval még nem kéne leirni szvsz. -
underclass hero #370 ad3 játékmenetet is fokozatosan árkádosították. mig az nem lett teljesen
ezt itt is észrevehető.. -
#369 Én nem irom le ennyire hidd el szép lesz ez igaz van pár csúnya kép de akkor is. -
#368 Elég kiábrándító a helyzet. Tényleg rengeteget satnyult grafikailag, ráadásul már eléggé lecsengett a II. világháborús játékok hype-ja... Már az előző résznél is, főleg. mikor meg ezt elkezdték fejleszteni. Akkor volt ennek nagy keletje mikor a Medal of Honor után jöttek ki ezerszámra az ilyen témájú játékok. Akkor 10-ből 2-3 volt játszható, de még így is bőven el voltunk látva. Viszont mostanra már unalmas lett -számomra legalábbis mindenképpen-, szóval nem tudom mekkora keletje lesz a Hell's Highway-nek. Két éve már (!) hogy bejelentették, és azóta semmi sem történt. Megnézegettem újra a képeket, és ad1 tényleg rondább, ad2 ezalatt a két év alatt sokat fejlődött a grafika, szóval most már labdába se rúghat. Sajnálom, pedig jót játszhattunk volna vele. -
underclass hero #367 Hát igen, ezt én sem értem.Mintha egyre csúnyább lenne. Ezt észre lehet venni az első 2 képen, ugyanaz a pálya, mint amit tavaly Ubidays-en és E3-mon mutogattak, de ez sehol sincs ahhoz kinézetileg.. -
#366 Érdekes felvételek némelyik szép istenes pár meg olyan rusnya hogy bottal se! -
underclass hero #365 Képek -
gstup #364 Szerintem,igen volt!.De azért thx dante3! -
#363 na volt ez a videó?? -
gstup #362 Thx.Meglessük!Aztán majd kiderűl hogy volt-e v sem. :) -
#361 video
Nem tom volt-e már! -
#360 Pár új kép
A 3. kép isten a többi ahhoz képest valami förmedvény :( -
underclass hero #359 ésitt nézhető..