2318
-
#438 Majd ha elkezdesz dolgozni akkor ilyen jellegű problémád nem lesz soha többet. -
#437 Legalább ha őszre jön ki, több lesz a játékidő. Nem fogtok fanyalogni, h ez rövíd volt... sookal hosszabra nyúlik a játékidő így. XD -
sasvader #436 jah 2009-re annyi játék kijőn hogy belefulladok a temérdek játékba!!De persze játszani nincs idő mert ez a szar suli!!Ráadásul én idén irom a felvételit szoval még anyi időm se lesz gépezni szinte semmi! -
#435 ez állt így szokott lenni:( egész nyáron nemjön ki semmi értelmes aztán majd mikor már kezdődik a suli és nincs idő gémelni csak alig akkor jönnek a gémek kifele... -
Neoncsoves #434 hát kapják be ezt nem hiszem el... azt hittem még suli előtt lesz valami normális játék amivel lehet játszani DE NEM!!! -
Paranoia #433 A Gearbox elmondása szerint a Brother's in Arms 3.része, a Hell's Highway szeptemberben most már tényleg a boltokba kerül.
Matt Baker újabb kalandjait feldolgozó rész sokat csúszott az utóbbi időben sajnos, ám azonban a Gearbox elmondása szerint a munkálatok nemsokára révbe érnek és szeptemberben a boltok polcaira kerül a játék.A Market Garden hadműveletet feldolgozó játékban ismét Matt Baker bőrébe bújhatunk, akivel kisebb szakaszokat irányíthatunk.A játék Limited Editionje is napvilágot látott, amiben a lemez mellett még egy Matt Akcióbábu is megtalálható. -
sasvader #432 valaki valami új hirt vagy videot????? -
#431 Szeptember 23... -
Neoncsoves #430 nyáron remélem még kijön... -
HUmanHunter #429 szeptember 23. az szép kitudja akkorra elkészülnek e vele -
#428 IGN - Hell's Highway Delayed + Limited Edition -
Code92 #427 mondatalkotási skillt még fejleszteni kell, de csében biztos osztod a headshotokat, átlagos 14 éves srác -
sasvader #426 késni fog:( olvassátok el a pc guru oldalán -
Hellsing47 #425 dehogyis, már megjelent... -
HUmanHunter #424 mikor gyün a gém? vagy lemaradtam valamiról? ha jól tudom má sokat késik a megjelenése -
gstup #423 -
#422 Te melyik bolygóról jöttél? -
kemencebalázs #421 hol látod azt a szót brothers volt már jó játék is -
Paranoia #420 -
kemencebalázs #419 ez játék mit jelent pcre,nekem megvan eze blood hell in arms jó juj -
#418 2 oldalas júniusi GS cikk -
sasvader #417 Én szerintem meg az europai diszdobozz jobb!de mindenkinek más az izlése! -
#416 Akkor az euróoai lesz más mindegy,valamelyiken sötét(éjszakai)háttér és távolabról mutatják az embereket,mint ahogy a Band of brothers "logojában" ha jól emlékszem. -
#415 Épp ez benne a pláne, h ez az amerikai disz doboz (US) -
Hellsing47 #414 hát remélem mert ez szerintem nagyon szar :D -
#413 amerikában asszem más dobozkép lesz -
#412 -
#411 Sőt már 2006 őszén, telén meg kellett volna jelennie. -
#410 Gamekapocs.hu
Olvassatok ottani cikkeket, előzeteseket, bemutatókat, és extra cikket a játékról! nagyon jókat írnak, és igazat, Kivéve a megjelenés szurják el általában, mint minden számitógépes honlap. pl ez a Bia rész már 2007-ben meg kellett volna jelenjen.
pl ott tudtam meg, a cod legújabb része a world at war nem is 5. rész, hanem csak egy visszatérő rész a második világháborúba. Úgy kell érteni, mint a Gta 3 és 4. rész között elkészült San Andreast. És sokan úgy tudják még most is, h a cod 5. része a world at war lett. TÉVES. a Cod 5 egy készülö scifi fps. -
sasvader #409 Ezt hol olvastad?? -
#408 Matt Baker-t fogjuk irányítani. Ugyebár a Road to Hill 30-ba előléptették. Így nem 2 szakaszt fogunk irányítani, hanem 3-at. 2-őt a gép adja, a 3.-ik szakaszt meg mi választhatjuk a továbbiak közül: bazookás, aknavetős, mg-s és rádiós. Utóbbi segitségével tüzérségi -és légi támaogatást is kérhetünk. Elképesztő! -
underclass hero #407 ez talál megfelel, de SPOILERES!
+ ha visszaolvasol találsz párat.. -
sasvader #406 Ha valaki tud új vidokat,bemutatokat,traileket az kérem feltétlenűl linkelje be ide!KŐSZŐNŐM! -
#405 Beszélgetés a játékról az E3-on -
#404 Megint bocs! -
#403 Ugyan az mint a #398-ben linkelt video. -
#402 E3 Vid - Baptism Of Fire - Walkthrough Video
GamersHell
[URL=http://www.fileshack.com/file.x/12482/Brothers+in+Arms:+Hell's+Highway+Movie+#10]FileShack[/URL] -
sasvader #401 Remélem a DEMOT nemsokára bejelentik mert aztmodták lesz D.E.M.O!! -
underclass hero #400 Ne nekem köszönd, inkább Gamespotosoknak..ők töltötték fel.. -
sasvader #399 kősz hogy ezt feltöltöted örök hálám üldözni fog!