2318
-
JonasSandor #2318 Majd meglátjuk mi lesz belőle. -
robicarlos6 #2317 A Gearbox vezetője csak úgy mellékesen bejelentette, hogy készül az új Brothers in Arms-játék
Fákk yeah má megint készül... kb gázabb a szitu mint a Dead Island 2-nél.. -
#2316 Esetleg valaki nem tudná valahogy kimenteni a szinkront? Steam-re megvettem és nem lenne rossz Magyarul.
Előre is köszönöm, ha valaki segít! ;) -
#2315 Ok köszi! -
#2314 Nincs -
#2313 Kicsit régi játék, de valaki tudja esetleg, hogy a Steam-es verzióba is van magyar szinkron? -
#2312 Nekem tökéletesen fut win7 alatt, semmi problémát nem tapasztaltam. Szerintem itt is gép függő a dolog. Eléggé idegesítő tud lenni az ilyen. -
#2311 Vagyis magyar szinkronos.... kár hogy a win7 miatt nem tudtam végig tolni... :( -
Batta AV #2310 Mármint a magyarítás :) -
Batta AV #2309 Nincs feltéve, mivel magyarul jelent meg
-
#2308 erőspistára gondolsz?
vagy magyaritasra? mert arra: www.magyaritasok.hu ... -
Batta AV #2307 Sziasztok!
Megvettem a a gyári cd-t magyar felirattal, de a legritkább esetben sem magyar :((, azonkívül, hogy ez enyhén felizgatott mást nem tudtam tenni, mivel PlayOn honlapján szereplő elérhetőségek nem valódiak és csak enyhe bosszúként a Facebookon tett bejegyzéssel vigasztalódtam, melyre természetesen válasz nem jött...
Tud-e valaki segíteni egy magyarosítással legalább? Előre is köszi!
-
mester1987 #2306 Ez így szomorú, megveszel egy pár éves játékot aztán erre tessék...
Erre én is kíváncsi vagyok. -
#2305 Sziasztok.
Most vettem meg a játékot és érdekelne, hogy lehet-e vele multizni és hogyan? Mert elvileg kell hozzá a gamespy de tudtommal bezártak. Tehát ?? :) -
#2304 Értem, igen azt olvastam. :/
Köszi! -
#2303 Windows7 a ludas, mint ahogy azt írtuk korábban is ez a játék csak XP-n fut normálisan.... -
#2302 Hali!
Miért van az hogy egy 2Ghz-es dual core-os, 2 gb rammal rendelkező, 512 mb-os Ati videókártyás gépen szét akadja magát a játék?
Windows7 legfrissebb driverek, és a játékhoz kapott directX. -
#2301 áhh, újra telepítéssel se megy tovább annál a résznél... -
#2300 [email protected] köszi szépen a fáradozásod, most épp mentettem a mentéseket és újra telepítem, hátha bejön... nagyon tetszik a játék de nem akarok ezért felrakni egy XP-t mert az sok munka lenne. A lényeget már megtudtam úgy is és az nem a story vége hanem azt hogy tudom, 2008-ban még tudtak játékot csinálni ma pedig nem!!! Ez a fedezék harc színte tökéletes! Ilyen jó metódust még sose láttam csak TPS-ben, de még ott sincs ilyen gyönyörű fedezékből való tüzelés. A fegyverek meg fenomenálisak, jól szólnak és lőnek, tetszik ahogy nekem kell célozni a saját szememmel és nincs 4x scope, meg red dot, meg sima laser scope, meg frag, végtelen gránát, hanem csak a sima fa tussal rendelkező egyszerű fegyverek amikkel nagyon könnyű eggyé válni... -
#2299 Küldj egy emailcímet!
Küldök egy tört angol crack-et! ha azzal sem megy akkor csak annyit tudok javasolni hogy ha mindenképpen végig akarod játszani akkor arra az időre rakj a gépre egy XP-t! azzal 100% hogy nem lép ki! -
#2298 Ja... látom... vissza olvastam itt pár hozzászólásig, nem is vettem észre, szóval másoknál is volt ez, na mindegy... nincs megoldás. -
#2297 hát tört... de valamit olvastam angolul és ott az eredeti lemeznél is csinálja.. sajna a megoldást már nem találtam angol nyelven... -
#2296 Tört vagy eredeti? -
#2295 Valaki nem tudna segíteni? Már a vége fele járok és a játék lefagy a videóknál ami nem is gáz mert ha újra indul a játék akkor folytatja csak hogy egy olyan videonál vagyok ahol nincs mentés és azt a részt mindig újra kell játszani majd megint lefagy... biahh.exe nem válaszol féle üzi jelenik meg.. -
#2294 Most hogy Win7-et használok már nálam is produkálja a hibákat! :( -
#2293 Azért köszönöm a segítőkészségeteket. -
#2292 Vsync-et próbáltam, Windows karácsony környékén lett újratelepítve, eredeti fémdobozos, magyar szinkronos.
-
#2291 Amúgy eredeti a játék?
Esetleg másik crack-et ha kipróbálsz? -
#2290 Vsync-et ha kikapcsolod? Vagy élsimítás vagy mi a frász az!
Vagy már csak egy Windows újratelepítést tudok javasolni!
na én nem vagyok nagy guru úgyhogy részemről ennyi a találgatás! -
#2289 Én már tényleg nem tudom mit csináljak vele, hogy tökéletesen fusson. Azt hittem hogy alacsony grafikán nem csinálja a fagyásokat de aztán mégis csak ritkábban. -
#2288 Alapból felrakja telepítéskor a játékoz a directx-et. -
#2287 Directx?
Néha nagyon apró dolgon csúszik el!
Tedd fel azt ami a lemezen van. Lehet az segít! Bár lehet hogy ez hülyeség. -
morzsi555 #2286 teszteld le ezzel a videókártyádat: http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/ -
#2285 Biztos hogy nem melegszik túl, figyelek a porra és a hűtés is meg van oldva rendesen, bőven a biztonságos tartományon belül van mindennek a hőfoka, a többi játék pedig mind megy maxon pl: Medal Of Honor 2010, Call Of Duty Black Ops stb, ezekkel nincs probléma csak ezzel.
-
#2284 Vagy csak ki kellene ganézni a port!
De gondolom erre azért figyelsz! -
#2283 Nézd meg megy-e rajta a ventillátor rendesen, lehet, hogy nem kezd el jobban pörögni a kártya melegedésekor, vagy az is lehet, hogy jól pörög de kispórolták a pasztát és ezért rossz a hővezetés a GPU és a hűtőbordák között. -
#2282 más játékok mennek "maxon" ? nem lehet, hogy túlmelegszik? -
#2281 Üdv, lenne egy problémám a játékkal, az új videó karimmal geforce gt 240 nem hajlandó rendesen menni. Egy idő után el kezd fagyogatni ha maxon tolom, ha leveszem alacsonyra akkor megyszünik, de kiveszik belőle a grafika. Előző videókarimmal geforce 7800 gtx maxon nem volt ilyen problémám. Ha tudtok valami orvosságot erre akkor írjatok. Válaszotokért előre is kössz. -
zola575 #2280 Köszönöm a gyors válaszotokat! A controller volt a gond nekem is. :) -
#2279 Ha tört játékot szereztél akkor előfordulhat!
Próbálj meg valamit vacakolni az egérrel. Lehet az rendbeteszi!