Brothers in Arms: Hell's Highway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u.i.: bocs az off-ért de jól esett leírni 😊
Van egy olyan gondom, hogy a játék elkezd egyszercsak kõrbe pörögni. Eredeti játék. Kellene hozzá javítás. Tudtok? Vagy a problémával találkozott már valaki?
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Aki fáradozik vele annak elõr is köszönöm.
Szebb jövõt!!!
Úgy értettem, hogy mivel a Hell's Highway úgy zárul hogy "Folytatjuk".
Szóval a kérdésem erre szól, hogy azt lehet-e már tudni hogy mikor folytatják???
Az elsõ õrületes jó... Nem az a "tipikus" háborús, hogy 1 emberrel a teljes Németországot bevesszük...És a taktikai lehetõségek.... õrületes..... =O XD =P
Mindenkinek ajánlom!!!!!
honnan lehetne letölteni?
nekem is kéne a magyaritás és a magyar szinkron a játékhoz
nem tudjátok honnan lehetne letölteni?
Megnéztem a fájlt
BIA\Ubisoft\Gearbox Software\Brothers in Arms - Hell's Highway\SumacGame\Localization\INT\Subtitles.int
Ez kellene Subtitles.int csak 65,7 KB
http://tesztgep.blogspot.co.at/
elinditom és ott lent marad :S.
<#kuss>#kuss>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Engem már kezd kibass*ottul felháborítani ez az állandó csúszás!
Bezzeg xboxra már kiadták!
Ja és pc-n tolom toza😛
Windows XP SP3 / Windows Vista SP1 operációs rendszer
2.6 GHz dual-core (3 GHz Intel Pentium D 925) CPU
1 GB memória (2 GB Ajánlott)
128 MB DirectX 9.0c, Shader 3.0 videokártya
8 GB szabad hely a merevlemezen
4x dual-layer DVD-ROM
Szükséges internetkapcsolat 384 Kbps upstream
Támogatott videókártyák: ATI RADEON X1600/1650-1950/HD 2000/3000 series,
NVIDIA GeForce 6800/7/8/9 series.
Ott is jelen volt a 101. légiszállítású hadosztály.
ugy fest h jonnek a havas mappok.. 2-3 ev..es elvezhetjuk is..
ami meg nemrég jelent meg játék azt szégyen sof nak nevezni
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
igazán szomorú, hogy egy ilyen elképelés után (2005) ennyire parasztvakító szart sikerült kihozni ebbõl. ez ubisoft, ha jól tudom. lásd rainbow six, azt is szétbaszták a raven shield után. bizonyára az új menedzsment qrvára tehetséges balfaszokból áll. de mindegy is.
Because fuck you. That\'s why.
igazabol nem is jo jatek,oan mint elozzoek,csak van ez a vagany belassulos action kamera dolog,meg bazoka tim,akik robbangatnak mindenkit,persze csak ha kedvuk van kb,azt is szarul ,mert inkabb 20 at lonek betonfalba,ami persze nem serul,ahejett h az emberek kozelebe durrantananak... csak a fat,meg homokzsak rakasokat lehet roncsolni,de azt szepen... szal ezenkivul minden maradt a regiben... grafika szebb, videok tenyleg fajdalmasan hosszuak es erzelgossek...
elmegy vegulis..
amit eddig megszokhattunk..
18+ os kepek a jatekbol...ezisugyancsak 18+ ..szoval vannak leszakado vegtagok mindenki boldog lehet