Brothers in Arms: Hell's Highway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mer mimasra kellene meg kijonnie?!holnap jelenik meg...12 ezer huf...marmint angliaban pl... de ha bedobod a regi megunt cod 4 edet akkor mar 3 ezer hufert oda adjak.. jofejek ezek..
tobias88
boxra lehet
megjelent megjelent.. a nemhivatalos bakup legalabbis..
alitolag...
jajdejo
tobias88
hát, ezek szerint nem lesz valami szép a graf tényleg <#szomoru1>
Gépigény

Recommended:
Supported OS: Windows XP SP3/Windows Vista SP1 (only)
Processor: 2.6 GHz dual-core (3 GHz for Intel Pentium D 925)
Memory: 1 GB (2 GB Recommended)
Graphics: 128 MB DirectX 9.0c compliant, Shader 3.0–enabled (see supported list*)
DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0
Sound: DirectX 9.0 or 10.0 compliant
Hard Drive: 8 GB free hard disk space
DVD-ROM: 4x dual-layer drive
Multiplay: Broadband internet connection with 384 Kbps upstream
*Supported Video Cards at Time of Release: ATI RADEON X1600/1650–1950/HD 2000/3000 series, NVIDIA GeForce 6800/7/8/9 series.
Laptop versions of these cards may work but are NOT supported. These chipsets are the only ones that will run this game.
1 hónap alatt nem lehet egy ekkora játékot optimalizálni, szinte még tesztelni sem. úgyhogy az utóbbi meglátás a nyertes, VAGY a ki..szott ubi üzletpolja <#violent>

Because fuck you. That\'s why.

tobias88
hátha azért tolták el, hogy optimalizálják, de lehet azért, mert 1 hónappal késõbb már nagyobb gépigénnyel lehet kiadni<#vigyor>
márpedig ez boxról portolt lesz májfrend, egyébként ez általános tendencia.

tobias88
unreal 3 az gépbarát, kivéve ha boxról portolt
gyerekek bmeg ez a játék 2006 nyara óta késik egyfolytában!!! mondjátok már ki, hogy elbaszott fos lesz az egész <#fogmosas>

jah a gépigénynél készülj az az asszaszinszkrídhez hasonlóhoz, hiszen 1részt ánrílhármasendzsin hajtja, másrészt optimalizációról ne is álmodj <#nevetes2>

tobias88
szeptember 23, megerõsítették
mascarun
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/brothers_in_arms_hells_highway_szosszenet

e-szerint még mindig augusztus 29 a megjelenés dátuma máshol viszont már szeptember 23ról beszélnek!

mascarun
Hail!

Ha valaki elcsíp valami infót a gépigényrõl az írjon már nekem légysze!
Köszönet!

Igen, erre. A graf még hagyján, de látszik, hogy túl komolyan vették magukat a fejlesztõk, elfeledkeznek róla, hogy ez csak játék. A halott kisfiú képe mikor kísérti... na hagyjuk is. És nem lesz benne skirmish, legalábbis a menü alapján, nos ez visszalépés az Earned in Blood-hoz képest.

tobias88
Erre gondolt szerintem!

grafika tényleg gyenge, de játékélményben verhetetlen lesz, mint ahogy a sorozat többi tagja
... a movie reszek esetleg... a jatek jo lesz..az is.. a fel eve megjelentek alapjan ojan jo h beszarsz...meg ha 1 es grafikaju lenne akkor is megvenne mindneki egyebkent...

mutasd mejik video vot az!!
az új e3 videó alapján ez valami iszonyat gagyi szar lesz
nem is értem miért nem fújták le az egész fejlesztést <#fejvakaras>

mascarun
Hail!

Menjetek fel a hivatalos honlapra! Van 1-2 jó videó!
Ahol a fegyvereket beutatjkák jobb felsõ sarokban van egy "see in action" fül ahol még több videó van igaz csak az adott fegyvert mutatják meg használat közben!

Érdemes ránézni!

HAil

mascarun
Középtájt megtaláljátok a már hiányolt leszakadó lábat! 😊
remélem megint lehet majd gránátot dobni a tankba mint az elsõben!
Hail!

mascarun
ajánlom mindenkinek!

http://www.pcdome.hu/hirek/15106/ubidays_08_brothers_in_arms_hell_s_highway_trailer

nah így az igazi csak elsõre nem sikerültxD
http://www.gametrailers.com/player/34490.html

mindenki döntse el maga h mit lát...látok benne hibákat,meg olyan dolgokat is amiket kiszedtek,pedig az elõzõ részeknél jol mutatott,pl mikor felrobbantja a 88ast(csak odaterem 1 kis adag c4-es,azt szét is esik tõle,nekem ez nem gyere be,még az MoH airborne-ben is jobban meg volt csinálva pedig az 1 szar...)jobb lett vna ha meghagyják a régebbit amikor ugyanis külsõ nézetbe vált a kamera és látod h leteszi a töltetet(ha már így átmentek külsõ kameraállásba,akk ez lett vna a logikus).még az szurta ki a szemem h áll a teherautónál kiadja a tûz parancsot(kamera külsõ nézetben) és nem mozog a szája!rohadt szemet szúró volt,nem értem h ezt h nem veszik észre mikor nézik????sztem k*rva zavaró(2008 van)de amugy teccik,jó dolgokat nem írom le me abbol tul sok lenne,inkább csak a hibákat írtam,abbol nincs sok😛(ezzel még nem osztom a game-t)
mascarun
Hail!
Agusztusig még rengeteg idõ van
biztos változtatnak rajta!
De arra engedhetnének következtetni már hogy kb mekkora lesz a gépigény!
jó volna már!

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

jah és sajnálom h a végtagleszakadást kihagyják belõle😞((nekem ettõl volt a BIA még kiemelkedõbb mint a többi...
én már elkezdtem rá gyúrni azzal h ma kiakasztottam az elsõ részt😛lehet h a 2-t is elõveszem,me kell vmien BIA amíg ez nem jönxDam nt h ti h vagytok vele van pár olyan újítás ami nekem nem teccik...:/
pl a járás-->mint 1 pingvin v én nt,ahogy megy és lóbálja maga elõtt a fegyvert...hát elég furcsa,nem tûnik vmi keménynek,inkább olyan tutyimutyis.meg ez a kûlsõ kamera állás!nekem nem gyere be,de amugy biztos meglehetne szokni de van ebbe 1 oltári nagy hiba:a videokon mikor elbujik 1 fal mögé és megosztja a németek tomival,amazok meg elrohannak,csávó meg csak tolja az egeret utánuk és mennek is arra a golyók,DE a fegyver helyzete nem változik!szal derékszögbe lõ a csávó anélkül h arra fordítaná a fegyvert...nekem ez rohadt zavaró,nem intelligens golyók ezek...szal ezen yo lenne változtatni me a fizika törvényeit eléggé megrengeti!ezektõl a hibáktól eltekintve sztem rohadt YO lesz,sõt más hibát nem is tudnék felvetni sztem akkor se ha már jáccanék vele...
Vass Gábor
Augusztusra várható a játék, már alig várom.

mascarun
http://www.pcdome.hu/hirek/14903/brothers_in_arms_hell_s_highway_trailer

új videó

HeadHunter86
Valaki tud valami infót errõl a játékról? Nagyon rég óta nem hallani róla semmit sem, mikor várható a megjelenése?

eez kurrva nagy lett!!!en 2 t veszek sztem!!!
yutubos vidijo meg masfel honap es kint van xbpx 360 !! hu huuuj!!
nagyon ott van!!!
ahogy a ket fejleszo srac is,mindig tisztara ravannak flesselve sajat munkaikra..jogossan!!!
dante3
Videó,érdemes megnézni!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

vegyel konzolt...!
mascarun
Semmi új a nap alatt?
most nemnagyon követem hogy áll a game de remélem ezt a directX10-et elfelejtik me én most nemigazán tudnám fejleszteni egy vatta új kártyával a gépet pár 100ezeré!
Azért várom hogy kijöjjön! meddig halogatják még. 😞<#boxer><#nemtudom>

JÖHET BÁRMILYEN GAME EZT ÚGY SEM FOGJÁK LEVERNI, LEHET, HOGY JÓ A COD1,2,3 MEG A mEDAL OF HONOR RÉSZEI, DE EZ NAGYON ODABASZ!!!
MINDENT VISZ EZ A GAME REMÉLEM MÉG 2007 ELEJÉN KI TUDJÁK DOBNI A WWW.GALAXISNET.HU-RA MERT AKKOR MEGYEK ÉS MEGVESZEM!
A PÉNZ NEM BOLDOGIT CSAK AZ AMIT VESZEL ÉRTE!!!
mascarun
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=7&article
http://www.gamer365.hu/album.php?id=572
a második linken képek vannak de többségét már valószínûleg láttátok!

sztem ezek nem is ingame videok,nagyon gyanusan,ezert kar,de nyilvan nem lesz szar a jatek!meg mar nem is kell tulsokat aludni erte,de cod 3 hoz kepest nyilvan jobb,szal hajra...ha van vmi hir dobjatok mar..
mascarun
Hail! most a napokban láttam egy videót az új részrõl (a videó nemtom mennyire volt új!)elég komolyan meg van csinálva. Valami városban nyomultak. Ami újdonság volt benne hogy már le lehetett hasalni nem csak guggolni+ nem ordítva adta ki a vezényszavakat hanem suttogva. Végre át lehetett mászni a kerítésen és amikor az egyik katonatársam beburkolt egy másik odament felsegíteni. A tereptárgyakat eléggé meg lehetett szórni. Az utca közepén landolt egy fedezéknek kiválóan alkalmas kémény 😛😛
A csapatban volt még egy bazookás is!És szerintem az is egy jó dolog hogy végre raknak kibas**ott civileket is a játékba!
na most így hirtelen ennyi jut eszembe a vidióról. én már baromrira várom a játékot is. remélem bírja majd a gépem!

hirek?
OFF
nem tom vagjatok e de a BAND OF BROHTERS (Spielberg/TomHanks) c filmsorozaton alapszik egesz cod,meg bia meg par utos ww2 es fps,cod eleg konkretan ugyanaz mint film nehany jelenete,de vegulis nem csoda ugye,mert hat azt is Spilberg papa csinalta ,reszben...csak sztnem ha aki eddig meg nem volt ezzel tisztaban az vagna,es mielobb beszerezne a filmsorozat reszeit,hogy masszivan ra tugyon hangolodni ww2 hangulatra,mer hogy nagyon lehet,mer ott van...
ha mar mindenki tutta,akkor bocs,akkor en vok kicsit lemaradva ..de azttol meg rohatt jo film....

asszem 10 reszes,elso 2 meg ucso ketto nem annyira "izgis,de tobbi az nagyon faja...sztem...

bocs..
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

iiiszonyat brutaaaal!!!!"sajnos" mindenkepp be kell szereznunk egy xbox360 at mindannyiunknak..ez naggggyyyon buuntet!!