105
  • toza #65
    na jo..hazuttam ..kb 4 napos jatek.. marmint napi 6 ora jatekkal..
  • toza #64
    viszont megint kb 3 ora alatt vegig tolhato jatekot csinatak sajnos... elnyomhatatlan es nehol hosszuk a videok,de azert elmegy...
  • smusher
    ezek szerint ez egy fos. egy fossal több. majd elviszi a duna ezt a fost is.
  • smusher
    talán geci jó.
  • smusher
    megint beszóltál baszd meg?
  • toza #60
    szeetloheto fa targyak moge rejtozott nemetek lenyomasa kuuva jo fless,fizika is allat...szvsz
  • toza #59
    fedezekbol 3rd nezet keci jo,fustolgo toltenyhuvejek agyak hangulatnak rendesen..stb
  • toza #58
    hat egesszen franko lett a jatek..grafika se szar...falak nyalasak nehol,viz a padlon,arcba froccsno sar stb...gor,ragdol kul,fenyek tuz kiraj...erzelgos videok stb..
    amit eddig megszokhattunk..
  • toza #57
    PC Version Release: Oct 7, 2008

18+ os kepek a jatekbol...ezisugyancsak 18+ ..szoval vannak leszakado vegtagok mindenki boldog lehet
  • tobias88
    miaz hogy mimásra? pc-ps3-xbox360 és a boxos verzió már kint van...
  • toza #55
    mer mimasra kellene meg kijonnie?!holnap jelenik meg...12 ezer huf...marmint angliaban pl... de ha bedobod a regi megunt cod 4 edet akkor mar 3 ezer hufert oda adjak.. jofejek ezek..
  • tobias88
    boxra lehet
  • toza #53
    megjelent megjelent.. a nemhivatalos bakup legalabbis..
    alitolag...
    jajdejo
  • tobias88
    hát, ezek szerint nem lesz valami szép a graf tényleg
  • felegyi
    Gépigény

Recommended:
    Supported OS: Windows XP SP3/Windows Vista SP1 (only)
    Processor: 2.6 GHz dual-core (3 GHz for Intel Pentium D 925)
    Memory: 1 GB (2 GB Recommended)
    Graphics: 128 MB DirectX 9.0c compliant, Shader 3.0–enabled (see supported list*)
    DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0
    Sound: DirectX 9.0 or 10.0 compliant
    Hard Drive: 8 GB free hard disk space
    DVD-ROM: 4x dual-layer drive
    Multiplay: Broadband internet connection with 384 Kbps upstream
    *Supported Video Cards at Time of Release: ATI RADEON X1600/1650–1950/HD 2000/3000 series, NVIDIA GeForce 6800/7/8/9 series.
    Laptop versions of these cards may work but are NOT supported. These chipsets are the only ones that will run this game.
  • smusher
    1 hónap alatt nem lehet egy ekkora játékot optimalizálni, szinte még tesztelni sem. úgyhogy az utóbbi meglátás a nyertes, VAGY a ki..szott ubi üzletpolja
  • tobias88
    hátha azért tolták el, hogy optimalizálják, de lehet azért, mert 1 hónappal később már nagyobb gépigénnyel lehet kiadni
  • smusher
    márpedig ez boxról portolt lesz májfrend, egyébként ez általános tendencia.
  • tobias88
    unreal 3 az gépbarát, kivéve ha boxról portolt
  • smusher
    gyerekek bmeg ez a játék 2006 nyara óta késik egyfolytában!!! mondjátok már ki, hogy elbaszott fos lesz az egész

jah a gépigénynél készülj az az asszaszinszkrídhez hasonlóhoz, hiszen 1részt ánrílhármasendzsin hajtja, másrészt optimalizációról ne is álmodj
  • tobias88
    szeptember 23, megerősítették
  • mascarun
    http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/brothers_in_arms_hells_highway_szosszenet

e-szerint még mindig augusztus 29 a megjelenés dátuma máshol viszont már szeptember 23ról beszélnek!
  • mascarun
    Hail!

Ha valaki elcsíp valami infót a gépigényről az írjon már nekem légysze!
    Köszönet!
  • fer007
    video
  • fer007
    lehet h késni fog a játék
  • smusher
    Igen, erre. A graf még hagyján, de látszik, hogy túl komolyan vették magukat a fejlesztők, elfeledkeznek róla, hogy ez csak játék. A halott kisfiú képe mikor kísérti... na hagyjuk is. És nem lesz benne skirmish, legalábbis a menü alapján, nos ez visszalépés az Earned in Blood-hoz képest.
  • tobias88
    Erre gondolt szerintem!

grafika tényleg gyenge, de játékélményben verhetetlen lesz, mint ahogy a sorozat többi tagja
  • toza #38
    ... a movie reszek esetleg... a jatek jo lesz..az is.. a fel eve megjelentek alapjan ojan jo h beszarsz...meg ha 1 es grafikaju lenne akkor is megvenne mindneki egyebkent...

mutasd mejik video vot az!!
  • smusher
    az új e3 videó alapján ez valami iszonyat gagyi szar lesz
    nem is értem miért nem fújták le az egész fejlesztést
  • mascarun
    Hail!

Menjetek fel a hivatalos honlapra! Van 1-2 jó videó!
    Ahol a fegyvereket beutatjkák jobb felső sarokban van egy "see in action" fül ahol még több videó van igaz csak az adott fegyvert mutatják meg használat közben!

Érdemes ránézni!

HAil
  • mascarun
    Középtájt megtaláljátok a már hiányolt leszakadó lábat! :)
    remélem megint lehet majd gránátot dobni a tankba mint az elsőben!
    Hail!
  • mascarun
    ajánlom mindenkinek!

http://www.pcdome.hu/hirek/15106/ubidays_08_brothers_in_arms_hell_s_highway_trailer
  • McDuff
    nah így az igazi csak elsőre nem sikerültxD
  • McDuff
    sorry
  • McDuff
    [URL=http://www.gametrailers.com/player/34490.html][/URL]
  • McDuff
    http://www.gametrailers.com/player/34490.html

mindenki döntse el maga h mit lát...látok benne hibákat,meg olyan dolgokat is amiket kiszedtek,pedig az előző részeknél jol mutatott,pl mikor felrobbantja a 88ast(csak odaterem 1 kis adag c4-es,azt szét is esik tőle,nekem ez nem gyere be,még az MoH airborne-ben is jobban meg volt csinálva pedig az 1 szar...)jobb lett vna ha meghagyják a régebbit amikor ugyanis külső nézetbe vált a kamera és látod h leteszi a töltetet(ha már így átmentek külső kameraállásba,akk ez lett vna a logikus).még az szurta ki a szemem h áll a teherautónál kiadja a tűz parancsot(kamera külső nézetben) és nem mozog a szája!rohadt szemet szúró volt,nem értem h ezt h nem veszik észre mikor nézik????sztem k*rva zavaró(2008 van)de amugy teccik,jó dolgokat nem írom le me abbol tul sok lenne,inkább csak a hibákat írtam,abbol nincs sok:P(ezzel még nem osztom a game-t)
  • mascarun
    Hail!
    Agusztusig még rengeteg idő van
    biztos változtatnak rajta!
    De arra engedhetnének következtetni már hogy kb mekkora lesz a gépigény!
    jó volna már!
  • underclass hero
    http://www.gametrailers.com/gametrailerstv_player.php?ep=15&ch=1&sd=1
  • McDuff
    jah és sajnálom h a végtagleszakadást kihagyják belőle:(((nekem ettől volt a BIA még kiemelkedőbb mint a többi...
  • McDuff
    én már elkezdtem rá gyúrni azzal h ma kiakasztottam az első részt:Plehet h a 2-t is előveszem,me kell vmien BIA amíg ez nem jönxDam nt h ti h vagytok vele van pár olyan újítás ami nekem nem teccik...:/
    pl a járás-->mint 1 pingvin v én nt,ahogy megy és lóbálja maga előtt a fegyvert...hát elég furcsa,nem tűnik vmi keménynek,inkább olyan tutyimutyis.meg ez a kűlső kamera állás!nekem nem gyere be,de amugy biztos meglehetne szokni de van ebbe 1 oltári nagy hiba:a videokon mikor elbujik 1 fal mögé és megosztja a németek tomival,amazok meg elrohannak,csávó meg csak tolja az egeret utánuk és mennek is arra a golyók,DE a fegyver helyzete nem változik!szal derékszögbe lő a csávó anélkül h arra fordítaná a fegyvert...nekem ez rohadt zavaró,nem intelligens golyók ezek...szal ezen yo lenne változtatni me a fizika törvényeit eléggé megrengeti!ezektől a hibáktól eltekintve sztem rohadt YO lesz,sőt más hibát nem is tudnék felvetni sztem akkor se ha már jáccanék vele...