105
-
toza #65 na jo..hazuttam ..kb 4 napos jatek.. marmint napi 6 ora jatekkal..
-
toza #64 viszont megint kb 3 ora alatt vegig tolhato jatekot csinatak sajnos... elnyomhatatlan es nehol hosszuk a videok,de azert elmegy... -
smusher #63 ezek szerint ez egy fos. egy fossal több. majd elviszi a duna ezt a fost is. -
smusher #62 talán geci jó. -
smusher #61 megint beszóltál baszd meg? -
toza #60 szeetloheto fa targyak moge rejtozott nemetek lenyomasa kuuva jo fless,fizika is allat...szvsz -
toza #59 fedezekbol 3rd nezet keci jo,fustolgo toltenyhuvejek agyak hangulatnak rendesen..stb -
toza #58 hat egesszen franko lett a jatek..grafika se szar...falak nyalasak nehol,viz a padlon,arcba froccsno sar stb...gor,ragdol kul,fenyek tuz kiraj...erzelgos videok stb..
amit eddig megszokhattunk.. -
toza #57 PC Version Release: Oct 7, 2008
18+ os kepek a jatekbol...ezisugyancsak 18+ ..szoval vannak leszakado vegtagok mindenki boldog lehet -
#56 miaz hogy mimásra? pc-ps3-xbox360 és a boxos verzió már kint van... -
toza #55 mer mimasra kellene meg kijonnie?!holnap jelenik meg...12 ezer huf...marmint angliaban pl... de ha bedobod a regi megunt cod 4 edet akkor mar 3 ezer hufert oda adjak.. jofejek ezek..
-
#54 boxra lehet -
toza #53 megjelent megjelent.. a nemhivatalos bakup legalabbis..
alitolag...
jajdejo -
#52 hát, ezek szerint nem lesz valami szép a graf tényleg -
felegyi #51 Gépigény
Recommended:
Supported OS: Windows XP SP3/Windows Vista SP1 (only)
Processor: 2.6 GHz dual-core (3 GHz for Intel Pentium D 925)
Memory: 1 GB (2 GB Recommended)
Graphics: 128 MB DirectX 9.0c compliant, Shader 3.0–enabled (see supported list*)
DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0
Sound: DirectX 9.0 or 10.0 compliant
Hard Drive: 8 GB free hard disk space
DVD-ROM: 4x dual-layer drive
Multiplay: Broadband internet connection with 384 Kbps upstream
*Supported Video Cards at Time of Release: ATI RADEON X1600/1650–1950/HD 2000/3000 series, NVIDIA GeForce 6800/7/8/9 series.
Laptop versions of these cards may work but are NOT supported. These chipsets are the only ones that will run this game.
-
smusher #50 1 hónap alatt nem lehet egy ekkora játékot optimalizálni, szinte még tesztelni sem. úgyhogy az utóbbi meglátás a nyertes, VAGY a ki..szott ubi üzletpolja -
#49 hátha azért tolták el, hogy optimalizálják, de lehet azért, mert 1 hónappal később már nagyobb gépigénnyel lehet kiadni -
smusher #48 márpedig ez boxról portolt lesz májfrend, egyébként ez általános tendencia. -
#47 unreal 3 az gépbarát, kivéve ha boxról portolt -
smusher #46 gyerekek bmeg ez a játék 2006 nyara óta késik egyfolytában!!! mondjátok már ki, hogy elbaszott fos lesz az egész
jah a gépigénynél készülj az az asszaszinszkrídhez hasonlóhoz, hiszen 1részt ánrílhármasendzsin hajtja, másrészt optimalizációról ne is álmodj -
#45 szeptember 23, megerősítették -
#44 http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/brothers_in_arms_hells_highway_szosszenet
e-szerint még mindig augusztus 29 a megjelenés dátuma máshol viszont már szeptember 23ról beszélnek! -
#43 Hail!
Ha valaki elcsíp valami infót a gépigényről az írjon már nekem légysze!
Köszönet! -
fer007 #42 video -
fer007 #41 lehet h késni fog a játék -
smusher #40 Igen, erre. A graf még hagyján, de látszik, hogy túl komolyan vették magukat a fejlesztők, elfeledkeznek róla, hogy ez csak játék. A halott kisfiú képe mikor kísérti... na hagyjuk is. És nem lesz benne skirmish, legalábbis a menü alapján, nos ez visszalépés az Earned in Blood-hoz képest. -
#39 Erre gondolt szerintem!
grafika tényleg gyenge, de játékélményben verhetetlen lesz, mint ahogy a sorozat többi tagja -
toza #38 ... a movie reszek esetleg... a jatek jo lesz..az is.. a fel eve megjelentek alapjan ojan jo h beszarsz...meg ha 1 es grafikaju lenne akkor is megvenne mindneki egyebkent...
mutasd mejik video vot az!! -
smusher #37 az új e3 videó alapján ez valami iszonyat gagyi szar lesz
nem is értem miért nem fújták le az egész fejlesztést -
#36 Hail!
Menjetek fel a hivatalos honlapra! Van 1-2 jó videó!
Ahol a fegyvereket beutatjkák jobb felső sarokban van egy "see in action" fül ahol még több videó van igaz csak az adott fegyvert mutatják meg használat közben!
Érdemes ránézni!
HAil -
#35 Középtájt megtaláljátok a már hiányolt leszakadó lábat! :)
remélem megint lehet majd gránátot dobni a tankba mint az elsőben!
Hail! -
#34 ajánlom mindenkinek!
http://www.pcdome.hu/hirek/15106/ubidays_08_brothers_in_arms_hell_s_highway_trailer -
McDuff #33 nah így az igazi csak elsőre nem sikerültxD -
McDuff #32 sorry -
McDuff #31 [URL=http://www.gametrailers.com/player/34490.html][/URL] -
McDuff #30 http://www.gametrailers.com/player/34490.html
mindenki döntse el maga h mit lát...látok benne hibákat,meg olyan dolgokat is amiket kiszedtek,pedig az előző részeknél jol mutatott,pl mikor felrobbantja a 88ast(csak odaterem 1 kis adag c4-es,azt szét is esik tőle,nekem ez nem gyere be,még az MoH airborne-ben is jobban meg volt csinálva pedig az 1 szar...)jobb lett vna ha meghagyják a régebbit amikor ugyanis külső nézetbe vált a kamera és látod h leteszi a töltetet(ha már így átmentek külső kameraállásba,akk ez lett vna a logikus).még az szurta ki a szemem h áll a teherautónál kiadja a tűz parancsot(kamera külső nézetben) és nem mozog a szája!rohadt szemet szúró volt,nem értem h ezt h nem veszik észre mikor nézik????sztem k*rva zavaró(2008 van)de amugy teccik,jó dolgokat nem írom le me abbol tul sok lenne,inkább csak a hibákat írtam,abbol nincs sok:P(ezzel még nem osztom a game-t) -
#29 Hail!
Agusztusig még rengeteg idő van
biztos változtatnak rajta!
De arra engedhetnének következtetni már hogy kb mekkora lesz a gépigény!
jó volna már! -
underclass hero #28 http://www.gametrailers.com/gametrailerstv_player.php?ep=15&ch=1&sd=1 -
McDuff #27 jah és sajnálom h a végtagleszakadást kihagyják belőle:(((nekem ettől volt a BIA még kiemelkedőbb mint a többi... -
McDuff #26 én már elkezdtem rá gyúrni azzal h ma kiakasztottam az első részt:Plehet h a 2-t is előveszem,me kell vmien BIA amíg ez nem jönxDam nt h ti h vagytok vele van pár olyan újítás ami nekem nem teccik...:/
pl a járás-->mint 1 pingvin v én nt,ahogy megy és lóbálja maga előtt a fegyvert...hát elég furcsa,nem tűnik vmi keménynek,inkább olyan tutyimutyis.meg ez a kűlső kamera állás!nekem nem gyere be,de amugy biztos meglehetne szokni de van ebbe 1 oltári nagy hiba:a videokon mikor elbujik 1 fal mögé és megosztja a németek tomival,amazok meg elrohannak,csávó meg csak tolja az egeret utánuk és mennek is arra a golyók,DE a fegyver helyzete nem változik!szal derékszögbe lő a csávó anélkül h arra fordítaná a fegyvert...nekem ez rohadt zavaró,nem intelligens golyók ezek...szal ezen yo lenne változtatni me a fizika törvényeit eléggé megrengeti!ezektől a hibáktól eltekintve sztem rohadt YO lesz,sőt más hibát nem is tudnék felvetni sztem akkor se ha már jáccanék vele...