28
-
Kutuvoz #28 ennek a közel 1 milliárd forintnak valahogy meg kell térülnie, méghozzá rövid távon... csak az a kérdés, hogy ezt milyen módszerekkel teszik... -
Drawain #27 Ebben van valami, az iwiw ennél már csak jobb lehet :) -
pepe003 #26 Akkor mi van a freemailel? Mióta a T kezében van, azóta teli van spammel a postafiókom, meg egy csomószor nem jön be. (ezért nem is igazán használom) -
#25 ez egy hülyeség. az általános közhangulattal ellentétben nekem még sosem volt gondom velük. ráadásul a mostani iWiW-en rontani, na ahhoz már valódi szakértelem kell. :P -
pepe003 #24 Amit megvesz a T az egy időután szar lesz mint az atom -
Polemius #23 Azt hiszem az első olyan jelre törlöm magam, ami arra utal, hogy visszaélnek a wiwes adatokkal.. -
avman #22 hát ja.
empirikus tapasztalatom, hogy az egyedek gyakorta a szánalmasozással próbálják kompenzálni szerény intellektuális képességeiket... -
#21 lol, egyesek itt milyen okosak. komolyan: hülyébbnél hülyébb dolgokat olvasok itt :))) -
Hunreal #20 700 millió és 1 milliárd között kell el az iwiw... szép summa.. :D -
#19 Nem ugy néz ki, pont ellenkezőleg...,
A M Telekom nem vette volna meg, ha nem látna benne nagy lehetőséget! -
Panyi #18 A francba hogy nem én találtam ki ezt...
de már gondoltam hogy valami lesz mert nagyon lassú, és fejelszteni kellene és ghondoltam csinálok valami gyorsabbat meghívás nélkül, na majd lesz valami... -
tehen_m #17 A szánalmas neked ment.
A 2bekezdést már megválaszoltam. Olvasni is kellene. -
SYB #16 még pont időben adták el: előbb-utóbb ki fog pukkani a lufi, és elkezde drasztikusan csökkeni az érdeklődés. -
tehen_m #15 Hát igaen a csello meg jelentéktelen kis százalék?
-
werwers #14 szanalmas?
megmondanad mi a baj akkor azzal hogy tonline megvette az iwiw-et? -
werwers #13 telekom=tcom,tonline,tsystem,tmobil
ebbol a netet azt mindegyik adja...
es mint ilyen a magyarorszagi uzleti elet min 60%-val es a maganszfera majdnem ugyanilyen szazalekanak adataival biztosan rendelkezik, ha nem tobbel -
tehen_m #12 Ezen promlémázol hogy tonline tkom tmobil mt ...
Szánalmas. -
werwers #11 :DDDDDDD
nezz utanna hogy a telekom es a tonline kozott mi is a kapcsolat, jajj csak nem a telekom adja a vonalat a nethez,jaj csak nem epiti ki az egeszet, jaj csak nem a telekom is egy internetszolgaltato?
jajj csak nem t-csoport?
mielott fikazod az egesz rendszert jo lenne tisztaba lenni azzal hogy mirol is van szo... -
tehen_m #10 Akkor a Magyar Telekom ....
Mit nem értesz. -
werwers #9 "Tököm jó sok infóhoz jut hogy a netezők milyen nettel neteznek"
egy internetszolgaltato????? bruhahahahahahaha
a nap legjobb poenja, hulye
-
tehen_m #8 Ez szánalmas...
Tököm jó sok infóhoz jut hogy a netezők milyen nettel neteznek, szokásaikról, stb. Akár reklámot is ehhez lehet igazítani.
Már várom az iwiw "megújulás" vagy az "arculatváltozás"ról szóló hírt, amiben már a tonline arculátához fogják igazítani a rendszert.
(Jó hír a tonline + a regtörlő userek miatt gyorsulni fog a rendszer :DD) -
#7 hmm, vagy nagyon álmos vagyok, vagy egy bekezdéssel hosszabb lett a cikk (valószínű előbbi, sry) -
#6 cikk írja, csak el kell olvasni.. -
#5 T-ököm...de jó, hogy eddig sem léptem be.
"Eladták az iWiW-et" -és vele együtt pár százernyi netező adatait. Most már legalább azt is tudni fogja , T-kóma, hogy ki vagy, hogy nézel ki, kik a barátaid, mi a vodás számod, mi a kutyád neve, etc.
Dehogy lesz összefüggésben, ha majd az új "éjjel szopatunk, nappal fizess mint állat" csomagjaikkal megkeresnek
Bár nem ide tartozik -de azért egy kicsit mégis- ha nekem titkos a vezetékes és a mobil telszámok, akkor "Feri" a kampányolás idején, hogy a rákba tudott elérni? - ja, naív voltam. -
mesyre #4 Hát, nyáron fog meglepődni az iwiw és a myvip mikor indúl a SYF :D :D :D -
chokeerigo #3 Jézusom, csak a design ne változzon olyan magenta színűvé!!!! -
#2 Ez jó hír, egy ilyen óriáscég mint a Magyar Telekom megfelelő hátteret tud biztosítani az oldalnak... -
#1 a vételár nem publikus?