Hibrid DVD/HD-DVD lemezek a Warnertől
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze minden azon múlik, hogy mennyiért fogják árulni a lemezeket...
Most nem a BR miatt írtam, hanem mert egy 2 rétegû lemez többe kerül, mint az 1rétegû, viszont az egyik oldalt jelen esetben feleslegesen veszed meg (én legalábbis így érzem). Mintha most vennél egy DVD filmet, aminek az egyik oldalán ugyanaz van, csak gagyibb DivX-ben. Vagy pedig olyan formátumban, amihez kell venned egy új combo drive-ot a gépedbe ill. egy asztali HD-DVD playert.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Tudtommal mindkettõ ugyanazokat az alapkódolásokat ismeri (mpeg2 és az mpeg4 2-3 alfaja), csak a többi tér el (pontosabban a másolásvédelemben is vannak egyezések).
Hát igen, a bitrátát lehet lejjebb venni...
Na de mind1, hülyeséget semmiképp nem írtam. A hely meg nem lesz gond, legfeljebb nem raknak rá sokcsatornás tömörítetlen hangsávot, vagy lentebb veszik a videó bitrát, ugye más kódolás, mint BR...
De az biztos, hogy hibrid lemezeknél mind a 2 tartalmat ki kell fizetned, még akkor is, ha csak az egyiket használod...
Itt páran félreértették, amit Dzson írt, szóval mivel ugye drágább az elõállítása így 2 oldalasan, meg ugye más a kettõ (újra kell masterelni, meg mindent), szóval a különbözetet úgyis a vásárlók fizetik, és ha DVD játszód van, minek fizess a HD-DVD tartalomért, ha meg HD-DVD-d van, akkor fordítva. És valószínûleg pár lemeznél egybõl az extrák elõállításával fognak spórolni... Szóval nem véletlenül nem terjedtek el a hibrid lemezek, még most is valamilyen szinten kuriózumnak számítanak mondjuk az SACD-s megoldások is.
DON\'T PANIC!!!
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
mi több, a legtöbb koncertfelvétel, meg nagyon sok file is kétoldalas dvd-n van.
a legesõ dvd, amit valaha láttam, az is kétoldalas volt:😄
épp a minap jelent meg a NOX dvd-je, szinték kétoldalas.
guns'roses album dvd is kétoldalas. nem nagyon vagyok benne a filmszakmában, de azért a "süllyesztõ"-tõl messze vannak😄
írható változatra nem votl igény, de elhiheted, a piac nem az írható médiákról szól😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ezek (megint) feltalálták a 2 oldalas lemezt? 😊
Akkor ezt könnyen lehet használni a konkurens formátumnál is ... bár emlékeim szerint a régi 2 oldalas DVD-k is eltüntek a süllyesztõbe. Meg a Sony SACD se nagyon terjedt el.
Ha hd-dvd lejátszód van: adj ki pénzt egy ócskább minõségû változatra az extrák helyett.
bbuukkttaa...
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.